- 28 Ekim 2022
- 9.764
- 28.641
- 478
- 29
Ya akşam oldu çıkamadım çok kötü oldu boynum sırtım bi sinirim boşaldı.Bonus bugün çok kötü geçti şunu ikindi görseydim keşke. Asla bitmiyor ha ayrıntı falan değil ya da ben mi çıkarıyorum bilmiyorum. Eski ben olsam.asla takmam biliyorsunuz az çok,ertesi güne kalır hep. Ama pis bi huy başladı çıldırıyorum kendimi çok yıprattı artık ağlayarak sildim yerleri sanki olmuyor yaptıkça başka bi yer gözüme geliyor. Aferim sana iyi iş çıkardın diyemiyorum. Yetmedi olmadı daha fazla. Sanki kraliçe gelecek eve
İyi canım çok şükür
Buna sevindim.İyi canım çok şükür
Kız o çok pis bişey yaa. Bi ara bende öyle olmuştum. Valla artık olmazsa olmaz diyorum. Kendimi paralıyordum resmenBonus bugün çok kötü geçti şunu ikindi görseydim keşke. Asla bitmiyor ha ayrıntı falan değil ya da ben mi çıkarıyorum bilmiyorum. Eski ben olsam.asla takmam biliyorsunuz az çok,ertesi güne kalır hep. Ama pis bi huy başladı çıldırıyorum kendimi çok yıprattı artık ağlayarak sildim yerleri sanki olmuyor yaptıkça başka bi yer gözüme geliyor. Aferim sana iyi iş çıkardın diyemiyorum. Yetmedi olmadı daha fazla. Sanki kraliçe gelecek eve
Alıp deneyeyim bi
Kendimizi düşünmek zorundayız. Kimse bize madalya takmıyor. Bişeyler yetişsin diye uğraşırken bi bakıyordum kasmışım kendimi her yerim kas katı. Oturma odasını mesela akşama kadar 40 kere topluyordum ee yine dağıtıyor yine aynı. Bırak ulan dedim akşam topluyorum bi oh misYetişemiyorum gerçekten ve bunun için elimden hiç bir şey gelmiyor.
Yetişebildiğimi yapacağım gerisi kalacak.
Gözün aydın hayırlı olsunSezeryan sorasi benim özetimyalnız bende robot yok Dyson var silmiyorum sadece süpürüyorum kızim elim ayagimdi yatılı fene gidecek napacaksam
Allah gönlüne ferahlık versin baloncuk. İnsanlara bazen hic bahsetmemek gerekiyo dikkat et kendineAmin inşallah canm
Ya aslında tedavi süreci ayrı bir stres ama çevremdeki insanlar tarafından anlaşılamamak daha yıpratıyor, yeri geliyor eşimle bile ters düşüyoruz anlaşılamamak zor..
Oyy bitmek bilmeyen zıkkım bir oyun gerçekten bende nefret ediyorumTüylerim tiken tiken oldu ismi bile yetti bide ısrar ediyorlar dimi hahaha
Teşekkür ederimGözün aydın hayırlı olsun
Allah gönlüne ferahlık versin baloncuk. İnsanlara bazen hic bahsetmemek gerekiyo dikkat et kendine
Oyy bitmek bilmeyen zıkkım bir oyun gerçekten bende nefret ediyorum
Çok güzel çok hoş bir düşünceGıda boyası koyuyorum biraz pembe olsun diye.
Sıradan bir kurabiye tarifi ya gül tatlısı gibi yapıyorum peygamberimizi temsilen
Ayy Allah kabul etsinnn çok sevindimHelva yaptım benGonulmeyvesi , sen getirdin aklıma Allah razı olsun, fikir oldu, tatlı yapmıştım ama olsun bu ilave olsun severiz helva.
Yaptıkça iş daha fazla artıyor sanki. Yoruluyoruz bi bakıyoruz yine aynı yine aynı. Kimse madalya takmıyor aferin demiyor. Zamanla hep fıtık ve kronik ağrılar.Bonus bugün çok kötü geçti şunu ikindi görseydim keşke. Asla bitmiyor ha ayrıntı falan değil ya da ben mi çıkarıyorum bilmiyorum. Eski ben olsam.asla takmam biliyorsunuz az çok,ertesi güne kalır hep. Ama pis bi huy başladı çıldırıyorum kendimi çok yıprattı artık ağlayarak sildim yerleri sanki olmuyor yaptıkça başka bi yer gözüme geliyor. Aferim sana iyi iş çıkardın diyemiyorum. Yetmedi olmadı daha fazla. Sanki kraliçe gelecek eve
Geçmiş olsun canımKızlar akşama doğru boynum aniden tutuldu böylesini ilk kez yaşıyorum hani gece uyurken olsa yanlış yattım dicem
Evi süpürdüm oturdum biraz o an başladı acımaya
Akşam da tam kitlendi bi krem vardı onu sürdük sıcak su torbası falan ama hareketim kısıtlandı resmen
Geçmiş olsun gönül bi kere banads oldu öyle nasıl oldu hic bi fikrim yok gün ortasında birden tutuldu bayada uzun süre geçmedi 1 haftayı buldu düzelmesi insallah cabuk gecerKızlar akşama doğru boynum aniden tutuldu böylesini ilk kez yaşıyorum hani gece uyurken olsa yanlış yattım dicem
Evi süpürdüm oturdum biraz o an başladı acımaya
Akşam da tam kitlendi bi krem vardı onu sürdük sıcak su torbası falan ama hareketim kısıtlandı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?