Oyum Zeynep tabikiBen Nisan, Ekin Melisa Leyla Deniz Lara Alara istiyorum
Onun istedigi zeynep, asel hazal birkaç tane daha vardıda unuttum
Oda doğruLorayla aynı ismimiz benim sadece ikinci adım varda senlede aynımıydı abla
Evet zamansız isimler ikiside ama Zeynep herkeste var yani düşündüm geçen çevremde yeni doğanlarla aynı okula sınıfa düşerse 4 Zeynep olacakoda benim çevremde olanlar sadece
bende memnun oldumMaşaallah Allah bağışlasınnn ne mutlu size :)
sağlıcakla neşeyle keyifle gelsinler inşaallah
48 yaşındayım ben de balık burcuyum :)
soran olmadı :) Ankara'dayım ben de, çalışıyorum özel bir şirkette insan kaynakları şefiyim
22 yaşında oğlum var eşimden ayrıyım
çok memnun oldumm
evet loray lada aynıLorayla aynı ismimiz benim sadece ikinci adım varda senlede aynımıydı abla
Evet zamansız isimler ikiside ama Zeynep herkeste var yani düşündüm geçen çevremde yeni doğanlarla aynı okula sınıfa düşerse 4 Zeynep olacakoda benim çevremde olanlar sadece
Ecem ismini çok istedim başlarda eşim ecemm der erkekler sinir olurum dedi vazgeçtimoy yaa
maşaallah suphanAllah sağlığıyla neşesiyle gelsinnn
naçizane fikrim ama Ece Ecem Rabia Zelal çok güzel isimler
Eski isimler daha güzel evet limonsuz Zeynep’te çok güzel ama yakın arkadaşım koydu işteKız öyle deme. Benim kızım ortaokula geçti sınıfta sadece 2 Zeynep var. İlkokulda 1 taneydi. Bence artık herkes modern isim koyuyor o yüzden azalıyor. Ben eski isimlerden koydum
Amin inşallah esli çok sağolOda doğruHangi isim olursa olsun hayırlısı olsun inşallah Adıyla büyüsün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah iki ismi olsun,
İkinizin de en çok istediği isim olsunarayı bulun işte
Adaşız ablacımevet loray lada aynı
abimin torunlarının biri zeynep benim babannemin ismini koydular
diğer torunun ismi simay
benim kızımda elifnur ama elif diyo herkes
Sendrn melisayı tutuyorum kocandanda zeynebi. Hadi bakalım iyi olan kazansınBen Nisan, Ekin Melisa Leyla Deniz Lara Alara istiyorum
Onun istedigi zeynep, asel hazal birkaç tane daha vardıda unuttum
Yaa kız senesi desene bu seneKızım olacak inşAllah
Sizin ikiside mi erkekti abla. Sende söyle isimlerikız senesi bize vurmadı
evet bizimkiler erkek büyük olanda erkekSizin ikiside mi erkekti abla. Sende söyle isimleri
Merihin anlamı neki ola. Melihle karışır onu değişsinlet.evet bizimkiler erkek büyük olanda erkek
miraç ve merih düşünüyolar merih değişebilir
Kuzenimin iki oğlu var meriç ve miraçevet bizimkiler erkek büyük olanda erkek
miraç ve merih düşünüyolar merih değişebilir
birbirlerine çok benziyolar bu isimler bakalım neye karar vericeklerKuzenimin iki oğlu var meriç ve miraç
Zeynep sin demek ki okyanus
Aaa evet zeynep hiç parketmemistimZeynep sin demek ki okyanus
benim nicikimi tersten oku
AydınlandımZeynep sin demek ki okyanus
benim nicikimi tersten oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?