- 13 Mart 2019
- 16.281
- 63.827
- 598
Hee tabi tabiEyle de bi yatarım ki pehhhhhh
Benim pek nadir olmuyor sanki yok kız bene topluyorum aslında hemenMaşallah daim olsunben yer yemez toplarım genelde çok nadir bıraktığım şimdi yedik hemen topladım
Haha çok iyimiş bu daha önce bileydim keşke
Ee sizde 2 çocukmuş.Bu konuya yazanlara çok imreniyorum2 bebişle doğru dürüst ev temizleyemiyorum. Evi b.k götürüyor diyebiliriz. Miniğin kusmaları bitince detaylı bir temizlik yaptırmam gerekecek. Çamaşır, bulaşık, ütü ve evi süpürme hariç ek hiçbir şey yapamıyorum
Kız o değil bu saatte ne yediniz karnım acıktı benimde ben son öğünü 5 de yaptım
Akşam yemeği oldu ahahahaKız o değil bu saatte ne yediniz karnım acıktı benimde ben son öğünü 5 de yaptım
Kalpli Bisküvili pasta yaptım çay yanına yemedim yarın yicemAllah affetsin tokum
Oh afiyet olsun sen diyetin naptın peeekiiAkşam yemeği oldu ahahahakahvaltı tarzı yedik ben gerçi hafif açtım eşlik ettim eşime. İşi vardı onun ahseni uyuttum ettim derken bu saati buldu
Vaktinde çıktı diye nahoş bir espiri ederdim ama etmimBu arada sizin çocukların dişleri ne zaman çıktı ?? Merak ettim.
Daha ben umutun kini bekliyorum.
Çıkmasını
Aynen böyle girdim çıktım magnezyumu attım suya.Bonus böyle yap
Değişiyor yaBu arada sizin çocukların dişleri ne zaman çıktı ?? Merak ettim.
Daha ben umutun kini bekliyorum.
Çıkmasını
Verdiğin kişi sayısı yürek hoplatıyor hocam maşallah3 tanesi 1 yaşında çıkardı, 1 de 5 aylık, 1 bin de 6 aylık
İyi yaptın. Tembel olmadığını biliyorum, arada da böyle olsun aman ne olacakAynen böyle girdim çıktım magnezyumu attım suya.
Tembel olabilirim ama kemik bakımıma önem veririm hajajahaha
TOplam 5Verdiğin kişi sayısı yürek hoplatıyor hocam maşallah
Suya bi atıyosun sabah fişek gibi kalkıyosun demek isterdim ama top mermisi gibi kalkıyorumİyi yaptın. Tembel olmadığını biliyorum, arada da böyle olsun aman ne olacakkendim çok yapiyormuşum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?