Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok kolay gelsin

Eşya atmayı boşver canım dubleks eve geçin siz
Biz bu evi satın almadan önce eşim çok istemişti, hatta gidip baktı, alalım desem bulmuştu bile ama ben istemiyorum dubleks, görümcem ve kardeşimin evi dubleks, yok anacım dizlerim ağrıyor zaten, o merdivenleri günde 150 bin kere inip çıkamam yaaa

Maşallah
Kolay gelsin

- oturma odasının halıları süpüruldü, toplandı, kanepeler koltuklar ortaya çekilip altı süpürüldü, silindi, cam silindi, dış cam silindi, yerler silindi, halılar serildi, tv ünitesi ve gümüşlüğün iç, dış tozu alındı, sehpaların ve fiskos masasının tozu alındı, halılar serildi ve ilk işim bitti
-Koridorlardaki halılar süpürülüp toplanıp altları silinecek (2 koridor ve 3'er metre halı var)
-Çocuk odası oyuncaklar düzenlenecek halı süpürülüp toplanacak, yatakların altı süpürülüp silinecek (bir araba yatak, ranza ve altında yavru yatak var, onu çekip altını süpürmem gerek) oyuncaklar yerleştirilecek
- Yatak odasında koşu bandım açıktı onu kapatayım altı üstü silinecek, halı süpürülüp toplanacak, yatak altı ve yerler süpürülüp silinecek, konsolun, gardrobun 3 adet komodinin tozu alınacak
- ebeveyn banyosu ve klozet temizlenip yıkanacak
- makineye çamaşır atılacak
- büyük banyo ve klozet temizlenecek temiz paspas serilecek
- Diğer tuvalet ve lavabo temizlenecek
- havlular değiştirilecek
- salonda çamaşırlar vardı onlar toplanıp katlanıp yerlestirilecek, oda temizdi zaten.
- mutfak süpürülüp yerler silinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…