Bini unuttum ya yoksa zabahinan giderdimSelam kizlar markete ugradim pizza malzemeleri aldim bimde hep bebek urunleri vardi.kizima boyama kitabi falan aldim. Eve geldim pizza hamuru yogurdum. Aksama pizza yapacagm.
Bnde tesaduf gittim. Millet talan etmis zatenBini unuttum ya yoksa zabahinan giderdim
Ah ah zabahinan ben de talan ediyodum. Bimin içinde bile yarisiyordum.Bnde tesaduf gittim. Millet talan etmis zaten
sorma ya dün tarti alayim dedim bimin brosurunde vardi ciktim baktim yok kalmadi diyor adam elini de iki yana acmisBnde tesaduf gittim. Millet talan etmis zaten
Kapıda bekliycen Ayşem bazı ürünler bir iki tane geliyor. Kilit açılınca kosacan aha ha.sorma ya dün tarti alayim dedim bimin brosurunde vardi ciktim baktim yok kalmadi diyor adam elini de iki yana acmis
ya ben yapamam ki oyle seylerKapıda bekliycen Ayşem bazı ürünler bir iki tane geliyor. Kilit açılınca kosacan aha ha.
6 mart ödevi
Kişisel bakım yapmak
İsteyen banyo temizleyebilir
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
@chentiq
Melegimm_2
@Audrey Hepburn
yarin ne var bakicam kendime heyecan ariyorumKapıda bekliycen Ayşem bazı ürünler bir iki tane geliyor. Kilit açılınca kosacan aha ha.
Gelince plan yapacam dedim ama cort oldu a kızlar. Lahana sarcam iç yaptım. Evi toparladım mutfağı tekrar toparladım. Çamaşır attım bı posta daha. İyiki sabah baya yapmışım yoksa iş güç kalacaktı. Neyseki cam silmemisim yağmur geliyor sanki sanki
Bir tene video vardi o geldi aklimaAh ah zabahinan ben de talan ediyodum. Bimin içinde bile yarisiyordum.
Aynen bugun gittigimdrde kadinlar tarti soruyorlardi. Adam sabahtan bitti dedi.sorma ya dün tarti alayim dedim bimin brosurunde vardi ciktim baktim yok kalmadi diyor adam elini de iki yana acmis
Kolay gelsin canımSelam kizlar markete ugradim pizza malzemeleri aldim bimde hep bebek urunleri vardi.kizima boyama kitabi falan aldim. Eve geldim pizza hamuru yogurdum. Aksama pizza yapacagm.
Bahardan olabilirBenim de hiç iş yapasım yok
Kendimi zorlaya zorlaya makineye çamaşır attım
2makine çamaşır katladım
Mutfakta bulaşık mk boşaltıp doldurdum
Çocukları doyurdum
Hep yatıp uyuyasım var havalardan mı bilmem
Eline sağlıkBugunkii görevi yerine getirmiş bulunmaktayım
Sabahtan banyo WC yikamistimm zaten cilt bakim işinide dün hallettim
Makarnaİşler bitmek üzere ama yemek yapcak dermanım kalmadıkolay yollu napsam kiii
Makarna ve çorba düşmanı bi kocam varKolay gelsin canım
Bahardan olabilir
Eline sağlık
Makarna
Oyy geçmez o koku, keşke eldiven taksaydın canım. Odanın iki hali de güzeldi bence niye beğenmedin kiBütün camları çamaşır suyuyla dışından sildim
Oturma odasını sürekli değiştirdim beğenemedim hiç bişey
Wc banyo çamaşır suyuna yatırdım beklettim telledim lavobayida
Odaları toparladım süpürdum çamaşır suyuyla sildim yemek yapicam şimdi yarında duvarları çamaşır suyuyla silicem çamaşır suyu kokusu nasıl geçer elimden acaba
Etçi mi?Makarna ve çorba düşmanı bi kocam var
Evet utanmasa kahvaltıda da yiyecekEtçi mi?
En iyisi sıkılan a kadar bi öyle bi öbür türlü kullanmak :)Oyy geçmez o koku, keşke eldiven taksaydın canım. Odanın iki hali de güzeldi bence niye beğenmedin ki
Bnm esimde etoburMakarna ve çorba düşmanı bi kocam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?