Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bennn şokkkkkkk
Allah hayırlara çıkarsın canım yaa
Dükkanımızda var Rahmetli babaminAllah'ım sen koru yarabbim

Anamm tüm mikroplar ölüyor muymuş çamaşır suyuyla duvarları mi silcekmisiz ayy yarın kesin silmem lazım tüm heryeri çamaşır suyu yapıyordum ama duvarları bilmiyordum
Evet canim camasir suyu kesinmis hatta suyla ne kadar olcu ile karistiracagini filanda dedi ama ben o kismi aklimda tutamadim..
Yarinda tavan,avize,kapilar,lamba dugmd ve prizler olarak camasir sulucam napiyim.
Bennn şokkkkkkk
Allah hayırlara çıkarsın canım yaa
Dükkanımızda var Rahmetli babaminAllah'ım sen koru yarabbim

Olu diri derler canim.. belki hamile kalcaksindir..ben bu sekilde yorumladim zaten
Bu arada dukkaniniz mi var gercekten
Allah hayra cikarsin kuzum

Renginde acilma olmustur aspirin bile rengini aciyor sanki koltugun

Hayırlara çıksın canım
Evet canım dukkanimiz var
Bu durumu da dükkan satılacaktır hayırlısiyla diye bağlayalım

Ben ilk öğrtemeni arardım ondan sordum :) sizin öğretmen bilgi vermiyor mu WhatsApp grubu yok mu? Geç kalacak olsalar bizim ki bilgi verir sağolsun.

Vuu çamaşır suyuna tövbe etmiştim tam da

Ben ilk öğrtemeni arardım ondan sordum :) sizin öğretmen bilgi vermiyor mu WhatsApp grubu yok mu? Geç kalacak olsalar bizim ki bilgi verir sağolsun.
Benim panikten aklima gelmedi ki hiç sevmiyorum bu huyumu whatsapp gurubumuz var ama benim telefon oğlanın hışmına ikinci kere uğrayınca tamire gitti geçici tel kullanıyorum bizimki biraz grupta kavga lar oldu annesi vefat edince saolsun bi iki veli anlayışsız davrandı oda pek bilgi vermek istemiyor herseyde ilk aklıma eşim sonra annem geliyor oğlumun boğazına da salatalık kaldı karşı komsuya koştum çok paniği m

tasincaz o zaman veririz diyor ya 5.gunum zorlandigim tek sey cikolata vs.istiyo suyuda unutuyorum ben kac kilosun verdin mi hic

tasincaz o zaman veririz diyor ya 5.gunum zorlandigim tek sey cikolata vs.istiyo suyuda unutuyorum ben kac kilosun verdin mi hic
Çikolata krizine en iyi badem geliyor canım, yediğinde tatlı isteğini azaltıyor.Ya da kakao oranı yüksek bitter al, yoğun çikolata olduğu için çok yiyemezsin, yavaş yavaş alıştır vücudunu, bende geçenlerde tatlı istedim mesela, muzu rondodan çekip biraz kakao attım birazda hindistan cevizi tozu, öyle yedim, lezzetliydi
80 le başladım ben, şu an 76,5 lardayım, daha önce de 86 dan 70e inmişliğim var da ilaç kullandım bir dönem, tekrar 80 oldu, ama bu kez 80i geçmeycem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…