Çok kolay gelsinBen gideyim işleri halledeyim artık
Yapacaklarımı da şuraya yazayım işim bitince gelip yaptıklarımı düzenleyim;
-Oturma odasının halıları süpürülüp toplanacak (oda çok büyük olduğu için 2 tane 4 m2'lik halı var)
-Kanepelerin altı süpürülüp silinecek
-Küçük gümüşlük ve tv ünitesinin içi dışı toz alınıp altları süpürülüp silinecek
-Koridorlardaki halılar süpürülüp toplanıp altları silinecek (2 koridor ve 3'er metre halı var)
-Çocuk odası oyuncaklar düzenlenecek halı süpürülüp toplanacak, yatakların altı süpürülüp silinecek (bir araba yatak, ranza ve altında yavru yatak var, onu çekip altını süpürmem gerek) oyuncaklar yerleştirilecek
- Yatak odasında koşu bandım açıktı onu kapatayım altı üstü silinecek, halı süpürülüp toplanacak, yatak altı ve yerler süpürülüp silinecek, konsolun, gardrobun 3 adet komodinin tozu alınacak
- ebeveyn banyosu ve klozet temizlenip yıkanacak
- makineye çamaşır atılacak
- büyük banyo ve klozet temizlenecek temiz paspas serilecek
- Diğer tuvalet ve lavabo temizlenecek
- havlular değiştirilecek
- salonda çamaşırlar vardı onlar toplanıp katlanıp yerlestirilecek, oda temizdi zaten.
- mutfak süpürülüp yerler silinecek
Yemeğim var, mutfağım temiz sayılır, kahvaltı bulaşıklarını toplayım yeter, bugün oraya uzun uzun giremem, yarın hallederim artık.
Bunun yüzey temizleyicisini kullanıyorum bende, çok güzel kokuyor ciddenEki Görüntüle 2600464
Bunu yeni aldım canlar, hem çok naif bebeksi bir kokusu var hem de parkeleri çok güzel temizliyor çabuk kuruyor. Tüm gün evim mis gibi koktu
Biz bu evi satın almadan önce eşim çok istemişti, hatta gidip baktı, alalım desem bulmuştu bile ama ben istemiyorum dubleks, görümcem ve kardeşimin evi dubleks, yok anacım dizlerim ağrıyor zaten, o merdivenleri günde 150 bin kere inip çıkamam yaaaEşya atmayı boşver canım dubleks eve geçin siz
Cok teşekkürler canımÇok kolay gelsin
MaşallahBen gideyim işleri halledeyim artık
Yapacaklarımı da şuraya yazayım işim bitince gelip yaptıklarımı düzenleyim;
-Oturma odasının halıları süpürülüp toplanacak (oda çok büyük olduğu için 2 tane 4 m2'lik halı var)
-Kanepelerin altı süpürülüp silinecek
-Küçük gümüşlük ve tv ünitesinin içi dışı toz alınıp altları süpürülüp silinecek
-Koridorlardaki halılar süpürülüp toplanıp altları silinecek (2 koridor ve 3'er metre halı var)
-Çocuk odası oyuncaklar düzenlenecek halı süpürülüp toplanacak, yatakların altı süpürülüp silinecek (bir araba yatak, ranza ve altında yavru yatak var, onu çekip altını süpürmem gerek) oyuncaklar yerleştirilecek
- Yatak odasında koşu bandım açıktı onu kapatayım altı üstü silinecek, halı süpürülüp toplanacak, yatak altı ve yerler süpürülüp silinecek, konsolun, gardrobun 3 adet komodinin tozu alınacak
- ebeveyn banyosu ve klozet temizlenip yıkanacak
- makineye çamaşır atılacak
- büyük banyo ve klozet temizlenecek temiz paspas serilecek
- Diğer tuvalet ve lavabo temizlenecek
- havlular değiştirilecek
- salonda çamaşırlar vardı onlar toplanıp katlanıp yerlestirilecek, oda temizdi zaten.
- mutfak süpürülüp yerler silinecek
Yemeğim var, mutfağım temiz sayılır, kahvaltı bulaşıklarını toplayım yeter, bugün oraya uzun uzun giremem, yarın hallederim artık.
Ben ahşap fayans bununla sildim negom. Ayrı da mı var yüzey temizleyici?Bunun yüzey temizleyicisini kullanıyorum bende, çok güzel kokuyor cidden
Maraton olunca daha çok gaza geliyorum var mı maratona katılcak
Buçukta başlayalım mı yoksa 1de mi
Ben deeBuçukta başlayalım mı yoksa 1de mi
Teşekkürler canım kolay gelecek insaallahMaşallah
Kolay gelsin
Ben iş başındayım hadi gel arkamdanMaraton olunca daha çok gaza geliyorum var mı maratona katılcak
Benim de çok ama bi gaza geleyim devamı gelir dedimBen iş başındayım hadi gel arkamdan
Ama benim işim çok 1 saatliğine bitiremem
Evet canım aynı kutu sadece ahşap resmi yok üstündeBen ahşap fayans bununla sildim negom. Ayrı da mı var yüzey temizleyici?
Kolay gelsin şimdidenKizlar aksama misafirim varmis
Eve gidip heryeri temizlemem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?