Düzenli Evimiz & Hayatımız

teşekkür ederim canım:) çok güzellermis cidden ahh ahh evim olcak da yapcam da kullancam o zamana kadar neler çıkar acaba

istersen kaldır mesaji duzenleyip:)
Geçen biri kaldırdığı için banlanmıştı hiç girmiyim o topa
İnşallah hayırlısıyla istediğin gibi bi evin olur

Youtubede azize selen diye direksiyon hocasinin ders videolarini takiple canim,cok daha guzel kullanirsin arabayi ... ne alaka derseen ne bilem birden yazasim geldi
Bende altin kazananlarda kendimi aradim ,bana ne oluyosaaa artik evin duvarlarini sildim diye kendimi titiz ilan etmisim

Aa ben çok bozulurdum bida da yemek yapmazdım

Şu yeni duvar kağıtlarına bayılıyorum ama çok kararsız kaldım. Bi duvara istiyorum zaten komple değil ama bakalım
Aynen cok guzel duruyor. Bnm kirada oturdugum evin her odasinin 1 duvarinda duvar kagidi vardi herkes cok begeniyordu ama kullanis acisindan bu evimde tercih etmedim. Bir de bu ev dizayn konularindan hic anlamam

Çocukların kitaplarını kalemlerini düzenledim
Çöp attım
Heryere dağılan oyuncaklardan bıkıp yarısını sakladım
Aslında iş yapasım yok ama sizi okudukça kalkıyorum. Psikolojik
İşte böyle etkiliyoruz psikolojik
Ben de alcam son damlaları kullandım
Darısı başıma nasılsın canom
Valla bnmki sevmedigi olunca direk yemeden disaridan siparis veriyor cok yuz verdim cok
Hiii vururum onu
Neden öküz anlatmak ister misin
Ellerine sağlık canım

Nego Delft evin duvarlarıni silmiş altinnn takk kizaaa

Aa bak seni de unutmuşum, sana da bir altın

Aynen cok guzel duruyor. Bnm kirada oturdugum evin her odasinin 1 duvarinda duvar kagidi vardi herkes cok begeniyordu ama kullanis acisindan bu evimde tercih etmedim. Bir de bu ev dizayn konularindan hic anlamam
Bende anlamam ama heves işte

Neden öküz anlatmak ister misin
Öküz anlatılmaz yaşanır negomm
Kendisine de diyorum hayvan olan öküz bile anlayışlı yemini suyunu verion iki de otlationn ohh miss
Sonunda seni ahıra kapaticam dedimm
Kapaaattttt diooo yem ver su ver yaşarım dioo
Sonra da sen olmazsan beni kim ne yapsın diyor hiç ayarımiz yokk negommmm hicc tam bdvlik

Anlaşıyorsanız sıkıntı yok
Molaya çıktım yemek yiyom kuzumsen napıyon
Bende oturdum kk ya bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…