- 25 Ekim 2013
- 10.327
- 35.163
- 798
hoş geldinizİnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idik
Bugün birşeyler yaptım ama bitmedi tam
Bir düzene koymak istiyorum çok bunalımli zor günler geçirdim toparlanmam lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldinizİnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idik
Bugün birşeyler yaptım ama bitmedi tam
Bir düzene koymak istiyorum çok bunalımli zor günler geçirdim toparlanmam lazım
Evet suan okul dönemi ya cok izleniyo bakalım pazartesi seslendirme yaparak atıyımbeslenme de çok izleniyor çok tutan videolara bak onlar gibi yap bence
Tabi ilk zamanlar utanırsın zamanla alışırsın![]()
HAyırlı geceler
Yarın günümüz var ve ben uyumadım daha salatamı yaptım yarına yemek yaptım.
bende ilk kez geldi sandımGeçen sene de bu topiğe gelmiştin baya da muhabbet etmiştik.
Evet geri döndüm bazı şeyler oldu hayatımda gitmiştimbende ilk kez geldi sandımbu mesajından sonra,
mesajlarına baktımSisko ama gururlu zaten burayı biliyor ve yazıyormuşsun
![]()
Bazı şeyler oldu hayatımda gitmek zorunda kaldım buraya ilkkez gelmedim çok dağıldim ihtiyacım var diye girdim sorun olacaksa çıkabilirim çoğu unutmuştur diye soran kimselere burcunu yaşadığım yeri söyledim ilk kez geldim diye bir ifadem olmadıGeçen sene de bu topiğe gelmiştin baya da muhabbet etmiştik.
Anladım hayırlısıyla düzelmiştir inşaAllahEvet geri döndüm bazı şeyler oldu hayatımda gitmiştim
Bende katılabilirmiyim yazdığınız için;Bazı şeyler oldu hayatımda gitmek zorunda kaldım buraya ilkkez gelmedim çok dağıldim ihtiyacım var diye girdim sorun olacaksa çıkabilirim çoğu unutmuştur diye soran kimselere burcunu yaşadığım yeri söyledim ilk kez geldim diye bir ifadem olmadı
Daha iyiyim şükür bende katılabilir miyim diye sorma nedenim belli bir kitle oluşmuş alışkanlıklar edinilmiş kurallar ödevler vs belirlenmiş olabilir belki aranıza yeni birini alma fikri şuan nasıl olur diye düşündüm yani chentiq in konusunu biraz okumuştum bady sistemi liste vs vardı belki benzer bir uygulama varsa diyeAnladım hayırlısıyla düzelmiştir inşaAllah
Bende katılabilirmiyim yazdığınız için;
İlk kez geldiğinizi düşünen bendim
Bonusum şimdiden kolay gelsin muhabbetiniz bol, ikramların yiyenlere şifa olsun İnşaAllahHAyırlı geceler
Yarın günümüz var ve ben uyumadım daha salatamı yaptım yarına yemek yaptım.
Arada böyle olabiliyor.Daha iyiyim şükür bende katılabilir miyim diye sorma nedenim belli bir kitle oluşmuş alışkanlıklar edinilmiş kurallar ödevler vs belirlenmiş olabilir belki aranıza yeni birini alma fikri şuan nasıl olur diye düşündüm yani chentiq in konusunu biraz okumuştum bady sistemi liste vs vardı belki benzer bir uygulama varsa diye
Birde uzun zamandır yoktum yeniden katılabilir miyim gelebilir miyim dedim
Ödevi kaçırdım neydi acabadolunaybekler verdiği ödevde banyodaki kirli sepeti
boşaldı . Bu sabah
onun dışında tuvaletleri lavaboları temizledim.
Ben 2020 den beri üyeyim evet babam kaza yapip cezaevine girince bide sağlık problemleri vs vs bazı özel sebebler gitmem gerektiArada böyle olabiliyor.
Mesela siz varken de ben yoktum.
Ben buraya 2022 yılında katılıp üye olmuştum.
![]()