Bennn şokkkkkkk
Gündüz niyetine de canım uzun ömrü olacağına çıkar inşallahBennn şokkkkkkk
Allah hayırlara çıkarsın canım yaa
Dükkanımızda var Rahmetli babaminAllah'ım sen koru yarabbim
Amin inşallah canimmmGündüz niyetine de canım uzun ömrü olacağına çıkar inşallah
Evet canim camasir suyu kesinmis hatta suyla ne kadar olcu ile karistiracagini filanda dedi ama ben o kismi aklimda tutamadim..Anamm tüm mikroplar ölüyor muymuş çamaşır suyuyla duvarları mi silcekmisiz ayy yarın kesin silmem lazım tüm heryeri çamaşır suyu yapıyordum ama duvarları bilmiyordum
Bennn şokkkkkkk
Allah hayırlara çıkarsın canım yaa
Dükkanımızda var Rahmetli babaminAllah'ım sen koru yarabbim
Renginde acilma olmustur aspirin bile rengini aciyor sanki koltugunNormalde yumuşak bezle ve aspirinle siliyorum ama en son yıkamacıya yıkattım adam bildiğin çamaşır suyu ile koslayı karıştırmış öyle yıkadı söylediğimde inkâr etti pis adam sonradan kutusunu gördüğüm halde hemde
Bulasik makinesi tabletini hic duymamistim neden acaba bir özelliği var miSağol canım
Eski bir lif, bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritip o suyla siliyorum
Güzel leke çıkarıyorBulasik makinesi tabletini hic duymamistim neden acaba bir özelliği var mi
Hayırlara çıksın canımEvet canim camasir suyu kesinmis hatta suyla ne kadar olcu ile karistiracagini filanda dedi ama ben o kismi aklimda tutamadim..
Yarinda tavan,avize,kapilar,lamba dugmd ve prizler olarak camasir sulucam napiyim.
Olu diri derler canim.. belki hamile kalcaksindir..ben bu sekilde yorumladim zaten
Bu arada dukkaniniz mi var gercekten
Allah hayra cikarsin kuzum
Ben ilk öğrtemeni arardım ondan sordum :) sizin öğretmen bilgi vermiyor mu WhatsApp grubu yok mu? Geç kalacak olsalar bizim ki bilgi verir sağolsun.Eşimi aradım öğretmen aklıma gelmedi hiçpanikten aklima gelmedi sonra annemi aradım çocuğum yok diye kardeşim evdeymis okula koşmuş o eşim öğretmeni aramış sonra beni aradı ama aklım gitti
Vuu çamaşır suyuna tövbe etmiştim tam daBeen buguuuun evin duvarlarini sildim camasir suyu+cif karistirdim.. yikama , durulama,kurulama olarak canim cikti
Sabah programinda bi doc dr butun viruslerin temizleyicisi (corona dahil) camasir suyu imis..zaten hastaydim ev ahaliside hastaliktan kirilma noktasindaydi..bi gaza geldim..sildim dezenfekte ettimyarinda tavani silicem ,bi tozu gitsin..kapilari vee yine cam cerceve de camasir sudan gececek..bide bugun kizimin kitaplik,calisma masasi,giysi dolabi icini bosalttim camasir suladim,disinida ayni sekilde sldim..
Tablo,saat ne varsa camasir sudan gecti
Camasir suyundan kafayi bulduum
Tv unitrsi odevini gece yapicam ,saygilar efenim
Benim panikten aklima gelmedi ki hiç sevmiyorum bu huyumuBen ilk öğrtemeni arardım ondan sordum :) sizin öğretmen bilgi vermiyor mu WhatsApp grubu yok mu? Geç kalacak olsalar bizim ki bilgi verir sağolsun.
Kırık Beyaz koltuklar, berjerler de mürdümle mor arası bi renk ama hiç bişey olmadıRenginde acilma olmustur aspirin bile rengini aciyor sanki koltugun
tasincaz o zaman veririz diyor yaGönder yıkasınlar amaan hepsini biz mi yapcez arkadaş
Bende diyetteyim ama alıştım, yeni başladıysan ilk zamanlar zor olur, ama devam ettirebilirsen zamanla alışıyor vücut. Birde atıştırmalıklar ayarla kendine, kuru kayısı, kuru erik, badem, ceviz gibi şeyler, birkaç tane yedin mi iştah kesiyor, son tavsiyem bol su iç
benimkisi yukarda ne kadar az yapmissam gormemissin bileNe iş yaptığıniz boğünnn.
İzinliyim deeee okumak istedim
Görmedim kiibenimkisi yukarda ne kadar az yapmissam gormemissin bile
Çikolata krizine en iyi badem geliyor canım, yediğinde tatlı isteğini azaltıyor.Ya da kakao oranı yüksek bitter al, yoğun çikolata olduğu için çok yiyemezsin, yavaş yavaş alıştır vücudunu, bende geçenlerde tatlı istedim mesela, muzu rondodan çekip biraz kakao attım birazda hindistan cevizi tozu, öyle yedim, lezzetliyditasincaz o zaman veririz diyor ya5.gunum zorlandigim tek sey cikolata vs.istiyo suyuda unutuyorum ben kac kilosun verdin mi hic
İşlerimi bitirdim diloşNe iş yaptığıniz boğünnn.
İzinliyim deeee okumak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?