- 11 Şubat 2022
- 5.306
- 14.130
- 198
Geçmiş olsuncanim yaöksürük bizde de vardı geçti az kaldı ama bebiste geçmiyor. 2 gündür zeytinyağı benmari ısıtıp yagliyorum sırtını ılık havlu ile kapatıp yatiriyorum kısmen rahatladı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsuncanim yaöksürük bizde de vardı geçti az kaldı ama bebiste geçmiyor. 2 gündür zeytinyağı benmari ısıtıp yagliyorum sırtını ılık havlu ile kapatıp yatiriyorum kısmen rahatladı.
Aysen çok şükür ilk zamanlara göre iyiyim ama bulantılarım maalesef devam ediyorCanım sen nasılsın gecti mi bulantilarin
Insallah bisey yoktur ferah tut gönlünü
Ben de ikili yaptirmamistim detaylı yaptırmıştım bu arada
Sen de kendine çok iyi bak sweet, bizde seni seviyoruz. Döndüğünde inşallah her şey yoluna girmiş olurSelam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum![]()
Yaaa iyi bari canim tamamen geçmese de bi tık rahatlamışsındırAysen çok şükür ilk zamanlara göre iyiyim ama bulantılarım maalesef devam ediyorsen nasılsın ? Bebeğin nasıl
![]()
Ah sweet inşallah düzelir her şey biz de seni seviyoruz dikkat et kendineSelam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum![]()
Zaman Zaman olabiliyor bu düşüncelerSelam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum![]()
Yaa sweetSelam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum![]()
Yaa çok üzüldüm sweet insallah her şey yoluna girer ve dönersinSelam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum![]()
Bazen oluyor böyle inşallah sıkıntıların çabuk geçer ferahlarsınSelam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum![]()
SweetSelam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum![]()
Ya yerim onuda enerjisinide minik kuşYaaa iyi bari canim tamamen geçmese de bi tık rahatlamışsındırçok şükür iyiyim canım o da iyi teyzesi tam bi enerji bombası
![]()
Sıcak tutuyor bence o kağıt ve gerçektwn işe yarıyor evetTeşekkür ederim abla
Bende zeytinyagına sarımsak ezip koyuyorum dolapta durur o hep ayaklarının altına sürüp çift corap giydiriyorum oda iyi geliyo ama bebiş oldugu icin sarımsak taneleri çok gelmesin tahriş yapabilir diyolar bi dene istersenHeySero da bi kere şey demisti gazete kağıdını babası buruşturup acıp koyarmış gögüs kısmına iyi gelirmis bende normal kağıdı öyle yapmıstım gecen sene ve kesmisti öksürügü ne alaka hic bi fikrim yok
![]()
Evet bizdede işe yaramıştı bebeğimSıcak tutuyor bence o kağıt ve gerçektwn işe yarıyor evet