- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
Ben okullar acılınca iyi bi temizlik yapmak istiyorum. Kpssye de calısmayı düsünüyorum hepsini düsünüyorumBen daha sonra halledicem yapamadım bugün sınavı ve seyahati bi atlatayım ondan sonra da arkadaş buluşmamız var yıllık
Sonra da bi misafir davetim varsonra okullar açılıyor
Anaaa hani yaz döneminde düzen temizlik hey gidi gönül ey gidi kızım
Dondurucu var mı ilknur varsa ona koy ama çokmuş sadece sana geldiyse birazını dağıtabilirsin.Günaydın kızlar
Sabah kahvaltıya herkese ayrı bi çeşit hazırlayarak basladım.
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım
Yatakları topladım
Eşim çocukların sacını kesiyo bi çay aldım iciyorum o sırada.
Kvde köyden 40 kg tam buğday unu getirmis kapalı balkonda büyük bi kutuda tutsam bisey olur mu acaba ya sanki bunlar cabuk kurtlanıyo ne yapabilirim
Ben çok ilham olmam ya sjsjslOh maşallah ne güzel bir foruma denk geldim ilham oldunuz bana
Sabah eşime kahvaltı hazırladım
Daha sora mutfaktaki temiz bulaşıkları dizip kirlileri yerlestirdim
Dışardaki kedi köpeği besledim
Çiçeklerimi suladim
Uzandım uzun süre kalkıp çamaşır katlayacam
Bugün hastaneye gideceğim çok yormak istemiyorum kendimi
Benim icerdeki dolap bozulmuş buzluk temizliği yaptım gerksizleri attım gereklilikleri diğer dolaba zorla sığdırdım ortalıkta kurbandan kalan yağlı kiymalar var onları eritip kovanozlara sıcak sıcak bırakacam belki yemeklere atarımİşlerim bitti şükür ama belim ağrıdı ya keşke ağrımasaydı
unun birazından kışlık erişte yapabilirsin uygun yerin varsa sac varsa yada güneşte bile kurutuyolar ,Günaydın kızlar
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım
Yatakları topladım
Kvde köyden 40 kg tam buğday unu getirmis kapalı balkonda büyük bi kutuda tutsam bisey olur mu acaba ya sanki bunlar cabuk kurtlanıyo ne yapabilirim
dolap bozulunca zor oluyo iyiki yedek varmışBenim icerdeki dolap bozulmuş buzluk temizliği yaptım gerksizleri attım gereklilikleri diğer dolaba zorla sığdırdım ortalıkta kurbandan kalan yağlı kiymalar var onları eritip kovanozlara sıcak sıcak bırakacam belki yemeklere atarım
Bel ağrısı neden fıtık mi var
Aa sen hamilesin ve 38.hafta da mı bu kadar iş yapıyorsun.Benim icerdeki dolap bozulmuş buzluk temizliği yaptım gerksizleri attım gereklilikleri diğer dolaba zorla sığdırdım ortalıkta kurbandan kalan yağlı kiymalar var onları eritip kovanozlara sıcak sıcak bırakacam belki yemeklere atarım
Bel ağrısı neden fıtık mi var
Aa kız lavaş yap at buzluğa bak aklıma geldi bence çok mantıklıGünaydın kızlar
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım
Yatakları topladım
İlham olmayan halin bumuİşlerim bitti şükür ama belim ağrıdı ya keşke ağrımasaydı
Normalde çalışıyorum canım daha dün izne ayrildim perşembeye sezeryan olacam da bir yardım edenim yok dolabın alt kısmıni ellemedim çünkü iki dolabın ici de dolu biri gündelik biri bakliyat gelsin akşama kocama yaptıracam malzemeler ustume geliyor sanki halim kalmadiAa sen hamilesin ve 38.hafta da mı bu kadar iş yapıyorsun.
Evet fıtık var
Allah kolaylık versinNormalde çalışıyorum canım daha dün izne ayrildim perşembeye sezeryan olacam da bir yardım edenim yok dolabın alt kısmıni ellemedim çünkü iki dolabın ici de dolu biri gündelik biri bakliyat gelsin akşama kocama yaptıracam malzemeler ustume geliyor sanki halim kalmadi
annen, kızkardeşin veya kuzenin yokmu gelebilecek, sen son günlerinde yapma böyle ağır işlerNormalde çalışıyorum canım daha dün izne ayrildim perşembeye sezeryan olacam da bir yardım edenim yok dolabın alt kısmıni ellemedim çünkü iki dolabın ici de dolu biri gündelik biri bakliyat gelsin akşama kocama yaptıracam malzemeler ustume geliyor sanki halim kalmadi
HoşgeldinizOh maşallah ne güzel bir foruma denk geldim ilham oldunuz bana
Sabah eşime kahvaltı hazırladım
Daha sora mutfaktaki temiz bulaşıkları dizip kirlileri yerlestirdim
Dışardaki kedi köpeği besledim
Çiçeklerimi suladim
Uzandım uzun süre kalkıp çamaşır katlayacam
Bugün hastaneye gideceğim çok yormak istemiyorum kendimi
Doğru her yer toz içinde cam kapı açık İyi olmaya çalışıyorum bu ara sıkıntılar üst üste geldi imtihan dünyası deyip zikirle kuranla kendimi teskin etmeye çalışıyorumBİ ucundan yapıyorum işte hiç yapmadan da olmuyo yaz günü.
Kışın sadece ev içi toz vardı şimdi dışardaki de içerde
Sen nasılsın ruhen toparlandın mı?
aynen açmadan durulmuyo bu ara rüzgarda çok var bütün tozlarda içerde , en azından birazda olsa serinledi çok şükürDoğru her yer toz içinde cam kapı açık İyi olmaya çalışıyorum bu ara sıkıntılar üst üste geldi imtihan dünyası deyip zikirle kuranla kendimi teskin etmeye çalışıyorum
HoşbuldumHoşgeldiniz
Aramızda dört saat var benim annem aradı az evvel napıyosun dedi anlattım bende bir sorayim doktora gittinmiydi diye dedi kapattı sen ağır iş yapma Eşin yapsın bile demediannen, kızkardeşin veya kuzenin yokmu gelebilecek, sen son günlerinde yapma böyle ağır işler
benim kızımda hamile aralık gibi doğumu derin temizliğine kadın alıcaz bende yardım edicem bizim evlerimiz yakın çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?