Teşekkür ederimm
Bende öyle yapıyorum, ama ilerde oturma odasını kızlara oda yapalım diyoruz, oğlan da çocuk odasında kalır, bizde salonda oturursak gece gündüz ev temizlerim artıkAynı ben o yüzden salonu kapatıp misafirden misafire toz alıyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım, huzurlu mutlu olsun yeni yuvanız, ağız tadıyla oturun inşallah.Teşekkür ederimmdaha iyileri sizlere olsun inşallah
ikiside yok ki ben hali sileyim bugun corba dokuldu silmistim leke kalmis5 mart ödevipawlover den
Konsol, tv ünitesi iç dış temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@chentiq
@Melegimm_2
@Audrey Hepburn
Sende şanslı kişilerdensin kanımcaikiside yok ki ben hali sileyim bugun corba dokuldu silmistim leke kalmis
az esya cok yatis pardon huzurSende şanslı kişilerdensin kanımca
Sen de at kurtul canımSende şanslı kişilerdensin kanımca
Ay benim o kadar gözümde büyüyo ki hiç hayır demezdim vallaHayırlı uğurlu olsun canım, huzurlu mutlu olsun yeni yuvanız, ağız tadıyla oturun inşallah.
Yakın olsak toplamaya gelirdim bayılırım eşya toplamaya
Muhakkak vardır çok seyrek kullandığın şeyler, onları paketleyerek başlarsın. Hatta bir odada boş yer açıp paketlediğini koyarsan hem düzenli görünür hem seni motive eder. Ayy bir de eşyaların üstüne tahta kalemiyle içeriğini yaz istersen. Yani yavaş yavaş yerleşeceksen çok hayat kurtarıyor.Ay benim o kadar gözümde büyüyo ki hiç hayır demezdim valladaha iyileri güzelleri sizlere nasip olsun inşallah
Amiiin, darda zorda olup kirada sıkıntı çeken herkese Rabbim helal kazançla evler nasip etsinAy benim o kadar gözümde büyüyo ki hiç hayır demezdim valladaha iyileri güzelleri sizlere nasip olsun inşallah
Ayyyy altın kazanmışımDünün altın kazananları
4 mart salı
@terliksuu
furusan
Limonsuzzcay
@Dilos06
@Ataayemi zeynepyu
pawlover
@samdan
@Ucyuzbesyuz
@Melegimm_2
Eki Görüntüle 2600405
12 yıllık evliyim, eskisin artık diye gözüne bakmıyor değilim inanSen de at kurtul canım
Deniyim bakayım bi odayı komple kullanmıyorum ben depo gibi oradan başlıyım ilk en iyisiMuhakkak vardır çok seyrek kullandığın şeyler, onları paketleyerek başlarsın. Hatta bir odada boş yer açıp paketlediğini koyarsan hem düzenli görünür hem seni motive eder. Ayy bir de eşyaların üstüne tahta kalemiyle içeriğini yaz istersen. Yani yavaş yavaş yerleşeceksen çok hayat kurtarıyor.
12 yıllık evliyim, eskisin artık diye gözüne bakmıyor değilim inan
Yatılı misafirim çok olur yazın, koltuk takımları mecburen var, yine yemekli misafirim çok gelir, salonda mecburen açılır yemek masam var 12 kişilik, çocuklar olunca büyük gardroplar şart, atamıyom bişeyleryinede ufak tefek hiçbirşey biriktirmem. Çocukların küçülenleri, ayakkabılar, bizim giyilmeyen kıyafetler falan hemen elden çikaririm. İdare ediyorum artık
Evet ama o bile yetmiyor, eşimin sadece kardeşleri-annesi babası yemeğe gelse sığmıyoruz, 17 kişi oluyoruz ve cocuklar mutfak masasına gidiyor12 kişilik masa mı?
Eşya atmayı boşver canım dubleks eve geçin sizEvet ama o bile yetmiyor, eşimin sadece kardeşleri-annesi babası yemeğe gelse sığmıyoruz, 17 kişi oluyoruz ve cocuklar mutfak masasına gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?