- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Altın beğenmiyorduurrrrrnegoo çeyrek mi bu ata altinimi
Bu gazla her gün ev silerim artıkYa işte bunu duymak bence çok güzel
Faydası mı dokunmuş zararı mıbilemedim
Sanki ben altın vermesem bu işleri yapmıyorsun her günHayallerimi yıktın kaç gündür çeyrek altın için mi canım çıka çıka ev temizliyorumm
Çok şükürBu gazla her gün ev silerim artıkuyuşuk uyuşuk otururken yapılan işleri görüp nasıl kalkıyorum anlamıyorum negom. ❤❤
Kesinlikle çok eşya sevmiyorum, bir taşınsam çoğunu bırakıcam. Benim yok vitrin vs almadım hiçAh canım sonra da dedi ki siz düğün takılarıyla alın ben size öderim. Bende o göz var mı, maaşla azcık eşya aldık. Altınım da bende duruyor. Eşya az olunca küçük ev de yetiyor, temizlik de kolay. Oh mis. Kimseye minnetim de yok bu en güzeli, iyi ki almamış
Yapmiommmm iş mişSanki ben altın vermesem bu işleri yapmıyorsun her gün
Nego kargo güvenilirdir, telepati ile ulaşıyorNego bu arada dün kazandığım altını kargoya vermişsin ama güvenli olur mu bilemedim. Altın hesabı mı açsam?
Kesinlikle çok eşya sevmiyorum, bir taşınsam çoğunu bırakıcam. Benim yok vitrin vs almadım hiç
Kızlaaarrrrr koşun koşun dilos iş yapmayacakYapmiommmm iş mişsoran olursa izine ayrıldı dersinnn hıı
Bilezik pazar günü, kurallar değişmez
Ayy afedersin diğer arkadaşlar sanal sanıyordu altını dimiNego kargo güvenilirdir, telepati ile ulaşıyor
Amaan en güzeli boşver, az olsun, öz olsun değil mi amaAh canım sonra da dedi ki siz düğün takılarıyla alın ben size öderim. Bende o göz var mı, maaşla azcık eşya aldık. Altınım da bende duruyor. Eşya az olunca küçük ev de yetiyor, temizlik de kolay. Oh mis. Kimseye minnetim de yok bu en güzeli, iyi ki almamış
Sayfaya akın akın kişi gelirmiş altın var diyeAyy afedersin diğer arkadaşlar sanal sanıyordu altını dimi
Kesinlikle! Daha ferah oluyor ev. Kaldı ki mutfağı ve balkonu hariç küçücük bir evim var ama kocaman gibiAmaan en güzeli boşver, az olsun, öz olsun değil mi ama
Sen benim eşyaları görsenSanki ben altın vermesem bu işleri yapmıyorsun her gün
Çok şükür
Kesinlikle çok eşya sevmiyorum, bir taşınsam çoğunu bırakıcam. Benim yok vitrin vs almadım hiç
Sayfaya akın akın kişi gelirmiş altın var diye
Aynı ben o yüzden salonu kapatıp misafirden misafire toz alıyorumTv ünitem, 2 adet gümüşlük vitrinim, salonda ve yatak odasında da 2 adet aynalı devasaa konsolum var, iç dış girişirsem akşama anca biter herhalde
Yaw ben bu eşyaları alırken temizlik kısmını düşünmemişim hee, bide siyaheşyaya hizmetçilik yapiyom iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?