Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sıkıntı duası eşler arası huzur için dua diye internette biseyler var ne kadar doğru bilmiyorum varmı bilgisi olan şunu oku diyebilck Kur'an-ı kerimi okuyorum biliyorum
Taha suresi 39 ayet sonu 41 kere okunuyor canım bir suya da okuyabilirsin ve elgaytü aleyke diye başlayan kısmı sonuna kadar
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Çok sağol canım aminn
Bende karcher var ama çok büyük hantal. Şimdiki aklım olsa kiwi alırdım
Bende kişi düşünüyorum ama bi fenomen en son çıkandan önceki daha iyi kablosu daha uzun diyordu
Allah analı babalı büyütsün
Annemin bissel marka var kullanıyoruz sürekli memnunuz
Amin canım sağoll
Allah analı babalı büyütsün hayırlı ugurlu olsun canım
Amin sağol canımm
gözünüz aydın gönül Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Amin abla çok sağol
Gözün aydın :)
Sağol canımm
Bende aynı arayıştayımmm
Kiwi bakıyorum bende bakalım
Kpss çalışmaya başlamak istiyorum yine yeniden hep yarım kaldı önceki seneler. Ne zaman çalışmaya başlasam ahsen geceleri uyandı yanına istedi hiç uyanmayan çocuk
Benimde çalışmam lazım
Hayırlı olsun ölene Allah rahmet eylesin hayat tamda böyle degilmi aslında
Amin canım Allah razı olsun
Kızlar doktora geldik bugün %90 kız dedi
Ayyy canım maşallah gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım
Ödev tamam yaptım
Bu seferde peros almıştım çamaşır suyu siyah şortum hep çamaşır suyu oldu abc de aynı yapıyor. Ne alacağımı şaşırdım yaaa
Kız hepsi sıcrayınca yapıyo. Ben mutfak önlügü takıyorum o yüzden domestosla is yaparken banyoda kullanırkende üstümdekileri cıkarıyorum hep
Böceği alerjin olabilir dedi doktor annemle Aynı şehirdeyiz ama o da grip oldu
Bende bi kere olmustum öyle ürtiker dedi doktor bütün vücudumu sarmıstı bos bi yer yoktu resmen

Ay yok domestos asla yapmıyordu 7 yıllık evliyim hep domestos kullandım sadece boykot diye bıraktım işte 1 seneyi geçti. Bütün kıyafetlerim çamaşır suyu hep

Ay yok domestos asla yapmıyordu 7 yıllık evliyim hep domestos kullandım sadece boykot diye bıraktım işte 1 seneyi geçti. Bütün kıyafetlerim çamaşır suyu hep
Domestos alıp denettircen bana sweet benim hep sıçrıyo mutlaka bu yüzden eşimle cok kavga ediyoruz

İyi akşamlarınız olsun

ABlam ve kedisi misafirimdi onlar gidene kadar bişey yapamadım.

Sonradan

Mutfağı topladım
Yemek tavuk patates koydum fırına
MUtfağı banyoyu süpürdüm gerisini yapamadım kolum çok ağrıyodu
Oğlanın yatağını odasını süpürdüm çarşaf kılıf değiştim
2 kere çamaşır yıkandı astım
Banyoyu temizledim
Aparat almıştım çamaşır makinesinin altını temizledim
Yemekten sonra tekrar mutfağı topladım çay yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…