Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kolaylık versin
Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Doğum sonrası destek olabilecek biri var mı
Saol canım iki tane birden geçen hafta cuma kadın tuttum suriyeliler arada alıyordum bende ikidir ise gidiyordum çünkü durunca ben onlardan çok iş yapiyordum bu sefer inat eder gibi camları silmemisler perdelerin sadece tullerini yikamislar üstün körü günlük temizlik yapip gitmişler

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.kolay ve güzel bi doğum olur inşAllah da sıkıntı çekmezsiniz

moralini bozma eşin anlayışlıdır inşallah o yapacak mecburen ,
biz yakınız ben çok düşkünüm çocuklarıma elimde deil başka türlüsü şuan çalışıyorum işim çok rahat ev borcu ödüyorum ,
1,2 sene daha çalışmayı düşünüyordum , ama kızımın bebekleri ikiz bi tanede 2,5 yaşında oğlumuz var o yüzden işi bırakıcam
bebeklere birlikte bakıcaz kısmet olursa , yalnız yapamazki onlarda benim canlarım napım

aldıkları parayı hakettiklerinmi düşünüyolar şimdi ,

2 gün boş bırakınca bile nasıl çabuk dağılabiliyor anlamıyorum
Katılıyorum size daha dün misafir ağırladım evim pırıl pırıldı sabah kalktım her yer her yerde özellikle mutfak çok dağılmış her giren bir şey çıkarıp bırakıyor. Aksilik bir de su gitti neyseki bir posta mutfağı toplamıştım etrafı da topladım daa sil süpür yapmam bugünlük bu kadar bence düzenli ev yoktur evi düzenli tutacam diye çıldıran kadınlar vardır

hoş geldiniz, yenimi katıldınız aramıza
birde hiç bişeyden memnun olmayan ev halkı vardır ,

Dondurucum bozulmus un durur mu durursa anneme götürüyüm tam bugday ama normal beyaz un degil
unun birazından kışlık erişte yapabilirsin uygun yerin varsa sac varsa yada güneşte bile kurutuyolar ,
birazından tarhana kalanınıda normal buzdolabında bile saklasan bişey olmaz
annem tarhanayı geçen hafta yaptı bugun gitcem oraya akşam dökcez kurutmak icin onun icine olmaz o un demisti abla yarma unu mu neyse öyle bisey katıyo annem icine. Bide ben eriste hic yapmadım bol bol evde ekmek mi yapsam diye düsündüm
Aa kız lavaş yap at buzluğa bak aklıma geldi bence çok mantıklı
Kankam buzlukta yerim yokta annemle yapıpta onun dondurucusuna atarsak olabilir
2 gün boş bırakınca bile nasıl çabuk dağılabiliyor anlamıyorum
2 günde bizim ev ne hale gelir acaba ben simdi temizledim bi saat sonra ev ne hale gelir acaba

Duygulandım diyecek bişi bulamıyorum şuan

Allah kolaylık versin sen tek basınada üstesinden gelirsin hic canını sıkma. Eşinde yardımcı olur inşallah

İnşallah çok rahat geçer sürecin çabuk toparlanıp kimseye ihtiyaç duymazsın kafanda rahat olur.
İş geçte olsa yapılır bişey olmaz iyi ol yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…