çok teşekkürler hıoş buldummmHoş geldiniz
çok teşekkür ederim hoşş buldumHoşgeldin
SelamSelam kızlar
sizede geçmiş olsun
hangi şehirdeydiniz soran olmuştur ama ben kaçırdım herhalde
ben istanbul, pendik tarafındayım , çalışıyorum 2 çocuğum var kızım evli 2,5 yaşında bi torunum var , ikizlemizde yolda geliyolar Allah izin verirse aralık ayında ,
51 yaşındayım balık burcuyum
Amin.. Allah razı olsunHoşgeldiniz
Size de geçmiş olsun
Sonuçlarınız tertemiz çıksın inşaAllah
selaaamm :)Selam kızlar
Mevsim geçişlerinde alerjim hat safaya çıkıyorrr şu an düzenli ilaç kullanmama rağmen gözlerim şiş boğazda kaşıntı ve her gece burnum tıkalı nasıl hafife indirecem bilmiyorum alerjik grip olan varmi
Çok kötü demeyim Allah'a bin şükür de işte iş güç edecek dermanım yok haftaya inşallah
Kızım olacak inşAllah
İyi düşünmek lazım ya zorbalık yapılmayacak/ arkadaşlarının dalga geçmeyecekleri bi isim olması lazım.Ben Nisan, Ekin Melisa Leyla Deniz Lara Alara istiyorum
Onun istedigi zeynep, asel hazal birkaç tane daha vardıda unuttum
Benim kızımın ismi aynı zamanda yeğenimin adı. Çok da şeyetme yani herkesin kuzusu kendineZeynep çok güzel isim ama herkeste var arkadaşımın kızı Zeynep yeni doğdu diğer isimler hoşuma gitmiyor bonus bakalım ne olacak
ay ben de yetişemiyorum :)Alıntıları ekleyene kadar canım çıktı yav
Lorayla aynı ismimiz benim sadece ikinci adım varda senlede aynımıydı ablabenim ismimle seninki aynıydı galiba
Evet zamansız isimler ikiside ama Zeynep herkeste var yani düşündüm geçen çevremde yeni doğanlarla aynı okula sınıfa düşerse 4 Zeynep olacakOyumu Zeynep ve Leyla dan yana kullanıyorum
İkisi de hiç eskimeyen isimler
Sağlıkla gelsin inşallah
Evet arkadaşımın oğlunun adıda umut Efe oda çok fazlaBu topikte bile 2 tane var
Evet bonus o yüzden bi kez yaptım o hatayı bir daha desenli sal almadım hiçBu şal desenli şallar nerden de moda oldu ben beğenip alsam bakıyorum fizikteki teyzede de vardesenin yaşı var resmen
Merhabakime lazım isim
kız mı erkek mi ?
oy yaaMerhababana lazım kızım olacak Allah nasip ederse inşallah
Kız öyle deme. Benim kızım ortaokula geçti sınıfta sadece 2 Zeynep var. İlkokulda 1 taneydi. Bence artık herkes modern isim koyuyor o yüzden azalıyor. Ben eski isimlerden koydumLorayla aynı ismimiz benim sadece ikinci adım varda senlede aynımıydı abla
Evet zamansız isimler ikiside ama Zeynep herkeste var yani düşündüm geçen çevremde yeni doğanlarla aynı okula sınıfa düşerse 4 Zeynep olacakoda benim çevremde olanlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?