Oh mis hayata atılmış kuzucuk
ne ağlamıştım ilk işe başladığımda bakıcıya üç aylıkken bıraktığımda ilk okulda öyle okulun bahçesin ayrilmiyordum
şimdi fen lisesine gitti ne ara büyüdü de benden 14 saat uzaklıktaki okula yolladım bilmiyorumyaşı kaç olursa olsun yine zorlandım
Ya ben kaçırmışım demekki çok sevindim. Sağlıkla al kucağına inşallah canım hayallEvet sero kızım olacak inşallah
Kalıbın iyiyse yağsız bile çıkar en önemlisi kalıp. Ben sıvı yağ sürerimŞimdi hemen cevap verin. Kekin kalıba yapışmaması için sıvı yağ mı katı yağ mı şans ve kader mi etkili
Ya şimdi cevap verin ya da sonsuza kadar susun.Şimdi hemen cevap verin
Sıvıyağ üstüne un serpiyorum. İyice soğuyunca çıkarmaya çalışıyorum. Son 5 6 seferdir böyle asla yapışmıyorŞimdi hemen cevap verin. Kekin kalıba yapışmaması için sıvı yağ mı katı yağ mı şans ve kader mi etkili
İnşallah sero teşekkür ederimYa ben kaçırmışım demekki çok sevindim. Sağlıkla al kucağına inşallah canım hayall
İnsan gerçekten duygulanıyorOğlum okula gidiyor diye
Servise bindi gitti diye
Allah sana da nasip etsin Hayal.
Zor bir şey, koptu ayrıldı işte evdenServise, okula, öğretmene emanet. Önce Allaha tabii.
Öyle ne bilim, bağımsızlaşma sancıları.......
Belki abartıyorum ama aşırı duygusallığım sağolsun
Kınamayın he
Terayğ ile yapışmaz canım ama her yerine iyice sürrrrŞimdi hemen cevap verin. Kekin kalıba yapışmaması için sıvı yağ mı katı yağ mı şans ve kader mi etkili
Boşver canım sıkma canınıKv ye canım sıkıldı. Ben salak gibi eşimin hatrına yaptım yine bişeyler. Ama gerçekten değmiyor yani bundan sonra tamamen farklı olcam. Yüz verince tepene çıkmaya çalışıyorlar
Aslında uzun süredir takmıyordum ama işte canım sıkıldı. Çünkü eskiden konuşmuyordum 2 senedir falan bazı durumlarda yardımcı oldum. Buna canım sıkılıyor benim kendime kızıyorum aslında.Boşver canım sıkma canını
Aslında uzun süredir takmıyordum ama işte canım sıkıldı. Çünkü eskiden konuşmuyordum 2 senedir falan bazı durumlarda yardımcı oldum. Buna canım sıkılıyor benim kendime kızıyorum aslında.
Kesinlikle değişmiyor yapmam artık. Ha bide yeni gelin geldi yaaa oooo 1 numara o şimdi onun içinHiç üzme kendini sen yapmak istedin yaptın bundan sonra yapmamaya çalış yapma değişmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?