- 13 Mart 2019
- 16.294
- 63.917
- 598
Düşünmeden konuşuyorlar kendileri çok kırılgan hassas karşıdaki insan sanki duvar öyle muamele yapıyorlar ama bi düzeltme yapmak lazımBende yazın öyleydim efser hiç düzenim yoktu ne yemek saati ne kahvaltı eşimde evdeydi ya 9 aydır resmen sıfıra inmisti düzen çok şükür. Rutin nimettir
Geçmiş olsun pinhan
Başımız sagolsun bende biraz önce gördüm haberleri Allah sabır versin
Konusamıyoruz bile hemen kapatıyo kırıp döktükten sonra hic bisey olmamış gibi davranıyo sinir oluyorum bu hafta sonuda cok kalbimi kırdı bende söyledim bir şeyler artık birazda o kırılsın.
Benimkinin burcu başak
@Bonus Allah razı olsun bonus. Bütün cocukları korusun. Şansları bahtları açık olsun inşallah
Rabbim düzenimizden tütinimizden ayırmasın kuzumBende yazın öyleydim efser hiç düzenim yoktu ne yemek saati ne kahvaltı eşimde evdeydi ya 9 aydır resmen sıfıra inmisti düzen çok şükür. Rutin nimettir
Geçmiş olsun pinhan
Başımız sagolsun bende biraz önce gördüm haberleri Allah sabır versin
Konusamıyoruz bile hemen kapatıyo kırıp döktükten sonra hic bisey olmamış gibi davranıyo sinir oluyorum bu hafta sonuda cok kalbimi kırdı bende söyledim bir şeyler artık birazda o kırılsın.
Benimkinin burcu başak
@Bonus Allah razı olsun bonus. Bütün cocukları korusun. Şansları bahtları açık olsun inşallah
Hoş geldinizMerhaba herkese 10 aylık uyku sorunu yaşayan ve yaşatan:) bir bebeğim var evimin sürekli dağılmasından artık zihinsel olarak çok yorulduğum için dobarlan bırakma kendini dedim ve tembellikten kurtulmak için buraya katılıyorum sizin temponuza yetişemesem de temel bazı şeyleri yapmama faydası olur diye düşünüyorum
Evet canım malesef sessiz kalmamak lazım üste cıkıyolar her seferindeDüşünmeden konuşuyorlar kendileri çok kırılgan hassas karşıdaki insan sanki duvar öyle muamele yapıyorlar ama bi düzeltme yapmak lazım
Gözünaydın canım ne kadarlık oldu bebeğin ben kaçırmış olabilirimGÜnaydın diyecem nerdeyse
Sabaha kadar bebek uyumadi
Hava da kapalı Bebek uyuyunca
Eşimle sabah sekizde kahvaltı yaptım sorasindan
saat 13 .00 e kadar uyudum
Evleri toparladım
Çektirdim sildim
Mutfaği toparladım bulaşıkları makinaya dizdim
Bisiler atıştırdim
Aralarda Bebek bakımı süt sağımı
Bebeğin kıyafetlerini makinaya attım serdim
Kurumuş olanları utuledim
Bir sepet dünden kuruyan çamaşır var topladım katlanacak aksmaa da bir yemek yaparsam ben tamamim
KV Mevlüt okutacak
Gelenlere
Amigurumi den küçük anahtarlık hediye edelim diyor benim elimden geliyor ancak bebekle gelen giden misafirle vakit kalmıyor
Ah bu uykular benm bebegimde 11 aylık :)Merhaba herkese 10 aylık uyku sorunu yaşayan ve yaşatan:) bir bebeğim var evimin sürekli dağılmasından artık zihinsel olarak çok yorulduğum için dobarlan bırakma kendini dedim ve tembellikten kurtulmak için buraya katılıyorum sizin temponuza yetişemesem de temel bazı şeyleri yapmama faydası olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?