papatyamm '' Allahümme salli ala seyidina Muhammed '' Pro Üye Anneler Kulübü 25 Ekim 2013 10.120 33.812 798 Bugün 07:13 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #292.121 Sisko ama gururlu .!.: İnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idik Bugün birşeyler yaptım ama bitmedi tam Bir düzene koymak istiyorum çok bunalımli zor günler geçirdim toparlanmam lazım Genişletmek için tıkla... hoş geldiniz
Sisko ama gururlu .!.: İnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idik Bugün birşeyler yaptım ama bitmedi tam Bir düzene koymak istiyorum çok bunalımli zor günler geçirdim toparlanmam lazım Genişletmek için tıkla... hoş geldiniz
papatyamm '' Allahümme salli ala seyidina Muhammed '' Pro Üye Anneler Kulübü 25 Ekim 2013 10.120 33.812 798 Bugün 07:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #292.122 günaydın, hayırlı sabahlar, bugün işe arabayla geldim erkenden trafik olmadan geleyim diye öğleden sonra çıkıcam nasip olursa nikah var
günaydın, hayırlı sabahlar, bugün işe arabayla geldim erkenden trafik olmadan geleyim diye öğleden sonra çıkıcam nasip olursa nikah var