- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
Valla altını alamam ben bu gidişle de ev aldı başını gidiyor maraton şart canım ben katılırım sanaMaraton istiyorum bugün altını ben alcam. 2 de maraton yapacak olan var mı benle
Tamam 2 de başlarız kaça kadar giderse çünkü benim evi poh götürüyoValla altını alamam ben bu gidişle de ev aldı başını gidiyor maraton şart canım ben katılırım sana
Benim 5e kadar yolu var valla mutfaktan rahat 1 saate ancak çıkarımTamam 2 de başlarız kaça kadar giderse çünkü benim evi poh götürüyo
Heralde benimde o saati bulurBenim 5e kadar yolu var valla mutfaktan rahat 1 saate ancak çıkarım
Ben de ütü yapıcam yarın maraton yaparız artıkBen belki vazgeçerim hiç canım istemiyor cam silmek
Gel bacım gelİkidekine de katılayım bendee bu pineklemeyle anca yaparım
Temizlicem canım inşallah5 mart ödevipawlover den
Konsol, tv ünitesi iç dış temizlemek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
K KurkmantoluS
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
p a t u l i
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
@chentiq
@Melegimm_2
@Audrey Hepburn
Şimdilik başka birini bulamadım zaten bizimki de iş arıyor kıyamadım. Sonra koridordaki boş yerleri banyo tezgahını ve salon kapısını da silip öyle geldim işe.....altını unuttum ama buraya yazıcam diye gayrete geliyorum ben de....Amiin canım ❤ hayırlı olsun tekrar
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımmaşaallah
Ellerine sağlık canımellerine sağlık canım ellerine sağlık canım
Ay üç kere yazmışım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımörtüleri yaptın mı?
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Hoş geldin aramıza tekrarhayırlı olsun hamileliğin
Ellerine sağlık canım sabah sabah maşallahyardımcı kadını ne yaptın?
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Ellerine sağlık canım
Günaydın ❤
Günaydın ❤ niye canım bir sıkıntın mı var bizimle paylaşabilirsin, ne güzel işler yapıyordun sen
Günaydın ❤
O zaman işini düzgün yapsın canım, sen ne şartlar da çalışıyorsun, hiç kolay kazanmıyorsun ki o parayıŞimdilik başka birini bulamadım zaten bizimki de iş arıyor kıyamadım. Sonra koridordaki boş yerleri banyo tezgahını ve salon kapısını da silip öyle geldim işe.....altını unuttum ama buraya yazıcam diye gayrete geliyorum ben de....
Kız karıştırma sakin. Dök kaç.Banyo wc lavabo küvet duvarlar yerler çamaşır suyuyla yıkandı
Yatak odası toplandı
Oturma odası toplandı
Ocak silindi
Bulaşık makinesi dolduruldu çalıştırıldı
Evi süpürüldü silindi
Mutfak lavabo tezgahı ve duvarı çamaşır suyuyla fırçalandı temizlendi
çamaşır suyu soluyorum kusucam
Yok sadece çamaşır suyu kullandım. Balkondan hava aldım iyiyim şimdi ellerim hariçKız karıştırma sakin. Dök kaç.
Bende yapmıştım soğan zeytinyağı işini. Yanlış soğan kullanmışım o yüzden olmamış demekki . şimdi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?