Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ooo maşaallah maşaallah

Bugün ömrümden kırk yıl gitti galiba kızı 4 de gelicekti sınavı uzamış buçukta geldi aklım çıktı rabbim kimseye yaşatmasın
Bugün yatak odasını dip bucak temixliycektim ama yarına bıraktım
TV ünitem yok ama iki odada tv olan dolaplar var onları sildim çocukların kıyafetlerini düzenledim oyuncak topladım mutfaktaki çekmeceyı yüz kere topladım oğlum sürekli dokuyor tüm evi süpürdum tozunu aldım banyonun tüm fayanslarinı ovdum wc ninde lavobolari ovdum yemek yaptim bitti :)

Allah evlatlarınızı korusun çok zordur. Bizimde abimde başımıza gelmişti çok korkunç bişey bu vaktinde eve gelmemek

Ayy servisle mi geliyor?

Dene canım

Ya çok kötü olmuş, öğretmeni aramadın mı?
Eşimi aradım öğretmen aklıma gelmedi hiç panikten aklima gelmedi sonra annemi aradım çocuğum yok diye kardeşim evdeymis okula koşmuş o eşim öğretmeni aramış sonra beni aradı ama aklım gitti

evi toplayip supurdum sadece
diyetteyim aklim yemeklerde hic keyfim yok
haliyi sildim sabahtan kurudu simdi leke tekrar yuzeye cikmis yikamaya gitcek elmecbur
Gönder yıkasınlar amaan hepsini biz mi yapcez arkadaş
Bende diyetteyim ama alıştım, yeni başladıysan ilk zamanlar zor olur, ama devam ettirebilirsen zamanla alışıyor vücut. Birde atıştırmalıklar ayarla kendine, kuru kayısı, kuru erik, badem, ceviz gibi şeyler, birkaç tane yedin mi iştah kesiyor, son tavsiyem bol su iç

Aman canım Allah korusun,
Şükür gelmiş eve, sıkma canını

Been buguuuun evin duvarlarini sildim camasir suyu+cif karistirdim.. yikama , durulama,kurulama olarak canim cikti
Sabah programinda bi doc dr butun viruslerin temizleyicisi (corona dahil) camasir suyu imis..zaten hastaydim ev ahaliside hastaliktan kirilma noktasindaydi..bi gaza geldim..sildim dezenfekte ettim yarinda tavani silicem ,bi tozu gitsin..kapilari vee yine cam cerceve de camasir sudan gececek..bide bugun kizimin kitaplik,calisma masasi,giysi dolabi icini bosalttim camasir suladim,disinida ayni sekilde sldim..
Tablo,saat ne varsa camasir sudan gecti
Camasir suyundan kafayi bulduum

Tv unitrsi odevini gece yapicam ,saygilar efenim

D Dilos06 kizz ruyamda seni ve senin kaynanani gordum Rabbim hayirlara cikarsin insallah
ankarada deprem olmus , beyaz duvarli eviniz yikilmis, kaynanan ölmüs bide dukkaniniz yikilmis tovbeee ...
Dukkaniniz var mi yok mu onu bile bilmiyom ruyaa iste Allah hayra cikarsin

Anamm tüm mikroplar ölüyor muymuş çamaşır suyuyla duvarları mi silcekmisiz ayy yarın kesin silmem lazım tüm heryeri çamaşır suyu yapıyordum ama duvarları bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…