• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok şükür iyiyiz ablacim teşekkür ederim sen nasılsın
Bayadir giremedim hastalıktı tatildi derken epey olmuş. Aslında geçenlerde girdim bayadir yazmayınca da çekindim niyeyse 🙈
Epey yorgunum kız ayaklandı bi orda bi burda ben de peşine koşuyorum. Bi yanım bırak gitsin düşsün düşe kalka büyüyecek diyor bi yanım bırakamıyor öyle bi ikilemdeyim
Bu kadar kaygılı değildim aşırı kaygılı oldum sürekli tetikteyim bu beni daha çok yoruyor gece de aynı şekilde
Neyse hamdolsun geçecek inşallah Rabbim saglik versin 🤲
Sen nasılsın yoğundun en son eleman geldi mi rahatlamışsındır inşallah ❤️
İyi olmanıza sevindim kuzumm❤️ uzun zaman yazmayınca gözlerimiz arıyor
kızın da ayaklanmış MaaşaAllah

İyiyim hamdolsun 1 eylülde iş başı yaptı izinli olan arkadaş. Bende rahatladım şükür

Selam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum 🖤
Üzüldüm 💔
Swetimm çiçeğimm:anne: Rabbim ferahlık versin tez günde selamete çıkın inşaAllah🤲🏻

seni karşılıksız seven dostların ablaların var burada unutma ❤️
Sizlerde kendinize iyi bakın Allah a emanet olun

İyi olmanıza sevindim kuzumm❤️ uzun zaman yazmayınca gözlerimiz arıyor
kızın da ayaklanmış MaaşaAllah

İyiyim hamdolsun 1 eylülde iş başı yaptı izinli olan arkadaş. Bende rahatladım şükür
Allah razı olsun abla unutulmamak güzelmiş iyi ki varsınız 🧡
Oh şükür sevindimm 😍

Geçmiş olsun dolunay senin ne sucun var nerden bilebilirsin. Allaha emanetler biz istediğimizi yapalım koruyacak olanda o.

Maşallah abla hic durmuyosun güle güle afiyetle yiyin 😍

Evet bende de oluyo limonsuz kapatıp acınca düzeliyo
Sağol ilknur napıyım zamanı şimdi yapmam lazım ki kışın rahat ediiyim inşallah Allah ağız tadıyla, misafirlerimizle, çocuklarımızla birlikte yemeyi nasip etsin 🤲

10 una doğru da ben gidicem canım. Aslında düşünmüyordum ama sonradan pişman olmak istemedim. Sizin orada ne kadar? Burada özelde 4 den başlıyor. 5000 e özel bi kliniğe gitmeyi düşünüyorum.
Biz 12 bin tl ye girdik ikiz olduğu için herhalde

Selam kızlar. Bir süredir modum düşük psikolojim berbat. Ama her zamanki gibi ben bişey yokmuş gibi davranıp hayatıma mutlu(!) bir şekilde devam ediyorum. İyi değilim ruhen. Olmuyor, yapamıyorum, tahammül edemiyorum artık. Bir süre her şeyden uzak kalmak istiyorum. Hesabımı da kapatacağım. Sizlere haber vermeden gitmek istemedim. Kendinize çok iyi bakın, hepinizi çok seviyorum 🖤
Swett bizde seni çok seviyoruz, 💕
Allah kalbine ferahlık versin canım benim
Her şey yoluna girer inşallah en kısa zamanda,

İyi pazarlar, nasılsınız havalar baya serinledi
Sabah 10 na doğru kalktım, eşim işe gitti
Çayı koydum oğlumun iş kıyafetleri yıkanmıştı onları astım
Balkon demirlerine örtü almıştım onları çıkardım yıkandı astım
Balkonu yıkadım
Salonun tüllerini çıkardım 2 cam var salonda makineye bi camınkiler sığıyo onlar yıkansın diğerlerinide atıcam
Kahvaltıyı hazırladım yedik, oğlum çıktı
Bende taze fasulyeyi akşam temizlemiştim şimdi kavurdum soğuyunca buzluğa atarım
Eşim patlıcan musakka istedi onun içini hazırladım
Namaz kılıp işlere devam edicem
Dün bizim yan taraftaki komşunun kızını nikahı varmış bizi çağırmadılar ben şaşırdım şok oldum çok ayıp değilmi
😳

Hanımlar benim bikaç gündür sol kasığım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbasi falan ağrı kesici herşey denedim geçmedi ama hafifledi ilk günkü gibi ağrımıyor şükür. Dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı enfeksiyon çıkmadı ama bi değer 10 çıkmış referans aralığı yazmıyordu vücutta iltihabı gösteriyormuş netten baktım. Doktor birşey yok kan temiz dedi ilaç yazmadı kadın hastalıklarına görün dedi, bn randevu aldm bikaç gün sonra gidecem inşallah bi sorun yoktur korkuyorum 🥺 😔

Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı

Hanımlar benim bikaç gündür sol kasığım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbasi falan ağrı kesici herşey denedim geçmedi ama hafifledi ilk günkü gibi ağrımıyor şükür. Dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı enfeksiyon çıkmadı ama bi değer 10 çıkmış referans aralığı yazmıyordu vücutta iltihabı gösteriyormuş netten baktım. Doktor birşey yok kan temiz dedi ilaç yazmadı kadın hastalıklarına görün dedi, bn randevu aldm bikaç gün sonra gidecem inşallah bi sorun yoktur korkuyorum 🥺 😔

Geçmiş olsun canım inşallah bir sorun yoktur içini ferah tut 🙏🏼

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah önemli bi şey değildir içini ferah tut

İyi pazarlar, nasılsınız havalar baya serinledi
Sabah 10 na doğru kalktım, eşim işe gitti
Çayı koydum oğlumun iş kıyafetleri yıkanmıştı onları astım
Balkon demirlerine örtü almıştım onları çıkardım yıkandı astım
Balkonu yıkadım
Salonun tüllerini çıkardım 2 cam var salonda makineye bi camınkiler sığıyo onlar yıkansın diğerlerinide atıcam
Kahvaltıyı hazırladım yedik, oğlum çıktı
Bende taze fasulyeyi akşam temizlemiştim şimdi kavurdum soğuyunca buzluğa atarım
Eşim patlıcan musakka istedi onun içini hazırladım
Namaz kılıp işlere devam edicem
Dün bizim yan taraftaki komşunun kızını nikahı varmış bizi çağırmadılar ben şaşırdım şok oldum çok ayıp değilmi
😳
Eğer unutulmadıysa ayıp olmuş biraz
Ama o hengamede bazen unutulan da oluyor 🥺

Çok geçmiş olsun, baloncuk hamile olabilirsin inşallah benim kızımında kasıkları çok ağrımıştı bu ikizlerde hatta oda kist vardır diye doktora gitti bişe yok demiş meğerse hamileymiş günü geçince gördü dr bile

Back
X