• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam yavru ceylanlar yoğun bir gündü. Erkenden Ankaraya gittik eşimin sınavı vardı. Ahseni hayvanat bahçesine götürdük falan derken şimdi yatırdım onu yolda uyumuştu 1 saat uyku saati kaydı. Bahçeye uğradık dönüşte de canımı sıkan şeyler oldu elti falan vardı başım ağrıdı baya. Neyse şükür geçti şimdi ağrım

Benim hiç eltim yok.
😃😄😀
sen ve diğer arkadaşlar eminim tecrübe ve deneyim sahibidir. o muhabbet dialog konusunda.

Günaydın, hayırlı pazarlar
9:30 gibi kalktım çayı demledim
Ben kahvemi içiyorum kahvaltıyı 1 saat sonra falan yaparım oğlum yatıyo eşim işe gitti
Makinede kotlar vardı onları açtım yıkanıyo, sonra oğlumun iş kıyafetleri yıkanıcak
Dün yoğun bi gündü öğlen çıktım işten
Ümraniye de nikah vardı oraya gittik
Gelince kızıma gittim kızkardeşim çocukları eşi gelmişler kızıma pasta, almışlar geçmiş doğum günü için yemek yedik pasta kestik
Akşam kına vardı oraya gittik
Bugün bir sürü işim var
Hepimize kolay gelsin 😊

Hanımlar tavuk suyu yapicam Egeye bütün tavuk aldm organik dediler tavuğu nasl haşlayayim yani normal tencerede mi dudukludemi
Duduklude tavuk suyu olurmu
Ben köy tavuğunu düdüklüde haşlıyorum normal tencerede çok uzun sürer kaynaya kaynaya suyu azalır
Düdüklüde bir saat 15 dakika veya bir buçuk saate yakın pişiriyorum, içine defne yaprağı ve dörde bölünmüş soğan koyarım, sonra süzüyorum saklama kaplarına koyarken

Ellerinize sağlık penyez, siz neler koyuyosunuz tarhanaya, birde kaç günde çıkardınız
Sağolasın abla
Ben çıkarma işleminde vardım. elle elekleyerek yaptık. temizlik yapıyorum, işim bitsin, k.validem neler koymuş kaç gün bekletmiş öğrenip yazarım :super:

Hanımlar tavuk suyu yapicam Egeye bütün tavuk aldm organik dediler tavuğu nasl haşlayayim yani normal tencerede mi dudukludemi
Duduklude tavuk suyu olurmu
Düdüklü de kaynatıp sonrasında kısık ateşte koyulacak(bulyon ) şekilde biraz daha kaynatırsın köy tavuğu geç pişiyor ama kesim için yetiştirilenlwr erken pişer
Sarımsak,soğan, defne yaprağı,maydanoz sapı vb ile tatlandırabilirsin sade de olur ama

Back
X