Düzenli Evimiz & Hayatımız

Her ikiside aslında paslanma gibi de denmez ama Demir kısımlarında bazı paslanmalar var gibide cam kısmında yok ama çıkmayan lekeler var
Homm bitkiselin yağ çözücüsünü kullanıyorum ben güzelde çıkarıyor. İmkanın varsa dene bi

Sezeryan sorasi benim özetimyalnız bende robot yok Dyson var silmiyorum sadece süpürüyorum kızim elim ayagimdi yatılı fene gidecek napacaksam
Daha yeni lohusalık, o kadar olsun
Güle güle büyüsün minnak, sağlıkla...
Dyson silmeye hacet bırakmıyordur ayrıca

Kızlar robot süpürge çok gerekli bişey mi sizce? Son günlerde kafama takıldı da. Her gün süpürge yapmayı sevmeyen biri olarak alsam nasıl olur diye düşünüyorum.

Bi de mesela gırgır gibi mi yoksa süpürge gibi güzel çekiyor mu?

Hangi marka model iyidir bi de o var tabi.
Limonsuz ben memnunum, almasam da olur derdim ama alınca çok gerekli buldum.
Herkes alabilsin inşallah derim.

Gırgır diyemem. Baya güzel çekiyor, büyük süpürgem phılıps, belki onun kadar iyi değildir ama yok hakkını yemiyim, halılarda falan güzel iz yapıyor, o temizlik hissini veriyor yani.
Benimki Roborock S8 plus

Şartlarınız uygun olursa iyi olur bebiş de geliyor.

Bİ ara kızlar çok cığıldıyodu ilahi salavat açtım öyle devam ediyorun yerleri silicem ciflenecek yerler var yalnız iş yapmıyosun öyle düşün
Bonus bugün çok kötü geçti şunu ikindi görseydim keşke. Asla bitmiyor ha ayrıntı falan değil ya da ben mi çıkarıyorum bilmiyorum. Eski ben olsam.asla takmam biliyorsunuz az çok,ertesi güne kalır hep. Ama pis bi huy başladı çıldırıyorum kendimi çok yıprattı artık ağlayarak sildim yerleri sanki olmuyor yaptıkça başka bi yer gözüme geliyor. Aferim sana iyi iş çıkardın diyemiyorum. Yetmedi olmadı daha fazla. Sanki kraliçe gelecek eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…