Düzenli Evimiz & Hayatımız

- oturma odasının halıları süpüruldü, toplandı, kanepeler koltuklar ortaya çekilip altı süpürüldü, silindi, cam silindi, dış cam silindi, yerler silindi, halılar serildi, tv ünitesi ve gümüşlüğün iç, dış tozu alındı, sehpaların ve fiskos masasının tozu alındı, halılar serildi ve ilk işim bitti
- koridordaki halılar süpürülüp toplandı, fayanslar süpürüldü, silindi, halılar serildi, vestiyerin iç dış tozu alındı..
- çocuk odasındaki oyuncaklar toplanıp düzenlendi, halı süpürülüp toplandı, ranza altı ve araba yatak altı süpürülüp silindi, yer süpürülüp silindi, gardrop, ranza basamakları, basamak çekmece içleri silindi, halı serildi..
- yatak odasındaki halı süpürülüp toplandı, baza altı ve yerler süpürülüp silindi, koşu bandı, komodinler, aynalı konsol ve gardrop tozu alındı, nevresim, çarşaf ve yastık kılıfları değiştirildi, halı serildi...
-ebeveyn banyosu ve klozet temizlendi, çamaşırlar makineye atıldı, bitince sererim..
- mutfak toplandı, kirliler makineye atıldı, çöpler toplandı, yer süpürülüp silindi, tv tozu alındı..
- teldeki çamaşırlar kurumuş, toplayıp yerlerine yerleştirildi..
- büyük banyo ve klozet temizlendi, lavabosu ayna ve dolaplar temizlendi, temiz paspaslar serildi..
- tuvalet yıkandı, lavabosu ayna ve dolaplar temizlendi..
-temiz havlular asıldı, kirlileri makineye attım, yıkaniyor, bitince sererim..

ekstra yaptıklarım;
çamaşır serdim
bulaşık makinesini boşalttım
2 adet çaydanlık temizleyip parlattım
yemek hazırladım
bulaşığı makineye doldurup elde yıkanacakları yıkadım..
şimdi de duş aldım oturuyorum,yalnız öldüm bittim yaaa birileri bi kahve yapıp getirirse içeceğimdirr

Yaşıyor musun

ben iş yapmayı bıraktım
Sadece günlük rutinleri yapıyorum
Dedim ki zaten çalışıyorum
Ne kadar iş yapabilcem ki
Ayrıca da gribim yatak döşek yatmasamda pek bişey yapasım yok. Olduğu kadar yapıp geçiyorum.
Haftasonu ödevleri yaparım
Size yetişmem için işten izin almam gerek
Birde o kadar komik şeyler yazıyorsunuz ki
Gülüp duruyorum kendi kendime
Millet kafayı yedim sanacak

İyi akşamlar kızlaaaar
Yorulmuş bir ben bırakıyorum şuraya ve son gücümle yaptıklarımı yazıyorum
Maratonu 2 de başlatmıştık 17:30 da sonlandırdım.
terliksuu bulaşıkları 20 dakikada hallettim de ocak tezgah mutfak masasındaki dağınıklık derken 1 saat de ancak çıktım :)
Banyo ve ebeveyn banyomu ayrıntılı temizledim.
Odaları toparlayıp süpürüp sildim.
Çocukların odasının oyun matını tek tek silip kaldırdım odalarını dip köşe temizledim. (Yarın matları yerleştireceğim)
Yatak odası nevresimini değiştirdim.
Bu işlerin arasında oğluş uyandı onu yedirdim içirdim altını değiştirdim. Kendi karnımı doyurdum. Vee finish çünkü eşimle çocuk okuldan geldi dışarıya gezmelere çıktık,yemeği de böylelikle aradan çıkarmış oldum. Benden bu kadar valla çay içiyore şimdi oturdum. Belim ağrımış
Yatmadan bir de ilaç serüvenim başlar vitaminler,Demir ilacı,bebik için içtiğim ilaç iğne derken hemen bayılırım kızlar hepinizi öptüm iyi gecelerrr

Hayırlara çıksın canım
Evet canım dukkanimiz var
Bu durumu da dükkan satılacaktır hayırlısiyla diye bağlayalım
Yaa uzuldum simdi hakkinizda hayirlisi olsun vedeee sasirdim aramizda nasi bi bag frekans oldukidee sizin dukkan benim ruyada
Vuu çamaşır suyuna tövbe etmiştim tam da
Naayiiiiir noolaaamaaazz camasir susuz bi hayat nasi olur kabus gibimm
Hatta dediki doc dr market rafindaki en ucuz pis kokulu olan (yani sek ,yani farfumsuz veya icine baska deterjan eklenmeyen saf hijjeniklik saglarmis) almak yeterliymis.
Cok gecmis olsun oglusa

Ama ya o çamaşır suları da kötü kokuyor ki domestos olmazmi yani hiç bişey yokmuş ki bi parmagi mi ağzına atsam yetermiş ama panik varya aklıma gelmiyor uçuyor aklım sanki. çok saol canim :)

Bugun yaptigim isler
Tum evi supurdum sildim
Tuvalet banyo balkon camasir suyuyla iyice yikandi
Lavobolar kirec cozucuyle silindi
Her yerin tozu alindi
Bulasik makinasi bosaltdi tekrar dolduruldu
Camasir toplandi duruldu yenisi serildi
Misafire yemek yapildi
Misafir gelmese kokacam nyseki arada geliyolarda mis gibi oluyor ev

Öldüm a kızlar. Bütün mutfak tezgaha dökülmüştü. Niye bazen böyle çok bulaşık cikiyor. 5 tencere iki tava bir sürü bardak çanak yıkadım. Bir taraftan makinede yıkıyor. Yaptığım iki çeşit yemek. Çocuklardan mi yoksa bulasiktan mi bilmiyorum çok çok yoruldum.

Canım zaten bulaşıklar 20 dakikaydi ayrintiyla 1 saat çok çok iyi yapmışsın maşallah eline sağlık

Hayirli geceler arkadaşlar
Nego canim gündüz sormustun ya ben de musait değildim akşam da filme daldım yazamadim.
Bugün stresim yüzünden çok bir is de yapamadım. Bugün benim mahkemem vardı. Geçen sene bir adam sipariş verme bahanesiyle beni sürekli rahatsiz ediyordu. Ben de savciliga vermistim bugun de mahkeme vardı.Bugün de hakim bey bu ahlaksız adam hakkinda cok sıkıntılı bu adam dedi ve bu adam çok ceza almadan dışarı çıkabiliyor. Ben Turkiye'nin ceza kanunu anlayamıyorum.

guzel fikir tesekkur ederim ben de 80le basladim yarin tartilicam cok merak ediyorum

Canım ben dışarda olacağım bu akşam.

19-20 arası başlarsak biraz katılabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…