Sağol canımAfiyet olsun şekerim ☺
Eski bir lif, bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritip o suyla siliyorumKizlar merhaba koltuk temizligini nasil yapiyorsunuz deterjan olarak ve temizleme araci olarak ne kullaniyorsunuz
Nolmuştu ki halıya kızevi toplayip supurdum sadece
diyetteyim aklim yemeklerde hic keyfim yok
haliyi sildim sabahtan kurudu simdi leke tekrar yuzeye cikmis yikamaya gitcek elmecbur
oglan corba doktu yaa salcali o daNolmuştu ki halıya kız
Ooo maşaallah maşaallahGÜNÜMÜN ÖZETİ
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim makinayı çalıştırdım.
Beyaz eşyaların yüzünü sildim.
Tüm evi süpürdüm.
Tüm evi sildim.
Her yerin tozunu aldım.
Kapıları sildim.
Pencere önlerinin tozunu aldım.
Balkonu süpürdüm.
Çiçekliğimi temizledim.
Yastıkları kabarttım.
Koltuk aralarını sildim.
Peteklerin bazıları kirliydi onları temizledim.
Lavaboları cifledim.
Banyoyu süpürüp sildim.
Klozete çamaşır suyu döküp fırçalayıp duruladım.
Tuvalete çamaşır suyu döktüm fırçaladım, tüm tuvaleti yıkadım.
Aynaları sildim.
Banyo ve tuvalet dolaplarını sildim düzenledim.
Bide bu arada yeşil fasulye pilav pişirdim.
Makinaya renklileri attım yıkanıyor.
Benden bu kadar bir hafta iş yapmam.
Ayy üzüldüm kız. İnşallah yıkamada çıkar. Salça lekeside nasıl kötü oluyor ki. Parlatıcı dökmüş müydünoglan corba doktu yaa salcali o da
Allah evlatlarınızı korusun çok zordur. Bizimde abimde başımıza gelmişti çok korkunç bişey bu vaktinde eve gelmemekBugün ömrümden kırk yıl gitti galiba kızı 4 de gelicekti sınavı uzamış buçukta geldi aklım çıktı rabbim kimseye yaşatmasın
Bugün yatak odasını dip bucak temixliycektim ama yarına bıraktım
TV ünitem yok ama iki odada tv olan dolaplar var onları sildim çocukların kıyafetlerini düzenledim oyuncak topladım mutfaktaki çekmeceyı yüz kere topladım oğlum sürekli dokuyortüm evi süpürdum tozunu aldım banyonun tüm fayanslarinı ovdum wc ninde lavobolari ovdum yemek yaptim bitti :)
Ayy servisle mi geliyor?Bugün ömrümden kırk yıl gitti galiba kızı 4 de gelicekti sınavı uzamış buçukta geldi aklım çıktı rabbim kimseye yaşatmasın
Bugün yatak odasını dip bucak temixliycektim ama yarına bıraktım
TV ünitem yok ama iki odada tv olan dolaplar var onları sildim çocukların kıyafetlerini düzenledim oyuncak topladım mutfaktaki çekmeceyı yüz kere topladım oğlum sürekli dokuyortüm evi süpürdum tozunu aldım banyonun tüm fayanslarinı ovdum wc ninde lavobolari ovdum yemek yaptim bitti :)
Ay bu çok güzel bilmedigim bi yontem bende deneyim yarın inşallah :) Arap sabunu yapıyordum ben olmuyordu bunu da deniyimSağol canım
Eski bir lif, bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritip o suyla siliyorum
Yok yürüyerek geliyor du yakın okul öğle arasında bişey demedi aklım çıktı ortalığı ayağa kaldırdımAyy servisle mi geliyor?
Dene canımAy bu çok güzel bilmedigim bi yontem bende deneyim yarın inşallah :) Arap sabunu yapıyordum ben olmuyordu bunu da deniyim
Ya çok kötü olmuş, öğretmeni aramadın mı?Yok yürüyerek geliyor du yakın okul öğle arasında bişey demedi aklım çıktı ortalığı ayağa kaldırdım
Eşimi aradım öğretmen aklıma gelmedi hiçDene canım
Ya çok kötü olmuş, öğretmeni aramadın mı?
Gönder yıkasınlar amaan hepsini biz mi yapcez arkadaşevi toplayip supurdum sadece
diyetteyim aklim yemeklerde hic keyfim yok
haliyi sildim sabahtan kurudu simdi leke tekrar yuzeye cikmis yikamaya gitcek elmecbur
Aman canım Allah korusun,Eşimi aradım öğretmen aklıma gelmedi hiçpanikten aklima gelmedi sonra annemi aradım çocuğum yok diye kardeşim evdeymis okula koşmuş o eşim öğretmeni aramış sonra beni aradı ama aklım gitti
Çok şükür canım allah kimseye yaşatmasınAman canım Allah korusun,
Şükür gelmiş eve, sıkma canını
Anamm tüm mikroplar ölüyor muymuş çamaşır suyuyla duvarları mi silcekmisiz ayy yarın kesin silmem lazım tüm heryeri çamaşır suyu yapıyordum ama duvarları bilmiyordumBeen buguuuun evin duvarlarini sildim camasir suyu+cif karistirdim.. yikama , durulama,kurulama olarak canim cikti
Sabah programinda bi doc dr butun viruslerin temizleyicisi (corona dahil) camasir suyu imis..zaten hastaydim ev ahaliside hastaliktan kirilma noktasindaydi..bi gaza geldim..sildim dezenfekte ettimyarinda tavani silicem ,bi tozu gitsin..kapilari vee yine cam cerceve de camasir sudan gececek..bide bugun kizimin kitaplik,calisma masasi,giysi dolabi icini bosalttim camasir suladim,disinida ayni sekilde sldim..
Tablo,saat ne varsa camasir sudan gecti
Camasir suyundan kafayi bulduum
Tv unitrsi odevini gece yapicam ,saygilar efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?