Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı ben o yüzden salonu kapatıp misafirden misafire toz alıyorum
Bende öyle yapıyorum, ama ilerde oturma odasını kızlara oda yapalım diyoruz, oğlan da çocuk odasında kalır, bizde salonda oturursak gece gündüz ev temizlerim artık

Hayırlı uğurlu olsun canım, huzurlu mutlu olsun yeni yuvanız, ağız tadıyla oturun inşallah.

Yakın olsak toplamaya gelirdim bayılırım eşya toplamaya
Ay benim o kadar gözümde büyüyo ki hiç hayır demezdim valla daha iyileri güzelleri sizlere nasip olsun inşallah

Ay benim o kadar gözümde büyüyo ki hiç hayır demezdim valla daha iyileri güzelleri sizlere nasip olsun inşallah
Muhakkak vardır çok seyrek kullandığın şeyler, onları paketleyerek başlarsın. Hatta bir odada boş yer açıp paketlediğini koyarsan hem düzenli görünür hem seni motive eder. Ayy bir de eşyaların üstüne tahta kalemiyle içeriğini yaz istersen. Yani yavaş yavaş yerleşeceksen çok hayat kurtarıyor.

Ben gideyim işleri halledeyim artık
Yapacaklarımı da şuraya yazayım işim bitince gelip yaptıklarımı düzenleyim;
-Oturma odasının halıları süpürülüp toplanacak (oda çok büyük olduğu için 2 tane 4 m2'lik halı var )
-Kanepelerin altı süpürülüp silinecek
-Küçük gümüşlük ve tv ünitesinin içi dışı toz alınıp altları süpürülüp silinecek
-Koridorlardaki halılar süpürülüp toplanıp altları silinecek (2 koridor ve 3'er metre halı var)
-Çocuk odası oyuncaklar düzenlenecek halı süpürülüp toplanacak, yatakların altı süpürülüp silinecek (bir araba yatak, ranza ve altında yavru yatak var, onu çekip altını süpürmem gerek) oyuncaklar yerleştirilecek
- Yatak odasında koşu bandım açıktı onu kapatayım altı üstü silinecek, halı süpürülüp toplanacak, yatak altı ve yerler süpürülüp silinecek, konsolun, gardrobun 3 adet komodinin tozu alınacak
- ebeveyn banyosu ve klozet temizlenip yıkanacak
- makineye çamaşır atılacak
- büyük banyo ve klozet temizlenecek temiz paspas serilecek
- Diğer tuvalet ve lavabo temizlenecek
- havlular değiştirilecek
- salonda çamaşırlar vardı onlar toplanıp katlanıp yerlestirilecek, oda temizdi zaten.
- mutfak süpürülüp yerler silinecek

Yemeğim var, mutfağım temiz sayılır, kahvaltı bulaşıklarını toplayım yeter, bugün oraya uzun uzun giremem, yarın hallederim artık.

Sen de at kurtul canım
12 yıllık evliyim, eskisin artık diye gözüne bakmıyor değilim inan
Yatılı misafirim çok olur yazın, koltuk takımları mecburen var, yine yemekli misafirim çok gelir, salonda mecburen açılır yemek masam var 12 kişilik, çocuklar olunca büyük gardroplar şart, atamıyom bişeyler yinede ufak tefek hiçbirşey biriktirmem. Çocukların küçülenleri, ayakkabılar, bizim giyilmeyen kıyafetler falan hemen elden çikaririm. İdare ediyorum artık

Deniyim bakayım bi odayı komple kullanmıyorum ben depo gibi oradan başlıyım ilk en iyisi

12 kişilik masa mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…