Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin inşallah abla sağol
Birkaç gündür iyi değilim yani psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum çok doluyum bugünlerde
Rabbim iyi etsin ne diyeyim
Allah yardımcın olsun inşallah kalbine inşirah Ferahlığı versin.
Hiç ummadığın anda çiçekler açsın hayatında inşallah
Dualarımdasın canım

Allah yardımcın olsun inşallah kalbine inşirah Ferahlığı versin.
Hiç ummadığın anda çiçekler açsın hayatında inşallah
Dualarımdasın canım
Amin inşallah canm
Ya aslında tedavi süreci ayrı bir stres ama çevremdeki insanlar tarafından anlaşılamamak daha yıpratıyor, yeri geliyor eşimle bile ters düşüyoruz anlaşılamamak zor..

Amin inşallah canm
Ya aslında tedavi süreci ayrı bir stres ama çevremdeki insanlar tarafından anlaşılamamak daha yıpratıyor, yeri geliyor eşimle bile ters düşüyoruz anlaşılamamak zor..
Çevrendeki insanlara takılma bosver kim ne derse desin. Herkes kendi hayatına baksın. Canını sıkma pozitif düşün inşallah her şey çok güzel olacak

Kızlar Ocak temizliği için önerilenirize ihtiyacım var ocağım siyah renkte böyle kalıntı gibi birşeyler var gitmiyor ne kadar silersem sileyim ne denersem deneyeyim olmuyor böyle temiz ve parlak bir görünüm olsun istiyorum önerilerinizi istiyorum

Hangi marka ve model kızlar ?

Hadi ya her gün her gün süpürmek zor geliyor bazen bi de ilerisini düşündüm. Ben bebişe bakarken süpürsün evi dedim
Ben başta memnundum da ahsenden sonra şahsen bana kullanışlı gelmiyor. Çünkü her yerden oyuncak çıkabiliyor eskiden dışarıdayken çalıştırıp gidiyordum şimdi takılıyor bi şeylere falan. Bide hızlıca süpürmek daha kolayıma geliyor

Paslanmış olabilir mi cam kısımdab mı bahsediyorsunuz yoksa demir kısımmı

Amin inşallah abla sağol
Birkaç gündür iyi değilim yani psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum çok doluyum bugünlerde
Rabbim iyi etsin ne diyeyim

Haklısın dolmakta ağır geliyor yaşadığın baloncuk.
Hepimizin imtihanı ağır geliyor hiç birimiz evliya değiliz zayıfız kucaklayamıyoruz Rabbimizden geliyor diyerek.

Kimi yoklukla kimi varlıkla sınanıyor sırf çocuk değil her nimet için.

BUnu sana başkası dese belki alınırsın, bana alınmazsın sana demesi kolay deme.
Meşguliyet bulmak zorundasın nefes almak ferahlamak için.
Baloncuk da Allahın bir kulu tedavi olacak diye kendini unutmamalı kaybetmemeli.

Amin inşallah canm

Çevrendeki insanlarla da paylaşmamaya çalış bazı hislerini ve sessiz kalma boz onları durdur hadsiz konuştuklarında.

Eş içinde geçerli. Evet ikinizin de istediği bir şey ama bu tedavilerin bütün ağır yükü kadında.

KUllanılan ilaçların sıkıntısını benim ablam hala çekiyor. Uzun yıllar sürebiliyor.
O Yüzden biz üzülmüyo muyuz kısmını geçsinler.

Bugün neler yaptım
Nevresimleri değiştirdim
Ayakkabıları temizledim
İki tane cam sildim
İki kapı sildim
Duşakabin lavabo wc detaylı temizledim
Banyo paspaslarını havluları değiştirdim
Yer silme kovasını yıkadım
Havalandırmayı temizledim
Süpürgenin haznesini filtrelerini temizledim
Bulaşık makinesini boşalttım
Tatlı yaptım
Şimdi mutfağı toparlayıp yemek yapıcam

Fiziği yetiştiremedim bugün kızların odasına girdim.

Çekmece dolap içleri döktük süpürüp katlayıp yerleştirdik düzelttik baya sürdü
Yeni okul kıyafetleri yıkanmıştı onları öylesine koydum sonra ütülencek.
Yatakları süpürdüm çarşaf değiştim
Yatak arkalarını süpürdüm yetiştiği kadar sopayla sildim
Camını sildim

SIrtım ağrıdı yapılcakları yazayım bugün burayı bitirmek zorundayım Allahın izniyle bitiricem

Yatak mobilyalarını siliyorum şu an
Yerleri ayrıntılı silicem
Kitaplık silincek düzenlenicek
Masalar silincek
Sandalyeler silincek minderleride sabunla silicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…