- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.652
- 798
Ben ayda yılda birİlham olmayan halin bumu
Geçmiş olsun canımm
Ay aman dikkat et, hayırla al kucağına inşallahNormalde çalışıyorum canım daha dün izne ayrildim perşembeye sezeryan olacam da bir yardım edenim yok dolabın alt kısmıni ellemedim çünkü iki dolabın ici de dolu biri gündelik biri bakliyat gelsin akşama kocama yaptıracam malzemeler ustume geliyor sanki halim kalmadi
Anladım. Benim annemde çalışıyo 2 dogumumda da sadece bi hafta yanımda kalabildi eşimde öyle cok yardımcı olacak biri degil. Ben yaptıysam inan sende yaparsın iki dogumumda sezeryandı benim. Sadece 2. Dogumumda büyük ogluma çok üzülmüştüm ben kardeşini uyuturken içerde yalnız kalıyo sürekli diye bide en çok ilgi kücükte oluyo ister istemez sürekli emzir uyut.Çok şükür anlayışlı ama onunda işleri çok yoğun akşam gelince bazen yerinden kalkamiyor
Mesajlarına baktım bişey de yazmamış.Dolunay nereye gittin....
Senin ev bizim ev olabilir miDondurucum bozulmus un durur mu durursa anneme götürüyüm tam bugday ama normal beyaz un degil
annem tarhanayı geçen hafta yaptı bugun gitcem oraya akşam dökcez kurutmak icin onun icine olmaz o un demisti abla yarma unu mu neyse öyle bisey katıyo annem icine. Bide ben eriste hic yapmadımbol bol evde ekmek mi yapsam diye düsündüm
Kankam buzlukta yerim yokta annemle yapıpta onun dondurucusuna atarsak olabilir
2 günde bizim ev ne hale gelir acababen simdi temizledim bi saat sonra ev ne hale gelir acaba
Sağlıkla gelsinNormalde çalışıyorum canım daha dün izne ayrildim perşembeye sezeryan olacam da bir yardım edenim yok dolabın alt kısmıni ellemedim çünkü iki dolabın ici de dolu biri gündelik biri bakliyat gelsin akşama kocama yaptıracam malzemeler ustume geliyor sanki halim kalmadi
Swetim iyiyim şükürMssPARE pariş nerelerdesin nasıl oldun
Allah kolaylık versin canımSwetim iyiyim şükür
Sorduğun için teşekkür ederim güzel kalbinden öperim
O kadar yoğunum ki bahçe isleri gelen giden
Düğünler oldu sehir dışı misafirlerim vardı
Kışa hazırlık başladı...ancak akşam odama kendimi atınca oturuyorum bol koşturma var bende
Sen nasıl canım benim iyimisin ❤⚘ ❤❤
Herkesi özledim⚘
Hormonlar fena etkiliyir sora geçiyor üzülmeyin ne olurseni üzmek için söylemedim , hakkını helal et
herkes bir olmaz sıkma canını Allah kolaylığını verir
Ay aman dikkat et, hayırla al kucağına inşallah
Teşekkür ederim kızlarSağlıkla gelsinhayırlı kolay doğumlar diliyorum
Evet Allah'tan benim en küçük 12. Yaşında annemin işleri yoğun birde deprem bölgesinde tam gelme kararı verdi oturdukları eve yıkım kararı çıkmış bir ay süreleri var zannımca gelemezAnladım. Benim annemde çalışıyo 2 dogumumda da sadece bi hafta yanımda kalabildi eşimde öyle cok yardımcı olacak biri degil. Ben yaptıysam inan sende yaparsın iki dogumumda sezeryandı benim. Sadece 2. Dogumumda büyük ogluma çok üzülmüştüm ben kardeşini uyuturken içerde yalnız kalıyo sürekli diye bide en çok ilgi kücükte oluyo ister istemez sürekli emzir uyut.
Şükür iyiyim bende kaç gündür aklıma geliyorsun bi türlü kısmet olmadı yazmak. İyi olmana sevindimSwetim iyiyim şükür
Kışa hazırlık başladı...ancak akşam odama kendimi atınca oturuyorum bol koşturma var bende
Herkesi özledim⚘
Sen iyileştinmi parecim başlamışsın bahçe işlerineSwetim iyiyim şükür
Herkesi özledim⚘
Gerçekten öyle bi odayı toplayıp diger odaya geçiyorum 2. Odayı topladıktan bi bakıyorum diger oda geri dagılmısSenin ev bizim ev olabilir miçünkü aynı öyle arkamı dönmemle dağılması bir oluyor
Pariş gel arada özletme kendiniSwetim iyiyim şükür
Herkesi özledim⚘
Anladım hakkında hayırlısı olsun Allah kolaylık versinTeşekkür ederim kızlar
Evet Allah'tan benim en küçük 12. Yaşında annemin işleri yoğun birde deprem bölgesinde tam gelme kararı verdi oturdukları eve yıkım kararı çıkmış bir ay süreleri var zannımca gelemez
Bu konuya katılıyorum.Bİ ucundan yapıyorum işte hiç yapmadan da olmuyo yaz günü.
Kışın sadece ev içi toz vardı şimdi dışardaki de içerde
Sen nasılsın ruhen toparlandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?