Dogum olarak İlk iikiyi anlamamisim ama bu biraz zorladı onun haricinde çok bilinçli bir hamilelik geçirdim bol bol ceviz fındık badem yedim soda içtim vitaminleri eksiksiz aldım muzlu süt nerdeyse her akşam içtim balık yağı vitaminlerimdeydu haftada bir de deniz balığı tükettim stresten uzak durdumBen de 37azıcık anlatsana yaşından dolayı zorlandın mı bebekle? Nasipse benim de 5 ayım var doğuma
Günaydın
Günaydınlar bizde bugün pek bir uykusuz uyandık uyumadi Bebek Aylin az bişi uyusam diye kıvranıyorumGünaydın hayırlı sabahlar muhteremler
Çamaşır attım makineye, kahvaltı hazırladım kendime.
Güne başlıyorum.
Al benden de o kadarModlarım düşük kodlarım bozuk bir sabahtayım.
EVi temizleyebilsem eminim iyi olacağım.
Hayırdır bonusumModlarım düşük kodlarım bozuk bir sabahtayım.
EVi temizleyebilsem eminim iyi olacağım.
Uykusuzluk zor, fırsat buldukça uyuyun ama o da zor. Şu süreçler de zor.Günaydınlar bizde bugün pek bir uykusuz uyandık uyumadi Bebek Aylin az bişi uyusam diye kıvranıyorum
Uyku olmazsa işte gözünde olmuyor insanın
Senin bebeğin var hayat durmalı bu zamanlarda işler geciksin beklesin buna değer.Al benden de o kadar
Gel temizlik yapalım
şaka şaka
Kalsın yaaa sağlıktan önemli mi boşverHagahaha şeytanın aklına gelmez yalandan bi mutfağı topladım hazırlanıp fiziğe gidicem ev de artık böyle dağınık pis kalsın
Çocuklar kafayı uçuruyor geri koyana kadar ohooKalsın yaaa sağlıktan önemli mi boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?