Senin adından da çok var demiyo mu enişteZeynep çok güzel isim ama herkeste var arkadaşımın kızı Zeynep yeni doğdu diğer isimler hoşuma gitmiyor bonus bakalım ne olacak
Kim için huzur evi sedafiyat galiba aylık olarak 50 binmiş
Kim için huzur evi seda
Bizim ortak isim yok inada bindirdikHepsi çok kibar isimlerkafa karışıklığı normal
Bizde eşimle karar veremedik isim konusunda.
En son ikimizde ayrı ayrı deftere 10 isim yazdık. Hangileri ortak olursa onlardan seçeceğiz diye.
Sadece Umut ortak yazdığımız isim oldu
Ben gelmişim 28 yaşıma bonuuusss o zamanlar öyleymişSenin adından da çok var demiyo mu enişte
benim ismimle seninki aynıydı galibaBen gelmişim 28 yaşıma bonuuusss o zamanlar öyleymiş
kv denden başka çocuğu yokmu dedenin sırayla baksalarbu semte getirtip bir küçük bi ev tutulsun
Dediler ilkin o zaten olmadı geri .
kadın bakıcı yardımcı gelsin arada dediler
onada dede pek yanaşmamış.
kaynanam benim kendime bakar halim yok
diyor. Dedenin evi için oraya her gün gidemem diyor.
yani konu karışık . En son huzur evi fikrini düşündüler .
adam yaşlı epey bu son günlerde hali yok.
şimdilik kaynanam da yatılı kalıyor .
Belki bir tane tutar yaBizim ortak isim yok inada bindirdikumut ismi çok güzel ya
eşim bekarken bir teyzesi varmış .kv denden başka çocuğu yokmu dedenin sırayla baksalar
zor ama babası sağlığı elveriyosa bakması lazım kv ninönceden tabi dayı ile nene varken onlar kendilerine göre öyle üç kişi yaşıyorlardı.
dayısı zaten bekardı.
kaynanam eski düzene alışık olduğundan.
şuan bi boşluktalar.
Oyumu Zeynep ve Leyla dan yana kullanıyorumZeynep çok güzel isim ama herkeste var arkadaşımın kızı Zeynep yeni doğdu diğer isimler hoşuma gitmiyor bonus bakalım ne olacak
Hoş geldinizgünaydın herkese..
hastalara geçmişler olsun..
ben de sabah gittim rutin kontrole bakalım..
dünden bu ana kadar baş ağrım var
doktor sabah akşam tansiyon kontrolü yap dedi
bakalım 4 tüp kan bir idrar verdim
sonuçlara göre Allah kerim :)
ödevlere baktım şimdi bu ödevlere beni de ekleyebilirsiniz.. İş yapmayı pek severim :)
hele bir de dürten olursa koşarak :)
işte kendisinin düşüncesi babam benim evimde kalırsa kocamla dirlik edip anlaşırsazor ama babası sağlığı elveriyosa bakması lazım kv nin
Allah hepimize merhamet versin annemiz babamız bize muhtaç olurlarsa bakalım ,
belki bizde çocuklarımızın bakımına muhtaç oluruz
Bu topikte bile 2 tane varumut ismi çok güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?