- 20 Mayıs 2024
- 1.275
- 7.071
- 78
Çok teşekkür ederimGilmors gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Hee bizzat kocam olur kendisiKaynanamın oğlu assdkl
Haha yok yaa biraz gıcık olduğum bir dönemKaynı onlarda kalıyor sandım
Beyazlar içinse geçen seneden kalan lekeleri çıkardı.Sabah kahvaltıya misafirim vardı.
Onlar gitti evi toplarladım.
Balkonları yıkadım.
Nevresime bazı kötü müdahaleler oldu onu değiştirdim.
Akşama yemeğim var.
Geçmiş lekeleri çıkaran leke çıkarıcı tavsiyeniz var mı
Napayım bi sonraki de oğlumun babası olur heraldeBende ilk bi şok oldum öyle düşündüm sonra düştü
Gözünüz aydının hayırlı evlat olsunTeşekkür ederimAllah razı olsun
Bana çok gerekli gibi gelmiyordu ama gelinimiz almış çok memnundu baktım bix mutfakta iş yaparken oda evi süpürdü vallaKızlar robot süpürge çok gerekli bişey mi sizce? Son günlerde kafama takıldı da. Her gün süpürge yapmayı sevmeyen biri olarakalsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Aaa o zaman çok hayırlı bi oyun maşallah telefondan iyidir her türlüKutu oyunu ya 8.sınıf olan kızım stres yapıyo tatil bitiyo diye bende her fırsatta oynarız diyorum lafımın arkasında durmam gerek.
Ben oynamasam telde oynayacak işte feda ediyorum vaktimi
Ay merak ettim nasıl bşşey bakıcamTüylerim tiken tiken oldu ismi bile yetti bide ısrar ediyorlar dimi hahaha
Ben de bugün süprüdüm oturdum süpürdüm oturdum bi telefona 10 dk ya cilet gibi yaptım her yeriBir normal supurup silmek şu zamanı alıyor ana orta yerimden çatlicam
Ayy nasıl abla tarifi varmı gül diyinceİşlerim bitince bir gül kurabiye yapıcam inşallah her mevlüdde bişeyler yapıyodum bunu da geçmeyelim diye
Gıda boyası koyuyorum biraz pembe olsun diye.Ayy nasıl abla tarifi varmı gül diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?