- 29 Ağustos 2021
- 795
- 3.544
- 63
Benim kilo problemim yok hata kilo almak istiyorum ama böyle tok olmayı özlüyorumBende öyle az az yapıyorum canım malesef benimde esim ertesi güne yemiyo yemegi cogunlukla. Bi ara öğlen yemeğe geliyodu çalışırken her gün inan öglene tam bi tabaklık fazlası asla yok yemek yapıyodum. Aksama ayrı o kadar yorucuydu ki
Bu ara bende öyleyim doymak bilmiyorum bugun az yicem diyorum tamam az yiyorum cocuklar uyuyunca allah ne verdiyse onu ye bunu ye dün yemegi hem erken hem az yedim sonra cips yedim sonra eşimle dürüm söyledik dışardan onu yedim hemen bugun +1 kilo eklenmis bugunde o yüzden aksam granola yiyim dedim hem yemekte az suan canım biseyler yemek istiyo kendimi nasıl tutacaksam
Arkadaşlar ben çabuk açıklıyorum bir ara granola bu meyveli kuru karisimlar denedim süt ile içilen gevrek gibi diyet içindir ya tok tutsun diye ama yok ben illa iki öğün öğlen akşam sıcak yemek yiyeyecm kahvaltidada misal zeytin peynir yoğurt ile doyan biri değilm sıcak veya yağlı bişey olacak günler uzun olunca sıkıntı oluyor bazen öğlene ne yesem ne yapsam şaşırıyormm
İYi misin swetim az durgun gibi geldinBugün geçmek bilmedi sanki. Mutfaktan da çıkamadım gibi oldum makineyi tekrar çalıştırdım durulamaya sürekli elde yıkadım durdum bulaşıkları
Bi özledim sizi burayı eskiyi şarkıları ve kulaklığımı
Var bu aralar bi durgunluk ama sebebini de bilmiyorum. Bilemiyorum beynim yorgun gibi. Kafamı dinleyecek durumum olmuyor her zamanki gibi belki ondan. Öyle işteİYi misin swetim az durgun gibi geldin
Anneaaaaaaa diye bir sesBi özledim sizi burayı eskiyi şarkıları ve kulaklığımı
Var bu aralar bi durgunluk ama sebebini de bilmiyorum. Bilemiyorum beynim yorgun gibi. Kafamı dinleyecek durumum olmuyor her zamanki gibi belki ondan. Öyle işte
Erken yatıyor şükür. İzliyorum film falan ama bünye başka şeyler istiyor heraldeAhsen erken yatıyo mu film falan açsan
Ne istiyon ulan şöyle miErken yatıyor şükür. İzliyorum film falan ama bünye başka şeyler istiyor heralde
Ahahaahah aklıma da bu geldi yazarken
Ay deli misin ye gitsin kilo problemin yoksaBenim kilo problemim yok hata kilo almak istiyorum ama böyle tok olmayı özlüyorumsıcaktandir diye düşünüyorum ama böyle lezetle doymak 4 saat hiç acıkmadan enerjik durmak isterim
Ahhaha bende bendeNe istiyon ulan şöyle mi
İşte tok hissetmiyorumAy deli misin ye gitsin kilo problemin yoksa
Ahhaha bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?