• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idik
Bugün birşeyler yaptım ama bitmedi tam
Bir düzene koymak istiyorum çok bunalımli zor günler geçirdim toparlanmam lazım
hoş geldiniz :KK52:

dün pazardan 2 kg taze fasulye 3 kg barbunya aldım ,
buzluk için daha öncede biraz almıştım , bide badala fasulyesi var kuru fasulyenin tazesi onuda ayıklayıp
buzluğa atıyorum çok lezzetli bi fasulye kuru fasulyeden çok çok güzel , barbunyadan biraz pahalı
7 kg kadarda domates aldım bi kaç tane sos yaparım fazla alamıyorum yapmaya vaktim yok anca bunları yaparım :KK49:

Günaydın hayırlı sabahlar :KK36:

Screenshot_20250910-212200_Instagram.webp

Geçen sene de bu topiğe gelmiştin baya da muhabbet etmiştik.
Bazı şeyler oldu hayatımda gitmek zorunda kaldım buraya ilkkez gelmedim çok dağıldim ihtiyacım var diye girdim sorun olacaksa çıkabilirim çoğu unutmuştur diye soran kimselere burcunu yaşadığım yeri söyledim ilk kez geldim diye bir ifadem olmadı

Evet geri döndüm bazı şeyler oldu hayatımda gitmiştim
Anladım hayırlısıyla düzelmiştir inşaAllah

Bazı şeyler oldu hayatımda gitmek zorunda kaldım buraya ilkkez gelmedim çok dağıldim ihtiyacım var diye girdim sorun olacaksa çıkabilirim çoğu unutmuştur diye soran kimselere burcunu yaşadığım yeri söyledim ilk kez geldim diye bir ifadem olmadı
Bende katılabilirmiyim yazdığınız için;
İlk kez geldiğinizi düşünen bendim

Anladım hayırlısıyla düzelmiştir inşaAllah

Bende katılabilirmiyim yazdığınız için;
İlk kez geldiğinizi düşünen bendim
Daha iyiyim şükür bende katılabilir miyim diye sorma nedenim belli bir kitle oluşmuş alışkanlıklar edinilmiş kurallar ödevler vs belirlenmiş olabilir belki aranıza yeni birini alma fikri şuan nasıl olur diye düşündüm yani chentiq in konusunu biraz okumuştum bady sistemi liste vs vardı belki benzer bir uygulama varsa diye
Birde uzun zamandır yoktum yeniden katılabilir miyim gelebilir miyim dedim

HAyırlı geceler ❤️

Yarın günümüz var ve ben uyumadım daha salatamı yaptım yarına yemek yaptım.
Bonusum şimdiden kolay gelsin muhabbetiniz bol, ikramların yiyenlere şifa olsun İnşaAllah ❤️

Neler yaptın yazarmısın, fikir olsun benimde misafirlerim olacak önümüzdeki günlerde nasipse

Daha iyiyim şükür bende katılabilir miyim diye sorma nedenim belli bir kitle oluşmuş alışkanlıklar edinilmiş kurallar ödevler vs belirlenmiş olabilir belki aranıza yeni birini alma fikri şuan nasıl olur diye düşündüm yani chentiq in konusunu biraz okumuştum bady sistemi liste vs vardı belki benzer bir uygulama varsa diye
Birde uzun zamandır yoktum yeniden katılabilir miyim gelebilir miyim dedim
Arada böyle olabiliyor.
Mesela siz varken de ben yoktum.
Ben buraya 2022 yılında katılıp üye olmuştum.
🙂

Arada böyle olabiliyor.
Mesela siz varken de ben yoktum.
Ben buraya 2022 yılında katılıp üye olmuştum.
🙂
Ben 2020 den beri üyeyim evet babam kaza yapip cezaevine girince bide sağlık problemleri vs vs bazı özel sebebler gitmem gerekti

Back
X