Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben okullar acılınca iyi bi temizlik yapmak istiyorum. Kpssye de calısmayı düsünüyorum hepsini düsünüyorum
Evi bi güzel temizlerim bi daha ellemem gerçekten evde oturmak istemiyorum artık calısmak istiyorum

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltıya herkese ayrı bi çeşit hazırlayarak basladım.
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım
Yatakları topladım
Eşim çocukların sacını kesiyo bi çay aldım iciyorum o sırada.
Kvde köyden 40 kg tam buğday unu getirmis kapalı balkonda büyük bi kutuda tutsam bisey olur mu acaba ya sanki bunlar cabuk kurtlanıyo ne yapabilirim

Dondurucu var mı ilknur varsa ona koy ama çokmuş sadece sana geldiyse birazını dağıtabilirsin.
Annenin dondurucusu varsa ona da götürebilirsin.
Fazla bulgur falanda koyulur.
İçine defne yaprağıda koyuluyor ama ben denemedim

Ben çok ilham olmam ya sjsjsl

İşlerim bitti şükür ama belim ağrıdı ya keşke ağrımasaydı
Benim icerdeki dolap bozulmuş buzluk temizliği yaptım gerksizleri attım gereklilikleri diğer dolaba zorla sığdırdım ortalıkta kurbandan kalan yağlı kiymalar var onları eritip kovanozlara sıcak sıcak bırakacam belki yemeklere atarım
Bel ağrısı neden fıtık mi var

unun birazından kışlık erişte yapabilirsin uygun yerin varsa sac varsa yada güneşte bile kurutuyolar ,
birazından tarhana kalanınıda normal buzdolabında bile saklasan bişey olmaz

dolap bozulunca zor oluyo iyiki yedek varmış

Aa sen hamilesin ve 38.hafta da mı bu kadar iş yapıyorsun.
Evet fıtık var

Aa kız lavaş yap at buzluğa bak aklıma geldi bence çok mantıklı

Aa sen hamilesin ve 38.hafta da mı bu kadar iş yapıyorsun.
Evet fıtık var
Normalde çalışıyorum canım daha dün izne ayrildim perşembeye sezeryan olacam da bir yardım edenim yok dolabın alt kısmıni ellemedim çünkü iki dolabın ici de dolu biri gündelik biri bakliyat gelsin akşama kocama yaptıracam malzemeler ustume geliyor sanki halim kalmadi

Allah kolaylık versin
Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Doğum sonrası destek olabilecek biri var mı

annen, kızkardeşin veya kuzenin yokmu gelebilecek, sen son günlerinde yapma böyle ağır işler
benim kızımda hamile aralık gibi doğumu derin temizliğine kadın alıcaz bende yardım edicem bizim evlerimiz yakın çok şükür

Hoşgeldiniz

Bİ ucundan yapıyorum işte hiç yapmadan da olmuyo yaz günü.
Kışın sadece ev içi toz vardı şimdi dışardaki de içerde

Sen nasılsın ruhen toparlandın mı?
Doğru her yer toz içinde cam kapı açık İyi olmaya çalışıyorum bu ara sıkıntılar üst üste geldi imtihan dünyası deyip zikirle kuranla kendimi teskin etmeye çalışıyorum

Doğru her yer toz içinde cam kapı açık İyi olmaya çalışıyorum bu ara sıkıntılar üst üste geldi imtihan dünyası deyip zikirle kuranla kendimi teskin etmeye çalışıyorum
aynen açmadan durulmuyo bu ara rüzgarda çok var bütün tozlarda içerde , en azından birazda olsa serinledi çok şükür

Aramızda dört saat var benim annem aradı az evvel napıyosun dedi anlattım bende bir sorayim doktora gittinmiydi diye dedi kapattı sen ağır iş yapma Eşin yapsın bile demedi
Aman ne diyimki kızınız çok şanslı hazırlanıp doktora gitmem lazım da halim kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…