Hayırlı olsun ölene Allah rahmet eylesin hayat tamda böyle degilmi aslındaSelamlar canlarım nasılsınız
Şu 3 gün öyle acayip geçti ki
Doğum
Cenaze
Düğün
Resmen bütün duyguları yaşadık
2.kez hala oldum onun mutluluğu bambaşka
Allah isteyen herkese nasip etsinnn
Misafiri almanıza kaç gün var? Zaman varsa planını bozma ama zaman dar ise;Kızlar merhaba bir konuda sizden akıl almak istiyorum. Uzun zamandir sınav vs evi salmistim şimdi baştan aşağı temizleyeceğim gün gün oda da gitmeyi planlıyorum. Arka odalardan ön odalara doğru yani yatak odalarından salon mutfağa doğru. Ama araya bir misafir almam gerekiyor sizce mutfak ve salondan mi başlamalıyim yoksa planımı bozmamali miyim
Ben İstanbullu Gelin izliyorum. Tabletimi mutfağa koydum, orda işlenirken çalıyorBugün hiç işim bitmedi
Anlamadım
Bebemi uyuttum.
Eşim mesaide.
Tuvalet banyo temizlicem ve 4 makine çamaşır katlıcam
Belki ütü de yaparım
Ama önce izleyecek bi şey bulmam lazım
Yalnız iş yaparken illa bi şey izlemek istiyorum müzik kesmiyor
MerhabaKızlar merhaba bir konuda sizden akıl almak istiyorum. Uzun zamandir sınav vs evi salmistim şimdi baştan aşağı temizleyeceğim gün gün oda da gitmeyi planlıyorum. Arka odalardan ön odalara doğru yani yatak odalarından salon mutfağa doğru. Ama araya bir misafir almam gerekiyor sizce mutfak ve salondan mi başlamalıyim yoksa planımı bozmamali miyim
Ben de onu açtım konak günlüklerinden başladımBen İstanbullu Gelin izliyorum. Tabletimi mutfağa koydum, orda işlenirken çalıyor
Teşekkür ederim cuma gününe kadar almam gerekiyor. Gün için benden haber bekliyorlar o yüzden karar veremedimMisafiri almanıza kaç gün var? Zaman varsa planını bozma ama zaman dar ise;
böyle dip köşe temizlikte ve misafir gelecekse, ben önce mutfağa giriyorum. Sonra salon sonra balkonlar (oturmaya ve yemek yemeye alan oluşturmak için)
Sonra kalan diğer yerlere giriyorum
Şimdiden kolay gelsin
Galiba öyle yapacağım 2 3 gün içerisinde gelecekler. İlk mutfaktan başlamak mantıklı galiba sonra salonları temizliyeyimMerhaba
Misafirin gelme zamanına göre başlayın. Az gün kaldıysa mutfak, salon, banyo, wc temizliklerine öncelik verin.
Matematik hayal sen? Bende aynı başladım ama asla sonunu göremedimNe mezunusun sweet ? Bende başlayıp hep sonunu göremedimbundan sonrada imkansız sanırım
Camlar acık oldugu icin cok tozlanıyo ev ya bende gecen salonu sildim sadece su kapkara oldu resmen.Bugün
Çöpleri çıkardım
1 posta çamaşır yıkadım
Robot evi süpürdü
Yerleri sildim
Toz aldım
Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
Akşam yemeği yaptım
(Mercimek çorbası cumadan
Karnı yarık (dondurucuda hazır vardı ısıtıcam sadece)
Salçalı makarna
Erik Kompostosu)
.
2+1 evde çıkan tozlar pes diyorum yorumsuzEki Görüntüle 3626145
Dişim takılmıştı zaten ama yapıştırmayı geçici yapıştırıyolar. Simdide gece o tarafı sıkıyorum uyanıyorum o kadar cok sıkıyorum ki doktor biraz yüksek demişti kullan bakalım rahatsız etmezse tam yapıştıralım diye. Bugunde üstünden biraz inceltti dişi tekrar geçici yapıştırıcı yapalım gece sıkcak mısın takip et dedi gidip gidip geliyoruzNaptilar dişine takıldı mı artık
Bende bu sene calıscam sweet cocuklar okuldayken sabah sessiz sakin insallah calısırım bıkmadanKpss çalışmaya başlamak istiyorum yine yeniden hep yarım kaldı önceki seneler. Ne zaman çalışmaya başlasam ahsen geceleri uyandı yanına istedi hiç uyanmayan çocuk
Bende biseyler izlemeden yapamıyorum ya ütüyü illa bisey acmam lazım yemek yaparken de öyleBugün hiç işim bitmedi
Anlamadım
Bebemi uyuttum.
Eşim mesaide.
Belki ütü de yaparım
Evet iyi yalnız değilmişimBende biseyler izlemeden yapamıyorum ya ütüyü illa bisey acmam lazım yemek yaparken de öyle
36.bölümdeyim :))Ben İstanbullu Gelin izliyorum. Tabletimi mutfağa koydum, orda işlenirken çalıyor
Ben iktisat mezunuyum sweet. Bizim bi tanış 2 çocukla atandı 2 erkek çocuğuylaMatematik hayal sen? Bende aynı başladım ama asla sonunu göremedimböyle gece gündüz çalışanlara imrenirim. 2024 kpss için 2023 Temmuzda başladım baya da kararlıydım ilk defa. Hiç uyanmayan çocuk her gece oturunca başına istisnasız uyandı. Bende bıraktım
Kız millet 2 3 çocukla çalışıyor atanıyor. Az büyüsünler belki o imkanı buluruz bizde
Gerçi benim bölüm de tırt ben düz memurluk için çalışıyorum
Bende yemek yaparken bir şey izlemeden asla yapamamBugün hiç işim bitmedi
Anlamadım
Bebemi uyuttum.
Eşim mesaide.
Belki ütü de yaparım
Bende aynı yaBende yemek yaparken bir şey izlemeden asla yapamamdizi izliyorum eğer dizim bittiyse sevdiğim dizilerin sevdiğim sahnelerini tekrar izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?