- 20 Mayıs 2024
- 1.219
- 6.686
- 78
sağol canım ,Selamm herkese
Yola çıkanlara hayırlı yolculuklar
Haftasonu evde yoktum sayılır
Sabahtan beri evi toplamaya çalışıyorum
2 makina çamaşır yıkadım
Nevresim değiştirdim
Mutfağı topladım
Oğluma kahvaltı hazırladım
Odaları toparladım.
Koridorda döküntüler var onları yerleştiricem
Sonra süpürüp silmem lazım
geçmiş olsun Allah şifalar versinHayırlı haftalar hanımlar nasıl geçti haftasonunuz biz cumartesi evde geçirdik evi süpürdüm detaylı ev temiz topluydu cumadan da yemeğim vardı keyfim yerine geçti pazarda köye gittik ordada geçti zaman bir şekilde
Benim temizliğe dair Bi petekler kaldı bu haftasonu anneme gideceğim eşim fındığa ben anneme 1 haftalık gitmeden halletsem kafam rahat olur ama bilmiyorum dün acildeydim kulak enfeksiyonu kulaklarım kapandı halim pek yok nasip bakalım ev tozlu gibi yerleri silsem iyi olacak
Geçmiş olsunHayırlı haftalar hanımlar nasıl geçti haftasonunuz biz cumartesi evde geçirdik evi süpürdüm detaylı ev temiz topluydu cumadan da yemeğim vardı keyfim yerine geçti pazarda köye gittik ordada geçti zaman bir şekilde
Benim temizliğe dair Bi petekler kaldı bu haftasonu anneme gideceğim eşim fındığa ben anneme 1 haftalık gitmeden halletsem kafam rahat olur ama bilmiyorum dün acildeydim kulak enfeksiyonu kulaklarım kapandı halim pek yok nasip bakalım ev tozlu gibi yerleri silsem iyi olacak
Geçmiş olsun canımHayırlı haftalar hanımlar nasıl geçti haftasonunuz biz cumartesi evde geçirdik evi süpürdüm detaylı ev temiz topluydu cumadan da yemeğim vardı keyfim yerine geçti pazarda köye gittik ordada geçti zaman bir şekilde
Çok güzelmiş ödevvBugünün ödevi
Kaşık ve saklama kabı çekmecesi/ rafı düzenlemek
Mutfakta ihtiyaç yoksa yatak odasında bir çekmece düzenlemek
@Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Feraceli
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınSelamlar canlarım nasılsınız
Şu 3 gün öyle acayip geçti ki
Doğum
Cenaze
Düğün
Resmen bütün duyguları yaşadık
2.kez hala oldum onun mutluluğu bambaşka
Allah isteyen herkese nasip etsinnn
Bende karcher var ama çok büyük hantal. Şimdiki aklım olsa kiwi alırdımKızlar bu arada koltuk yıkama makinesi almak istiyorum önerisi olan varmıı
Koltukları yıkayıp örtü serecem artık o seviyeye geldim
Allah analı babalı büyütsünSelamlar canlarım nasılsınız
Doğum
Cenaze
Düğün
Aminnn ablacimm aminnnmaşallah canım kv nin temizliğinide yapmışsın duasını almışındır ne multu sana
Allah razı olsun ellerin kolların dert görmesin canım
Banada demistin bonus bi iki terlikle gezdim sonra unutttum 2 gündür yine ayaklarım saatlerce yürümüs gibi agrıyoOlmaz mı sero Allah kolaylık versin lütfen ortapedik terliksiz durma
Mutfak dolabının en üstünü temizlemistim bu duvarla arada kalan yer kabul olur muBugünün ödevi
Kaşık ve saklama kabı çekmecesi/ rafı düzenlemek
Mutfakta ihtiyaç yoksa yatak odasında bir çekmece düzenlemek
@Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Feraceli
Oyy maşallah
Geçmiş olsun canım hastayken yorma kendiniHayırlı haftalar hanımlar nasıl geçti haftasonunuz biz cumartesi evde geçirdik evi süpürdüm detaylı ev temiz topluydu cumadan da yemeğim vardı keyfim yerine geçti pazarda köye gittik ordada geçti zaman bir şekilde
Allah analı babalı büyütsün hayırlı ugurlu olsun canımSelamlar canlarım nasılsınız
Doğum
Cenaze
Düğün
gözünüz aydın gönül Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSelamlar canlarım nasılsınız
Doğum
Cenaze
Düğün
Gözün aydın :)Selamlar canlarım nasılsınız
Doğum
Cenaze
Düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?