Çalışalım inşallah yaaCamlar acık oldugu icin cok tozlanıyo ev ya bende gecen salonu sildim sadece su kapkara oldu resmen.
Dişim takılmıştı zaten ama yapıştırmayı geçici yapıştırıyolar. Simdide gece o tarafı sıkıyorum uyanıyorum o kadar cok sıkıyorum ki doktor biraz yüksek demişti kullan bakalım rahatsız etmezse tam yapıştıralım diye. Bugunde üstünden biraz inceltti dişi tekrar geçici yapıştırıcı yapalım gece sıkcak mısın takip et dedi gidip gidip geliyoruz
Bende bu sene calıscam sweet cocuklar okuldayken sabah sessiz sakin insallah calısırım bıkmadan
Bende biseyler izlemeden yapamıyorum ya ütüyü illa bisey acmam lazım yemek yaparken de öyle
Valla çalışmak isteyen bi yolunu buluyor da biz rahatız kasmıyoruzBen iktisat mezunuyum sweet. Bizim bi tanış 2 çocukla atandı 2 erkek çocuğuylaheralde çalışsaydım bu zamana kadar çalışırdım çocuk olacak artık bana tamamen hayal geliyor inşallah sen başarırsın
Sağol canım tamamHayırlı yolculuklarvarınca da haber et
Hayırlı yolculuklar ablaSağol canım tamam
Ahsen uyanınca gelir uykunUyuyamadım yahu sabahın köründe de kalkmıştık halbuki pff. Dolunay yine erken vurdu beni
Hemen ilk aklıma gelenleri yazayım bonusummpenyez83 ödev sırası sende cınım
Atın beni buralara
Beni niye kimse ciddiye almıyor hani akşam sinyal vercektinizpenyez83 ödev sırası sende cınım
Bende 4 te uyudum 8 de uyandım ya şaka gibi bi geceydi demekki dolunaydan benimdeUyuyamadım yahu sabahın köründe de kalkmıştık halbuki pff. Dolunay yine erken vurdu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?