- 28 Ekim 2022
- 9.485
- 27.416
- 478
- 29
Annenin mi 6 gelini var ?Bende sabah geldim anneme kahvaltıyı burda yaptık eşimde Kahvaltı yapıp biraz oturup kalktı bir oda ve koridorlarin hepsni kaldirdik yıkadık yerleri duvarlari köydeki ev büyük baya 3 katlı yikadgmz odanın perdelerinide çamaşıra attım köpüklendi beklemeye aldım elektrikler çok kesiliyor malesef elektrik gdincede iyice kalsın köpükte dedim akşama durulamaya alır asarım yarında bir kaç halı yıkayacam ve mutfağa dip köşe girisecem inşallah temizliğin yapmaya geldim tek başına zor oluyor anneme 6 gelin kv si bu arada Allah'a kalplere merhamet ve insana düşünce nasip etsin herkeste olmuyor
Hayırlı yolculuklarİyi geceler, biz şimdi yola çıktık
Hayırlı yolculuklar ablaİyi geceler, biz şimdi yola çıktık
Sağol sedacımHayırlı yolculuklar
Evet biri nişanlı onunla birlikte 6 oluyorlarAnnenin mi 6 gelini var ?
Sağolasın hayalHayırlı yolculuklar abla
Selametle inşallah ablacımİyi geceler, biz şimdi yola çıktık
Maşallah ☺Evet biri nişanlı onunla birlikte 6 oluyorlar
Selametle ablaİyi geceler, biz şimdi yola çıktık
Merhaba zaman dar ise misafirleri ağırlayacagin oda ve mutfaktan başla bence zaman var isede planin güzel bozmaKızlar merhaba bir konuda sizden akıl almak istiyorum. Uzun zamandir sınav vs evi salmistim şimdi baştan aşağı temizleyeceğim gün gün oda da gitmeyi planlıyorum. Arka odalardan ön odalara doğru yani yatak odalarından salon mutfağa doğru. Ama araya bir misafir almam gerekiyor sizce mutfak ve salondan mi başlamalıyim yoksa planımı bozmamali miyim
Amin canımSelametle inşallah ablacım
Bence koyulur ama çıkarınca aynı dirilikte olmaz diye düşünüyorum.Annem bir sürü semizotu toplamış direk çiğden buzluğa koyulur mu ben haslanamis sevmiyorum çiğ tuketiyorum
Hayırlı yolculuklarİyi geceler, biz şimdi yola çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?