Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim kilo problemim yok hata kilo almak istiyorum ama böyle tok olmayı özlüyorum sıcaktandir diye düşünüyorum ama böyle lezetle doymak 4 saat hiç acıkmadan enerjik durmak isterim

Kahvaltıda yumurta çok iyi o zaman senin için.
Yemeklerini fazla yaparsan ertesi güne kalır öğlen senin için iyi olur.

Şey olabilir kabakları küçük küp küp doğrayıp sotelersin üstübe yoğurt yağ mantı gibi yanında ekmekle wasayla olur.
Menemen olur çabuk pratik kıştan sosun varsa.
SEbze seviyosan soğan dahil her sebzeyi soteleyip yumurtalı yoğurtlu yapabilirsin

İyi akşamlar
Bugün kahvaltı sonrası evi komple süpürdüm
Nevresimleri değiştirdim, yatak odası camını sildim, tozunu aldım yerleri sildim
Giyinme odası gardrobu düzenledim, aynayı sildim, yerleri sildim
Antre halılarını süpürdüm halısını kaldırdım yerleri sildim halıyı serdim
Wc çamaşır suyu ile yıkadım
Oturma odası süpürdüm sildim toz aldım
Arka kiler gibi kullanılan odayı derledim topladim süpürdüm, fazla olan kutuları attım
Mutfağa geçtim buzluğa atmak için karnıyarık kızarttım, menemen yaptım, biber kızarttım, patlıcan küp küp doğrayıp kızarttım hepsi soğuyunca paketleyip buzluğa attım
Ocağı aspiratörü ara fayansı dolap kapaklarını her tarafı yağ çözücü ile köpükledim sildim mislettim, işim bitti ikindi zamanı çay demledim dolmayla yedim içtim dinlendim
Çay sonrası manevi saat yaptım çok iyi geldi
Bugün 3 posta makine yıkandı astım kuruyanları katladım yerleştirdim
Yorucu bir gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…