Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya akşam oldu çıkamadım çok kötü oldu boynum sırtım bi sinirim boşaldı.
BAşka sorunlar vardı benim omuzum falam hiç.ellemedik tabi çok kirlenmişti dağılmıştı.
Bir de iki kızın ne ufak kağıdı ne etkinliği boncuğu bitiyor millet hamurla oynatmıyo pis olur diye bixim halimize bak

Kız o çok pis bişey yaa. Bi ara bende öyle olmuştum. Valla artık olmazsa olmaz diyorum. Kendimi paralıyordum resmen

Yetişemiyorum gerçekten ve bunun için elimden hiç bir şey gelmiyor.
Yetişebildiğimi yapacağım gerisi kalacak.
Kendimizi düşünmek zorundayız. Kimse bize madalya takmıyor. Bişeyler yetişsin diye uğraşırken bi bakıyordum kasmışım kendimi her yerim kas katı. Oturma odasını mesela akşama kadar 40 kere topluyordum ee yine dağıtıyor yine aynı. Bırak ulan dedim akşam topluyorum bi oh mis

Bu hissi bende yaşadım
Saldım sonra
İki balkonum var ikisi de aynı anda açık hava çok sıcak olduğu için
Evin içi toz oluyor her gün toz al süpür sil çok yoruldum
Şimdi kapılar camlar kapanana kadar yüzeysel temizlik yapmaya karar verdim.
Kafam rahatladı

Sezeryan sorasi benim özetimyalnız bende robot yok Dyson var silmiyorum sadece süpürüyorum kızim elim ayagimdi yatılı fene gidecek napacaksam
Gözün aydın hayırlı olsun
Amin inşallah canm
Ya aslında tedavi süreci ayrı bir stres ama çevremdeki insanlar tarafından anlaşılamamak daha yıpratıyor, yeri geliyor eşimle bile ters düşüyoruz anlaşılamamak zor..
Allah gönlüne ferahlık versin baloncuk. İnsanlara bazen hic bahsetmemek gerekiyo dikkat et kendine
Tüylerim tiken tiken oldu ismi bile yetti bide ısrar ediyorlar dimi hahaha
Oyy bitmek bilmeyen zıkkım bir oyun gerçekten bende nefret ediyorum

İyi akşamlar kızlar günler öyle yogun geçiyo ki yazmaya fırsat bulamıyorum
Pazartesi misafirim vardı bisey yapsmadım evde
Dün metenin toplantısı ardanın maçı derken akşama dogru geldik eve
Bugunde metenin ilk günüydü okulda velilerle beraber girdik okulu gezdik sınıfı gezdik
Yarın tek girecekler inşallah tabi biz bahcede beklicez cok uzun durmıcaklar
Öyle eve gir cık gir çık vakit geçiyo
Bugun ev süpürdüm
Yatakları topladım
Cocuklara pizza yaptım yedik
Parka cıktık gelince komsuya gittim kahve içtik
Eve geldik cocukları yıkadım uyuttum
Bi yasin okudum tesbih cektim simdi oturuyorum çok şükür

Kızlar akşama doğru boynum aniden tutuldu böylesini ilk kez yaşıyorum hani gece uyurken olsa yanlış yattım dicem
Evi süpürdüm oturdum biraz o an başladı acımaya
Akşam da tam kitlendi bi krem vardı onu sürdük sıcak su torbası falan ama hareketim kısıtlandı resmen

Yaptıkça iş daha fazla artıyor sanki. Yoruluyoruz bi bakıyoruz yine aynı yine aynı. Kimse madalya takmıyor aferin demiyor. Zamanla hep fıtık ve kronik ağrılar.
Ablam diyor ki nasıl yapabiliyorsun? Bakmayınca görmüyorum diyorum yaşayabileceğimiz kadar yapıyorum işte

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun gönül bi kere banads oldu öyle nasıl oldu hic bi fikrim yok gün ortasında birden tutuldu bayada uzun süre geçmedi 1 haftayı buldu düzelmesi insallah cabuk gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…