Allah yardımcın olsun inşallah kalbine inşirah Ferahlığı versin.Amin inşallah abla sağol
Birkaç gündür iyi değilim yani psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorumçok doluyum bugünlerde
Rabbim iyi etsin ne diyeyim
Sağol hayal iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyorHayırlı kandiller baloncuknasılsın ?
Amin inşallah canmAllah yardımcın olsun inşallah kalbine inşirah Ferahlığı versin.
Hiç ummadığın anda çiçekler açsın hayatında inşallah
Dualarımdasın canım
Çevrendeki insanlara takılma bosver kim ne derse desin. Herkes kendi hayatına baksın. Canını sıkma pozitif düşün inşallah her şey çok güzel olacakAmin inşallah canm
Ya aslında tedavi süreci ayrı bir stres ama çevremdeki insanlar tarafından anlaşılamamak daha yıpratıyor, yeri geliyor eşimle bile ters düşüyoruz anlaşılamamak zor..
Ben başta memnundum da ahsenden sonra şahsen bana kullanışlı gelmiyor. Çünkü her yerden oyuncak çıkabiliyorHangi marka ve model kızlar ?
Hadi yaher gün her gün süpürmek zor geliyor bazen bi de ilerisini düşündüm. Ben bebişe bakarken süpürsün evi dedim
Paslanmış olabilir mi cam kısımdab mı bahsediyorsunuz yoksa demir kısımmıKızlar Ocak temizliği için önerilenirize ihtiyacım var ocağım siyah renkte böyle kalıntı gibi birşeyler var gitmiyor ne kadar silersem sileyim ne denersem deneyeyim olmuyor böyle temiz ve parlak bir görünüm olsun istiyorum önerilerinizi istiyorum
Amin inşallah abla sağol
Birkaç gündür iyi değilim yani psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorumçok doluyum bugünlerde
Rabbim iyi etsin ne diyeyim
Amin inşallah canm
Ya aslında tedavi süreci ayrı bir stres ama çevremdeki insanlar tarafından anlaşılamamak daha yıpratıyor, yeri geliyor eşimle bile ters düşüyoruz anlaşılamamak zor..
Tüylerim tiken tiken oldu ismi bile yetti bide ısrar ediyorlar dimi hahahaKız ne işi kızımın ısrarıyla monopoly oynuyorum
Tekrar gidiicem bi yazım dedim vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?