Düzenli Evimiz & Hayatımız

sabah 7 buçukta kalktım.
umutta uyandı.
kahvaltı 8 de hazırdı.
odalar havalandı.
çöp attım.
akşamın yemeklerini düşündüm.
bulaşıkları makineye dizdim.
umutun çamaşırlarını yıkadım serdim.
bahçeye indik,
daha sonra mutfağın yerini sprey mopla sildim.
çay aldım.
eşimde bu perşembe son kez gidiyormuş şoka
cuma müsait .
evde.

Bende bu aralar aynıyım sweet hamileyim diye takmayım boşver diyorum ama içim içimi yiyor. Eşimede sinir oluyorum bi insan bu kadar kör olur mu ya

Bende bu aralar aynıyım sweet hamileyim diye takmayım boşver diyorum ama içim içimi yiyor. Eşimede sinir oluyorum bi insan bu kadar kör olur mu ya
Benim eşimde görüyor biliyor ama kör gibi de yani ben karışmayım modunda sinir oluyorum. Ve kadın değişik mesela biz anneme öyle konuşsak annem bi daha ağzını açmaz yani. Eşim en son raddeye gelir kızar bağrış çağrış olurlar ama kadın hala yüzsüz yüzsüz devam eder. Öyle alışmışlar ailecek. Bana yapılan yeni geline ağızlarını açmadıkları şeyler o kadar çok ki. Eşime diyorum bişey diyemiyor ortamda denk gelirse söyleyecem diyorum söyle diyor. Aman adama kuruldum yine bak

En basiti dün eski eve gittik bişey bakmaya. Kp hoş geldin falan diyor bana bu surat asık ahseni soruyor nerde diye bi hoş geldin demek yok. Önceden de öyle yapmıştı görgü yok kadında. Eşime dedim bi hoş geldin demek zor değil heralde bi daha da gelmem dedim

Ne olursa olsun insan kendi karakterine göre davranıyor
Ben böyle düşünüyorum artık
Belki çok farklı şekillerde de davranılabilir insanlara ama benim davranış şeklime uymuyor, bunu haketsin yada haketmesin bu benim duruşum, kendime olan saygım
Sende böyle düşün
Herkes kendine yakışanı yapar öyle davranır

SEn de hoş geldin anne de

Oturma odası salon topladım
Dün oğlumun çekmecesinin yarısını düzenledim olmayanları ayırdım
Bugün şöyle bi uzun uzun baktım odaya
1 saate ne yapabilirim
Yatak odası ve mutfağı halledeyim
Çamaşır atayım
Ve çocuk odasına gireyim diye kafamda plan yaptım bakalım

Ben sıvı yağ sürüyorum ve soğuduktan sonra kalıptan çıkarıyorum kolay çıkıyor HeySero

Kalıbın iyiyse yağsız bile çıkar en önemlisi kalıp. Ben sıvı yağ sürerim
döküm ama şu çukurlular vara ondan o çukurlardan çıkmıyo
Sıvıyağ üstüne un serpiyorum. İyice soğuyunca çıkarmaya çalışıyorum. Son 5 6 seferdir böyle asla yapışmıyor

Terayğ ile yapışmaz canım ama her yerine iyice sürrrr

Tereyağ sürdüm bence en haklı gönül görecez sjsk

Benim kaynanamda arsız normal laftan iyilikten anlamıyor. Eşim sinirlenip cıldırınca kendine geliyor 1 hafta sonra yine aynı. Ooo sweet ben evlenince anneme babama şükrettim ya aynı memlekette bile böyle farklı insanlar varmıymış dedirttiler ben asla karşılık veremem yapımda yok laf söyleyemem mesela beni eziyor çocuk gibi görüyor eltim lafına laf veriyor kavga ediyorlar ama en gözde gelini o

biraz şey ama deveye diken

Şimdi hemen cevap verin. Kekin kalıba yapışmaması için sıvı yağ mı katı yağ mı şans ve kader mi etkili
Geç bir cevap ama ben sıvı yağ sürüyorum sonra buzdolabına koyuyorum, ben keki çırparken o dolapta duruyo daha iyi oluyo sanki öylr, bi yoğunlaşıyo yağ donuklaştığı için.

Dün akşam yaptım hatta bunu bak

Normalde böyle yapıyordum ama nalet kalıptan çikmiyor. Durun bakalım çıkarsa atarım bi foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…