Philipsin minik süpürgelerinden zaten canım bebeğin pusetinin yarısı kadarBaşka süpürge varsa onla dene bakalım. Benim kız büyük süpürge den korkardı dikey den korkmadı. Sonra tam tersi oldu değiştire değiştire kullandım.
Nego m cam silecegimi bulamadım ama yinede sildim cam. Cam sildim. Sildim cam. Cam
AA nerden bildin gi. Bende musluk gibi vurgulayam da altını kapam oh ohCanım içimden bir ses cam sildiğini söylüyor
BiliyordumHızlı hızlı yapam da seni gecem aha ha
Hissederim ben.AA nerden bildin gi. Bende musluk gibi vurgulayam da altını kapam oh oh
Hayır canım saate bak 5 vardı. Mızıkçılık yok banyo sayılmazDaha 6 dakikam varmış banyoyu hallederim limonsuz gelesiye
Eline sağlık canım çok iş yapmışsin. Bende devam ediyorum napim akşam topluca yazam da Reşat alamYatak odasını ve kızımın odasını yataklar dahil topladım
Bulaşık makinasını boşalttım akşam ve sabahki bulaşıkları yerleştırdim
Fırınımın üstünü boşalttım ve sildim
Sofra bezlerini(4 tane) çırptım
Yemek dökülmüştü ocağı cifle sildim
Mutfak halısını gırgırladım
Tezgahı sildim lavaboyu domestosladım çıktım.
Salondaki oyuncakları yapboz ve fasülyeleri topladım
Halıları gırgırladım(oğlum uyuyordu süpürmedim)
Çamaşırları sabah yıkamıştım onları astım
Salonun ve yatak odasının tozlarını aldım
Dondurucunun üstünü sildim
Camlardan birinin önünü sildim elim değmişken camını da sildim. CAM SİLDİM CAM HEM DE ÖNÜNÜ DE SİLDİM
Şimdi de salep yaptım oturdum
Bende yapıp dinlencez sanmıştımEline sağlık canım çok iş yapmışsin. Bende devam ediyorum napim akşam topluca yazam da Reşat alam
Yok kız dünya isim var yemek yok akşama kadar devam eder benim işim bitmez sanmamBende yapıp dinlencez sanmıştımaz daha oturayım da yemek yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?