He demek daha dinç kalkıyonSuya bi atıyosun sabah fişek gibi kalkıyosun demek isterdim ama top mermisi gibi kalkıyorum
Eylül bana okuldan başka bir şey hatırtlatmiyorAl geldi işte Eylül
Topladım şükürler olsun
Ahahahahh ara verdim 1 hafta yarın geri başlayacağım inşallahOh afiyet olsun sen diyetin naptın peeekii
4.5 aylıkken çıktıBu arada sizin çocukların dişleri ne zaman çıktı ?? Merak ettim.
Daha ben umutun kini bekliyorum.
Çıkmasını
İyi kii bunu şimdi gördüm iyiiiiii kiiiiii
Dün çıktı ndjdkBu arada sizin çocukların dişleri ne zaman çıktı ?? Merak ettim.
Daha ben umutun kini bekliyorum.
Çıkmasını
Zaten şöyle kalkıp bi su açmak, bi tabağa dokunmak gerisi geliyor daTopladım şükürler olsunşu değince elime açıldım
Oh rahatladım bak eline sağlık darısı dağınık olanların başınaTopladım şükürler olsunşu değince elime açıldım
Suya fatiha okuyup içtim çöl caresizdimZaten şöyle kalkıp bi su açmak, bi tabağa dokunmak gerisi geliyor dao aşamaya gelmek zor
Hadi bismillahAhahahahh ara verdim 1 hafta yarın geri başlayacağım inşallah
Tek çocuğum varken de böyleydim, şimdi iyice karıştı her şeyEe sizde 2 çocukmuş.
Bende 1 ondan yavaşta sakinde yapsam sırayla oluyor.
Oda oğlum yattıkça zaten.
Mutfagi dağınık olanlar var mığğğ aaaaa ben şok bu saate kalır mı ayolOh rahatladım bak eline sağlık darısı dağınık olanların başına
Mesaj tekrarı aama duzeltmesemde olurdu öfOh rahatladım bak eline sağlık darısı dağınık olanların başına
Birileri var hemde hiç beklemezsin baş harfi bMutfagi dağınık olanlar var mığğğ aaaaa ben şok bu saate kalır mı ayol
Ene yanlış yazmışım bin demişimVerdiğin kişi sayısı yürek hoplatıyor hocam maşallah
Abooo o b mi yatcam dedi sanki az evvel öylece mi yatcakmışBirileri var hemde hiç beklemezsin baş harfi b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?