İşlerimi bitirdim diloş
Dur son mesajımı güncelleyim de bol bol oku
Bir de köy soğanı ile deneyelimAslında elle doğrarsak olur bence, ama o beyaz soğanlar rondoya atınca su gibi oluyor. Bulamaç gibi.
Köy soğanı rondoda tam yemeklik şekilde ince ince kıyılabiliyor.
Yaşıyor musun- oturma odasının halıları süpüruldü, toplandı, kanepeler koltuklar ortaya çekilip altı süpürüldü, silindi, cam silindi, dış cam silindi, yerler silindi, halılar serildi, tv ünitesi ve gümüşlüğün iç, dış tozu alındı, sehpaların ve fiskos masasının tozu alındı, halılar serildi ve ilk işim bitti
- koridordaki halılar süpürülüp toplandı, fayanslar süpürüldü, silindi, halılar serildi, vestiyerin iç dış tozu alındı..
- çocuk odasındaki oyuncaklar toplanıp düzenlendi, halı süpürülüp toplandı, ranza altı ve araba yatak altı süpürülüp silindi, yer süpürülüp silindi, gardrop, ranza basamakları, basamak çekmece içleri silindi, halı serildi..
- yatak odasındaki halı süpürülüp toplandı, baza altı ve yerler süpürülüp silindi, koşu bandı, komodinler, aynalı konsol ve gardrop tozu alındı, nevresim, çarşaf ve yastık kılıfları değiştirildi, halı serildi...
-ebeveyn banyosu ve klozet temizlendi, çamaşırlar makineye atıldı, bitince sererim..
- mutfak toplandı, kirliler makineye atıldı, çöpler toplandı, yer süpürülüp silindi, tv tozu alındı..
- teldeki çamaşırlar kurumuş, toplayıp yerlerine yerleştirildi..
- büyük banyo ve klozet temizlendi, lavabosu ayna ve dolaplar temizlendi, temiz paspaslar serildi..
- tuvalet yıkandı, lavabosu ayna ve dolaplar temizlendi..
-temiz havlular asıldı, kirlileri makineye attım, yıkaniyor, bitince sererim..
ekstra yaptıklarım;
çamaşır serdim
bulaşık makinesini boşalttım
2 adet çaydanlık temizleyip parlattım
yemek hazırladım
bulaşığı makineye doldurup elde yıkanacakları yıkadım..
şimdi de duş aldım oturuyorum,yalnız öldüm bittim yaaabirileri bi kahve yapıp getirirse içeceğimdirr
Öldüm, bittim, tükendiimmmYaşıyor musun
Yaa uzuldum simdi hakkinizda hayirlisi olsun vedeee sasirdim aramizda nasi bi bag frekans oldukidee sizin dukkan benim ruyadaHayırlara çıksın canım
Evet canım dukkanimiz var
Bu durumu da dükkan satılacaktır hayırlısiyla diye bağlayalım
Naayiiiiir noolaaamaaazz camasir susuz bi hayat nasi olur kabus gibimmVuu çamaşır suyuna tövbe etmiştim tam da
Cok gecmis olsun oglusaBenim panikten aklima gelmedi ki hiç sevmiyorum bu huyumuwhatsapp gurubumuz var ama benim telefon oğlanın hışmına ikinci kere uğrayınca tamire gitti geçici tel kullanıyorum bizimki biraz grupta kavga lar oldu annesi vefat edince saolsun bi iki veli anlayışsız davrandı oda pek bilgi vermek istemiyor herseyde ilk aklıma eşim sonra annem geliyor oğlumun boğazına da salatalık kaldı karşı komsuya koştum çok paniği m
Ama ya o çamaşır suları da kötü kokuyor kiYaa uzuldum simdi hakkinizda hayirlisi olsun vedeee sasirdim aramizda nasi bi bag frekans oldukidee sizin dukkan benim ruyada
Naayiiiiir noolaaamaaazz camasir susuz bi hayat nasi olur kabus gibimm
Hatta dediki doc dr market rafindaki en ucuz pis kokulu olan (yani sek ,yani farfumsuz veya icine baska deterjan eklenmeyen saf hijjeniklik saglarmis) almak yeterliymis.
Cok gecmis olsun oglusa
Sen yapmissindir yine hadi itiraf et nereleri cifiledin nereleri ovaladinNe iş yaptığıniz boğünnn.
İzinliyim deeee okumak istedim
Canım zaten bulaşıklar 20 dakikaydi ayrintiyla 1 saat çok çok iyi yapmışsın maşallah eline sağlıkİyi akşamlar kızlaaaar
Yorulmuş bir ben bırakıyorum şuraya ve son gücümle yaptıklarımı yazıyorum
Maratonu 2 de başlatmıştık 17:30 da sonlandırdım.
terliksuu bulaşıkları 20 dakikada hallettim de ocak tezgah mutfak masasındaki dağınıklık derken 1 saat de ancak çıktım :)
Banyo ve ebeveyn banyomu ayrıntılı temizledim.
Odaları toparlayıp süpürüp sildim.
Çocukların odasının oyun matını tek tek silip kaldırdım odalarını dip köşe temizledim. (Yarın matları yerleştireceğim)
Yatak odası nevresimini değiştirdim.
Bu işlerin arasında oğluş uyandı onu yedirdim içirdim altını değiştirdim. Kendi karnımı doyurdum. Vee finish çünkü eşimle çocuk okuldan geldi dışarıya gezmelere çıktık,yemeği de böylelikle aradan çıkarmış oldum. Benden bu kadar valla çay içiyore şimdi oturdum. Belim ağrımış
Yatmadan bir de ilaç serüvenim başlar vitaminler,Demir ilacı,bebik için içtiğim ilaç iğne derken hemen bayılırım kızlar hepinizi öptüm iyi gecelerrr
guzel fikir tesekkur ederimÇikolata krizine en iyi badem geliyor canım, yediğinde tatlı isteğini azaltıyor.Ya da kakao oranı yüksek bitter al, yoğun çikolata olduğu için çok yiyemezsin, yavaş yavaş alıştır vücudunu, bende geçenlerde tatlı istedim mesela, muzu rondodan çekip biraz kakao attım birazda hindistan cevizi tozu, öyle yedim, lezzetliydi
80 le başladım ben, şu an 76,5 lardayım, daha önce de 86 dan 70e inmişliğim var da ilaç kullandım bir dönem, tekrar 80 oldu, ama bu kez 80i geçmeycem dedim
Canım ben dışarda olacağım bu akşam.günaydınlar hanımlar:) :)
akşam maraton yapmayı düşünüyorum :)
katilmak isteyen var miCKbeautyandsheer Ucyuzbesyuz biri daha vardi sanki ama nikini hatırlayamadım tabi katilmak isteyen herkesi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?