- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
Geçmiş olsun bonus bileklerinde uyusma parmaklarında uyusmada var mı karpel tünel sendromu gibi bisey mi var acabaBir cümle yazı yazsam elimde baş parmağın altındaki yer çok ağrıyor.
Akşam çekirdek yiyoduk ağrıdan devam edemedim. Otururken de ağrıyor sıkışmış gibi hissediyorum
Telefon çok zorluyor nasıl geçer bilmiyorum
Bonus ben ödevleri tam yapamıyorum ama bugün buzdolabının içini temizlemek istiyorum yapılmadıysa bu olsunEn sonGonulmeyvesi ve Nane Limon Kabugu ödev vermişti ne vermişti yapılmış mıydı hatırlamıyorum ama çoğunuz yapıyosunuz yazılanları
-Hayal ödev sırası sende
Yapıldıysa da tekrar yapılır hep ihtiyaç olan şeyBonus ben ödevleri tam yapamıyorum ama bugün buzdolabının içini temizlemek istiyorum yapılmadıysa bu olsun
Geçmiş olsun canımAşırı başım agrıyo kaç gündür var ve ilac icmemek icin direniyorum ama simdi iccem artık
Akşam annemgile gelmeden evi süpürdüm
Yerleri elimle siildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Annemi işten aldık
Babanneme ugradık tontişim benim nasıl özlemişim
Annemlere geldik ben yemek hazırladım
Annem tarhanayı döktü
Mutfagı topladım
Cay demledim
Caydan önce bi kahve ictim arkadaşımda gelmisti
Sonra çay ictik
Yine tarhananın basına geçtik onla ugrasıyoruz
Yarın annem öglene kadar çalışacakmıs o gelene kadar ben halletcem insallah
Sinir sıkışması olabilir mi acaba ya da var mıBir cümle yazı yazsam elimde baş parmağın altındaki yer çok ağrıyor.
Akşam çekirdek yiyoduk ağrıdan devam edemedim. Otururken de ağrıyor sıkışmış gibi hissediyorum
Buzdolabını dün sildimÖden hayalden
Buzdolabının içini temizlemek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
Tam ihtiyacım olan. Köye gitcem akşam ya da yarın yapayımÖden hayalden
Buzdolabının içini temizlemek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
Geçmiş olsunBir cümle yazı yazsam elimde baş parmağın altındaki yer çok ağrıyor.
Geçmiş olsun uyuşma da varsa b12 iyi geliyor birde el bilek egzersizleri var onlarda iyi geliyorOluyo abla 7 sene önce sinirlere bakılmıştı sıkışma yoktu
Sagol sweetGeçmiş olsun canım
bence yap , misafire ikramda bereket vardır, basitinden bi tatlıda olsa yap ne olcak , yada dondurmalı pastalar var sıcakta iyi gidiyo sen bilirsin yinedeKızlar merhaba size bir konuda akıl danışmak istiyorum. Akşama kayın aile yemeğe gelecek zoraki davetle. Normalde bizi hiç çağırmazlar çağırmasak da gelmezler. Velhasıl kv ile aramiz açık yani ben gidip gelmiyorum eşim özel bir durum olduğu için bugün yemeğe davet etmiş tatlı yapıp yapmama konusunda kararsızım eşim gerek yok dedi ama tatlisiz yemek eksik kalıyor gibi hissediyorum. Bir yandan da aman onlar bana ne yapıyor yapma diyorum sizce napayım
Ah düşüneyimbence yap , misafire ikramda bereket vardır, basitinden bi tatlıda olsa yap ne olcak , yada dondurmalı pastalar var sıcakta iyi gidiyo sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?