Canım ben dışarda olacağım bu akşam.
19-20 arası başlarsak biraz katılabilirim.
bu akşma banyoyu halledicem inşallah. paspasını yıkadım öylece kaldı.6 mart ödevi
Kişisel bakım yapmak
İsteyen banyo temizleyebilir
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
chentiq
Melegimm_2
@Audrey Hepburn
günaydınlar hanımlar:) :)
akşam maraton yapmayı düşünüyorum :)
katilmak isteyen var miCKbeautyandsheer
Ucyuzbesyuz biri daha vardi sanki ama nikini hatırlayamadım tabi katilmak isteyen herkesi bekliyorum
Çok şükür iyi ya canım, her insan farklı anlıyorum bende paniğim aslında. Oğluna da çok geçmiş olsun canımBenim panikten aklima gelmedi ki hiç sevmiyorum bu huyumuwhatsapp gurubumuz var ama benim telefon oğlanın hışmına ikinci kere uğrayınca tamire gitti geçici tel kullanıyorum bizimki biraz grupta kavga lar oldu annesi vefat edince saolsun bi iki veli anlayışsız davrandı oda pek bilgi vermek istemiyor herseyde ilk aklıma eşim sonra annem geliyor oğlumun boğazına da salatalık kaldı karşı komsuya koştum çok paniği m
Vuu maşaallah maşaallah bir aylık iş yapmışsın- oturma odasının halıları süpüruldü, toplandı, kanepeler koltuklar ortaya çekilip altı süpürüldü, silindi, cam silindi, dış cam silindi, yerler silindi, halılar serildi, tv ünitesi ve gümüşlüğün iç, dış tozu alındı, sehpaların ve fiskos masasının tozu alındı, halılar serildi ve ilk işim bitti
- koridordaki halılar süpürülüp toplandı, fayanslar süpürüldü, silindi, halılar serildi, vestiyerin iç dış tozu alındı..
- çocuk odasındaki oyuncaklar toplanıp düzenlendi, halı süpürülüp toplandı, ranza altı ve araba yatak altı süpürülüp silindi, yer süpürülüp silindi, gardrop, ranza basamakları, basamak çekmece içleri silindi, halı serildi..
- yatak odasındaki halı süpürülüp toplandı, baza altı ve yerler süpürülüp silindi, koşu bandı, komodinler, aynalı konsol ve gardrop tozu alındı, nevresim, çarşaf ve yastık kılıfları değiştirildi, halı serildi...
-ebeveyn banyosu ve klozet temizlendi, çamaşırlar makineye atıldı, bitince sererim..
- mutfak toplandı, kirliler makineye atıldı, çöpler toplandı, yer süpürülüp silindi, tv tozu alındı..
- teldeki çamaşırlar kurumuş, toplayıp yerlerine yerleştirildi..
- büyük banyo ve klozet temizlendi, lavabosu ayna ve dolaplar temizlendi, temiz paspaslar serildi..
- tuvalet yıkandı, lavabosu ayna ve dolaplar temizlendi..
-temiz havlular asıldı, kirlileri makineye attım, yıkaniyor, bitince sererim..
ekstra yaptıklarım;
çamaşır serdim
bulaşık makinesini boşalttım
2 adet çaydanlık temizleyip parlattım
yemek hazırladım
bulaşığı makineye doldurup elde yıkanacakları yıkadım..
şimdi de duş aldım oturuyorum,yalnız öldüm bittim yaaabirileri bi kahve yapıp getirirse içeceğimdirr
Geçmiş olsun canım, olduğu kadar yaparsın ne olacakben iş yapmayı bıraktım
Sadece günlük rutinleri yapıyorum
Dedim ki zaten çalışıyorum
Ne kadar iş yapabilcem ki
Ayrıca da gribim yatak döşek yatmasamda pek bişey yapasım yok. Olduğu kadar yapıp geçiyorum.
Haftasonu ödevleri yaparım
Size yetişmem için işten izin almam gerek
Birde o kadar komik şeyler yazıyorsunuz ki
Gülüp duruyorum kendi kendime
Millet kafayı yedim sanacak
Eline sağlık canımİyi akşamlar kızlaaaar
Yorulmuş bir ben bırakıyorum şuraya ve son gücümle yaptıklarımı yazıyorum
Maratonu 2 de başlatmıştık 17:30 da sonlandırdım.
terliksuu bulaşıkları 20 dakikada hallettim de ocak tezgah mutfak masasındaki dağınıklık derken 1 saat de ancak çıktım :)
Banyo ve ebeveyn banyomu ayrıntılı temizledim.
Odaları toparlayıp süpürüp sildim.
Çocukların odasının oyun matını tek tek silip kaldırdım odalarını dip köşe temizledim. (Yarın matları yerleştireceğim)
Yatak odası nevresimini değiştirdim.
Bu işlerin arasında oğluş uyandı onu yedirdim içirdim altını değiştirdim. Kendi karnımı doyurdum. Vee finish çünkü eşimle çocuk okuldan geldi dışarıya gezmelere çıktık,yemeği de böylelikle aradan çıkarmış oldum. Benden bu kadar valla çay içiyore şimdi oturdum. Belim ağrımış
Yatmadan bir de ilaç serüvenim başlar vitaminler,Demir ilacı,bebik için içtiğim ilaç iğne derken hemen bayılırım kızlar hepinizi öptüm iyi gecelerrr
Eline sağlık canımBugun yaptigim isler
Tum evi supurdum sildim
Tuvalet banyo balkon camasir suyuyla iyice yikandi
Lavobolar kirec cozucuyle silindi
Her yerin tozu alindi
Bulasik makinasi bosaltdi tekrar dolduruldu
Camasir toplandi duruldu yenisi serildi
Misafire yemek yapildi
Misafir gelmese kokacam nyseki arada geliyolarda mis gibi oluyor ev
Ya çok üzüldüm canım, derdi ne yani taciz mi etti pislik mesajlaHayirli geceler arkadaşlar
Nego canim gündüz sormustun ya ben de musait değildim akşam da filme daldım yazamadim.
Bugün stresim yüzünden çok bir is de yapamadım. Bugün benim mahkemem vardı. Geçen sene bir adam sipariş verme bahanesiyle beni sürekli rahatsiz ediyordu. Ben de savciliga vermistim bugun de mahkeme vardı.Bugün de hakim bey bu ahlaksız adam hakkinda cok sıkıntılı bu adam dedi ve bu adam çok ceza almadan dışarı çıkabiliyor. Ben Turkiye'nin ceza kanunu anlayamıyorum.
Eline sağlık canımDün maraton da naptım bi yazim bende görmüş oluyum
Odaları topladım
2 sepet çamaşır katladım
Kızların odasındaki dağınıklıkla 3.sepeti katlamış oldum sayılır
Banyo tuvalet paspaslarını silkeledim lavabolarını yıkadım
Bütün odaları süpürdüm dolap altlarını içlerini yani ince uçla süpürdüm
Kızların masasını sildim cifle kalem boya olmuştu
Ödevi yaptım.
Toz aldım banyoyu serdim ve daha duramadım oturdum uzandım
Biraz dinlendikten sonra mutfağı topladım.
Yemek yapmadım mercimek köftesi yapıp ablama götürdüm. Orda çay falan filan işte
İsteyen banyo yapabilir diye okudum iyi mi6 mart ödevi
Kişisel bakım yapmak
İsteyen banyo temizleyebilir
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
chentiq
Melegimm_2
@Audrey Hepburn
Ay bayıldı çok da Kibar aynı ben
Ay bayıldı çok da Kibar aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?