Neye alerjiniz varmış peki. senin annen başka şehirde mydiMerhaba canlar ben Bi toparlanamadım en son pazar acile gitmiştik kulaklarım kapandı enfeksiyon kaptı diye pazartesi evimi temizleyip paklamıştım pazartesi akşam vücudum kaşınmaya kabarmaya başladı Salı sabah Bi baktım bebeğimde de başlamış eşim işten geldi acile gittik alerji dedi ordan kayınvalideme geçtik hastane evinin yanı derken akşama kadar ondaydık bugünde öyle yorgun btkinm ki Bi kulağım kapalı vucudum yara içindetek desteksiz çocuk bakmak böyle zamanlarda Bi katı zor geliyor
Bende bugün yeniden başladım diyeteEvi topladım
Yatakları topladım
Evi süpürdüm
Kızıma kahvaltı hazırlıcam ben kahve içicem.. Artık fiziğe gitmiyorum ama geç yemeğe alıştım galiba canım istemiyor bari aralıklı oruç olsun ❤
Hani şu İnfluencermıdır nedir ne zıkımsa yazamadımBende bugün yeniden başladım diyete
He gördüm de içemem diye almadım sirke sevmem pekHani şu İnfluencermıdır nedir ne zıkımsa yazamadımmutlaka görmüşsündür ananas şeysi. Marka yazmıyom ne olur ne olmaz. Ondan aldım kız hem iştah kapatıyor hem cidden ödem atıyor
Benim dediğim de bromelain gıHe gördüm de içemem diye almadım sirke sevmem pekbenimde ödem oluyor bromelain kullanıyordum bu ara bıraktım. Bende detox kahve içiyorum baya etkili. İçeriği de temiz normal kahve ve hindiba var papatyam abla atmıştı o gün ondan. Baya kesiyor iştahı
Teşekkür ederimGeçmiş olsun abla
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Teşekkür ederim randevum var bugün gidicemSelincim çok geçmiş olsun dr gittin mi baya hastalanmışsın
Teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah
Teşekkür ederimAbla çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
2 si de mesaide şu an bitince temizlicemÖdev swidiyden
Kurutma makinesi (filtresini vs) ve çamaşır makinesi (deterjan kısmı, lastiği vs) içini temizlemek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
Lidlaylim
Feraceli
Geçmiş olsunMerhaba canlar ben Bi toparlanamadım en son pazar acile gitmiştik kulaklarım kapandı enfeksiyon kaptı diye pazartesi evimi temizleyip paklamıştım pazartesi akşam vücudum kaşınmaya kabarmaya başladı Salı sabah Bi baktım bebeğimde de başlamış eşim işten geldi acile gittik alerji dedi ordan kayınvalideme geçtik hastane evinin yanı derken akşama kadar ondaydık bugünde öyle yorgun btkinm ki Bi kulağım kapalı vucudum yara içindetek desteksiz çocuk bakmak böyle zamanlarda Bi katı zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?