Saol canım iki tane birden geçen hafta cuma kadın tuttum suriyeliler arada alıyordum bende ikidir ise gidiyordum çünkü durunca ben onlardan çok iş yapiyordum bu sefer inat eder gibi camları silmemisler perdelerin sadece tullerini yikamislar üstün körü günlük temizlik yapip gitmişlerAllah kolaylık versin
Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Doğum sonrası destek olabilecek biri var mı
Allah yardımcınız olsunAramızda dört saat var benim annem aradı az evvel napıyosun dedi anlattım bende bir sorayim doktora gittinmiydi diye dedi kapattı sen ağır iş yapma Eşin yapsın bile demedi
Aman ne diyimki kızınız çok şanslı hazırlanıp doktora gitmem lazım da halim kalmamis
Allah razı olsun aminAllah yardımcınız olsunsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.kolay ve güzel bi doğum olur inşAllah da sıkıntı çekmezsiniz
moralini bozma eşin anlayışlıdır inşallah o yapacak mecburen ,Aramızda dört saat var benim annem aradı az evvel napıyosun dedi anlattım bende bir sorayim doktora gittinmiydi diye dedi kapattı sen ağır iş yapma Eşin yapsın bile demedi
Aman ne diyimki kızınız çok şanslı hazırlanıp doktora gitmem lazım da halim kalmamis
aldıkları parayı hakettiklerinmi düşünüyolar şimdi ,Saol canım iki tane birden geçen hafta cuma kadın tuttum suriyeliler arada alıyordum bende ikidir ise gidiyordum çünkü durunca ben onlardan çok iş yapiyordum bu sefer inat eder gibi camları silmemisler perdelerin sadece tullerini yikamislar üstün körü günlük temizlik yapip gitmişler
Katılıyorum size daha dün misafir ağırladım evim pırıl pırıldı sabah kalktım her yer her yerde özellikle mutfak çok dağılmış her giren bir şey çıkarıp bırakıyor. Aksilik bir de su gitti neyseki bir posta mutfağı toplamıştım etrafı da topladım daa sil süpür yapmam bugünlük bu kadar bence düzenli ev yoktur evi düzenli tutacam diye çıldıran kadınlar vardır2 gün boş bırakınca bile nasıl çabuk dağılabiliyor anlamıyorum
hoş geldiniz, yenimi katıldınız aramızaKatılıyorum size daha dün misafir ağırladım evim pırıl pırıldı sabah kalktım her yer her yerde özellikle mutfak çok dağılmış her giren bir şey çıkarıp bırakıyor. Aksilik bir de su gitti neyseki bir posta mutfağı toplamıştım etrafı da topladım daa sil süpür yapmam bugünlük bu kadar bence düzenli ev yoktur evi düzenli tutacam diye çıldıran kadınlar vardır
Dondurucum bozulmus un durur mu durursa anneme götürüyüm tam bugday ama normal beyaz un degilDondurucu var mı ilknur varsa ona koy ama çokmuş sadece sana geldiyse birazını dağıtabilirsin.
Annenin dondurucusu varsa ona da götürebilirsin.
Fazla bulgur falanda koyulur.
İçine defne yaprağıda koyuluyor ama ben denemedim
annem tarhanayı geçen hafta yaptı bugun gitcem oraya akşam dökcez kurutmak icin onun icine olmaz o un demisti abla yarma unu mu neyse öyle bisey katıyo annem icine. Bide ben eriste hic yapmadımunun birazından kışlık erişte yapabilirsin uygun yerin varsa sac varsa yada güneşte bile kurutuyolar ,
birazından tarhana kalanınıda normal buzdolabında bile saklasan bişey olmaz
Kankam buzlukta yerim yokta annemle yapıpta onun dondurucusuna atarsak olabilirAa kız lavaş yap at buzluğa bak aklıma geldi bence çok mantıklı
2 günde bizim ev ne hale gelir acaba2 gün boş bırakınca bile nasıl çabuk dağılabiliyor anlamıyorum
Duygulandım diyecek bişi bulamıyorum şuanmoralini bozma eşin anlayışlıdır inşallah o yapacak mecburen ,
biz yakınız ben çok düşkünüm çocuklarıma elimde deil başka türlüsü şuan çalışıyorum işim çok rahat ev borcu ödüyorum ,
1,2 sene daha çalışmayı düşünüyordum , ama kızımın bebekleri ikiz bi tanede 2,5 yaşında oğlumuz var o yüzden işi bırakıcam
bebeklere birlikte bakıcaz kısmet olursa , yalnız yapamazki onlarda benim canlarım napım
Allah kolaylık versin sen tek basınada üstesinden gelirsin hic canını sıkma. Eşinde yardımcı olur inşallahAramızda dört saat var benim annem aradı az evvel napıyosun dedi anlattım bende bir sorayim doktora gittinmiydi diye dedi kapattı sen ağır iş yapma Eşin yapsın bile demedi
Komşum söyledi başında bekle bunların sürekli telefon konuştu bir tanesi dedi cagirmayacam artıkaldıkları parayı hakettiklerinmi düşünüyolar şimdi ,
Çok şükür anlayışlı ama onunda işleri çok yoğun akşam gelince bazen yerinden kalkamiyorAllah kolaylık versin sen tek basınada üstesinden gelirsin hic canını sıkma. Eşinde yardımcı olur inşallah
Bayağıdır üyeyim buraya ama aktif girmiyordum son zamanlarda daha aktif girmeye başladım konu başlıklarına daha sık yazıyorum artık teşekkür ederim hoş buldumhoş geldiniz, yenimi katıldınız aramıza
birde hiç bişeyden memnun olmayan ev halkı vardır ,
Dolunay nereye gittin....Allah kolaylık versin
Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Doğum sonrası destek olabilecek biri var mı
seni üzmek için söylemedim , hakkını helal etDuygulandım diyecek bişi bulamıyorum şuan
Aramızda dört saat var benim annem aradı az evvel napıyosun dedi anlattım bende bir sorayim doktora gittinmiydi diye dedi kapattı sen ağır iş yapma Eşin yapsın bile demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?