Evet beyaz için ne markasıBeyazlar içinse geçen seneden kalan lekeleri çıkardı.
KRem renginde biraz fazla bekletince ağarttı ama beyazda sorun olmuyo
Sildiği yerleri beğenmedin miRobot süpürdü sildi ama ben yine de sildim
Homm bitkiselin yağ çözücüsünü kullanıyorum ben güzelde çıkarıyor. İmkanın varsa dene biHer ikiside aslında paslanma gibi de denmez ama Demir kısımlarında bazı paslanmalar var gibide cam kısmında yok ama çıkmayan lekeler var
Ben kendi adıma memnunumİşe yarıyor mu gerçekten denerim tabiki
Bebesiyle babası parka gidecek bende kızımın odasını düzlesem var mı gelecek olan
Evet beyaz için ne markası
Daha yeni lohusalık, o kadar olsunSezeryan sorasi benim özetimyalnız bende robot yok Dyson var silmiyorum sadece süpürüyorum kızim elim ayagimdi yatılı fene gidecek napacaksam
Kızlar robot süpürge çok gerekli bişey mi sizce? Son günlerde kafama takıldı da. Her gün süpürge yapmayı sevmeyen biri olarakalsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Bi de mesela gırgır gibi mi yoksa süpürge gibi güzel çekiyor mu?
Limonsuz ben memnunum, almasam da olur derdim ama alınca çok gerekli buldum.Hangi marka model iyidir bi de o var tabi.
Allah razı olsunDaha yeni lohusalık, o kadar olsun
Güle güle büyüsün minnak, sağlıkla...
Dyson silmeye hacet bırakmıyordur ayrıca
Yaptım ya rahatladım. Her şeyi dağıtıyor deli kız yukarılara sakladımHala odadayım gel gözünü yiyim
Allah analı babalı büyüsünGünaydın kızlar doğurdum geldim on üç günlük olduk toparlandim artık yavaş yavaş evleri toparlarim işime bakarım sanırım
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah analı babalı büyüsün
Neyin bonusum
Bonus bugün çok kötü geçti şunu ikindi görseydim keşke. Asla bitmiyor ha ayrıntı falan değil ya da ben mi çıkarıyorum bilmiyorum. Eski ben olsam.asla takmam biliyorsunuz az çok,ertesi güne kalır hep. Ama pis bi huy başladı çıldırıyorum kendimi çok yıprattı artık ağlayarak sildim yerleri sanki olmuyor yaptıkça başka bi yer gözüme geliyor. Aferim sana iyi iş çıkardın diyemiyorum. Yetmedi olmadı daha fazla. Sanki kraliçe gelecek eveBİ ara kızlar çok cığıldıyodu ilahi salavat açtım öyle devam ediyorun yerleri silicem ciflenecek yerler var yalnız iş yapmıyosun öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?