- 2 Ağustos 2013
- 38.431
- 129.544
- 798
Bende tutarım yaa düşer çünkü oOlgun yaşta olduğuna bir örnek ver bonus:
Otururken bir elimi karnıma koyup diğeriyle de onu bilekten kavrıyor ve dutuyorum. Sanki dutmasam düşecek gibi.
Sonrası çok rahat.
Bende tutarım yaa düşer çünkü o
Bende bu aralar aynıyım sweet hamileyim diye takmayım boşver diyorum ama içim içimi yiyor. Eşimede sinir oluyorum bi insan bu kadar kör olur mu yaAslında uzun süredir takmıyordum ama işte canım sıkıldı. Çünkü eskiden konuşmuyordum 2 senedir falan bazı durumlarda yardımcı oldum. Buna canım sıkılıyor benim kendime kızıyorum aslında.
Benim eşimde görüyor biliyor ama kör gibi de yani ben karışmayım modunda sinir oluyorum. Ve kadın değişik mesela biz anneme öyle konuşsak annem bi daha ağzını açmaz yani. Eşim en son raddeye gelir kızar bağrış çağrış olurlar ama kadın hala yüzsüz yüzsüz devam eder. Öyle alışmışlar ailecek. Bana yapılan yeni geline ağızlarını açmadıkları şeyler o kadar çok ki. Eşime diyorum bişey diyemiyor ortamda denk gelirse söyleyecem diyorum söyle diyor. Aman adama kuruldum yine bakBende bu aralar aynıyım sweet hamileyim diye takmayım boşver diyorum ama içim içimi yiyor. Eşimede sinir oluyorum bi insan bu kadar kör olur mu ya
Yok canım 38 yaşındayım üçüncü bu bebekBen seni daha ufak ilk bebesi olan biri sanıyodum
Ne olursa olsun insan kendi karakterine göre davranıyorAslında uzun süredir takmıyordum ama işte canım sıkıldı. Çünkü eskiden konuşmuyordum 2 senedir falan bazı durumlarda yardımcı oldum. Buna canım sıkılıyor benim kendime kızıyorum aslında.
SEn de hoş geldin anne deEn basiti dün eski eve gittik bişey bakmaya. Kp hoş geldin falan diyor bana bu surat asık ahseni soruyor nerde diye bi hoş geldin demek yok. Önceden de öyle yapmıştı görgü yok kadında. Eşime dedim bi hoş geldin demek zor değil heralde bi daha da gelmem dedim
Haha aynısını düşündümSEn de hoş geldin anne de
Ben sıvı yağ sürüyorum ve soğuduktan sonra kalıptan çıkarıyorum kolay çıkıyorHeySero
Kalıbın iyiyse yağsız bile çıkar en önemlisi kalıp. Ben sıvı yağ sürerim
Sıvıyağ üstüne un serpiyorum. İyice soğuyunca çıkarmaya çalışıyorum. Son 5 6 seferdir böyle asla yapışmıyor
Terayğ ile yapışmaz canım ama her yerine iyice sürrrr
5 yıl sonrası ellerini kenetleyip baş parmak çevirmeceOlgun yaşta olduğuna bir örnek ver bonus:
Otururken bir elimi karnıma koyup diğeriyle de onu bilekten kavrıyor ve dutuyorum. Sanki dutmasam düşecek gibi.
Sonrası çok rahat.
Benim kaynanamda arsız normal laftan iyilikten anlamıyor. Eşim sinirlenip cıldırınca kendine geliyor 1 hafta sonra yine aynı. Ooo sweet ben evlenince anneme babama şükrettim ya aynı memlekette bile böyle farklı insanlar varmıymış dedirttilerBenim eşimde görüyor biliyor ama kör gibi de yani ben karışmayım modunda sinir oluyorum. Ve kadın değişik mesela biz anneme öyle konuşsak annem bi daha ağzını açmaz yani. Eşim en son raddeye gelir kızar bağrış çağrış olurlar ama kadın hala yüzsüz yüzsüz devam eder. Öyle alışmışlar ailecek. Bana yapılan yeni geline ağızlarını açmadıkları şeyler o kadar çok ki. Eşime diyorum bişey diyemiyor ortamda denk gelirse söyleyecem diyorum söyle diyor. Aman adama kuruldum yine bak
biraz şey ama deveye dikenBenim kaynanamda arsız normal laftan iyilikten anlamıyor. Eşim sinirlenip cıldırınca kendine geliyor 1 hafta sonra yine aynı. Ooo sweet ben evlenince anneme babama şükrettim ya aynı memlekette bile böyle farklı insanlar varmıymış dedirttilerben asla karşılık veremem yapımda yok laf söyleyemem mesela beni eziyor çocuk gibi görüyor eltim lafına laf veriyor kavga ediyorlar ama en gözde gelini o
Geç bir cevap ama ben sıvı yağ sürüyorum sonra buzdolabına koyuyorum, ben keki çırparken o dolapta duruyo daha iyi oluyo sanki öylr, bi yoğunlaşıyo yağ donuklaştığı için.Şimdi hemen cevap verin. Kekin kalıba yapışmaması için sıvı yağ mı katı yağ mı şans ve kader mi etkili
Normalde böyle yapıyordum ama nalet kalıptan çikmiyor. Durun bakalım çıkarsa atarım bi fotoGeç bir cevap ama ben sıvı yağ sürüyorum sonra buzdolabına koyuyorum, ben keki çırparken o dolapta duruyo daha iyi oluyo sanki öylr, bi yoğunlaşıyo yağ donuklaştığı için. Eki Görüntüle 3642152
Dün akşam yaptım hatta bunu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?