Düzenli Evimiz & Hayatımız

İkinciyi 8 sene sonra doğurdum ben de.
KArdeş diye sapıtmasaydı yapmazdım öyle bir tövbeydi
Aynen benim de öyle oldu benim kızım da herkesin kardeşi var benim niye yok diye ağlıyordu. Öyle ikna oldum sonra bende tövbe ettim sen üçüncüyü de yapmışsın ama iyi olmuş kızının kız kardeşi olmuş

Bizimkiler cuma 27 haftalık olacaklar nasip olursa, bizim dr şeker yüklemesini gerek görmüyo ilkindede yaptırmadı
Benimde perşembe 22 olacak abla aramızda 5 hafta var demekki. Benim detaylıya girdiğim peritanoloji doktoru her şey normal dedi ama kendi doktorum suyun biraz fazla şeker yüklemesi yapılsın dedi. İnşallah bir sorun yoktur

Ben hiç kusmadım.
Demekki her hamilelik farklı .
Sadece koku hassasiyeti yaşadım.
yemek yiyecek konusunda mide bulantısı hafif azdı bende.
Mesela ketçap onun kokusu değişik gelirdi hamileyken.

Şeker testi yaptırdım. Şekerli su şişeden içtim
aç karnına suda içilmiyormuş zaten,
Üç kere kan aldılar belirli vakitlerde uzun sürdü biraz.
Risk çıkmadı tabi .
çok şükür
İdrar kültürüde aldılar enfeksiyon varmı diye baktılar.
Oda yoktu

O nasıl oluyor efser kaza kurşunu mu hepsi
benim sıkıntılı rahatsızlıklarım var ilk kızım kendi kendi oldu
oğlumda süt hormanlarım yüksekti 6,5sene sonra oldu
sonra polip miyonlar vardı doktor onları aldı rahim duvalarını inceltik zor hamile kalırsın demişlerdi 6,5 yıl sonra küçük kız oldu 3. yü eşim istememişti ama bu kadar şeye rağmen bu çocuk olduysa Rabbiminde bir bildiği var dedim o sıra büyük kızım da kardeş diye sayıklıyordu dileği kabul oldu demiştim
benim 2 hamileliklerim olmaz zor kalırsın diye gerçekleşti işin aslı

Rabbimin mucizesi işte efser

Geçmiş olsun abla
Evet abla geçen perşembe girdim detaylıya çok şükür her şey yolunda

Yaşamayan anlamıyor sero geçen arkadaşa anlatıyorum gülüyor
Ay sen yazınca hatırladım benim 2 hamileligimde de bulantı kusma olmadı hic hamile gibi degildim ama Meteye hamileymisim haberim yok kvdeye diyorum ki mutfakta bi koku var onların evde her girdigimde bi koku alıyorum yok diyo eşime soruyorum yok diyo ama bana nasıl kokuyo sonra köyden Ankara’ya gelince test yaptım adetimde geçmişti hamileymisim demekki ondan alıyodum o kokuyu
Ben 9 ay kusmadım ki ya 4 ay sürdü sonra geçti tiksindiğim şeyi 2 sene nerdeysr yemedim azar azar yedim.

Şimdi görmemiş gibi yiyorum o ayrı yani unutuluyor
Benim gibi çikolata şelalesinde bogulmak isteyen bi insan çikolatadan tiksinmisti hahaha 9 ay agzıma cikolata sürmedim
Anneminde süt hormonları yüksek baska sorunlarda varmıs tabi ben tek çocugum zaten baska olmamıs doktora gittiginde de senin tedavisiz cocugunun olması imkansız demis ama ben olmusum iste Allahın takdiri.

İyi akşamlar kızlarr
Bugun rüyamda gördügüm seyi sabah bire bir yaşadım. Yarım saat öncesinde komsuma anlattım ve sonrasında gördüğüm seyin aynısını gördük şok oldum.
Neyse sabah meteyi bıraktım
Çıkmadan yatakları toplamıstım
Gelince komsuma kahvaltıya cıktım kahvemizide ictik indim aşagı
Ders calıstım 2 saate yakın
Sonra evi süpürdüm tuvaleti lavaboyu yıkadım
Meteyi almaya gittim burdada sinirimi bozan seyler oldu
Bi cocuk var okulunda 2 kere meteye vurdu önceki haftalarda Mete de asla karsılık vermez tepki bile vermez ama canı yanıyo biliyorum hızlı vurmuştu
Bugunde vurmaya kalktı vuramazsın sakın görmeyim bi daha dedim sen karısamazsın vururum sanane dedi cocuk aa ben şok oldum sonra meteyi aldım uzaklaştım cok gıcıksın dedi bana
Mete bi kenarda duruyodu bu cocukta koştu koştu düştü yere ordan kalktı geldi senin yüzünden düştüm Mete diyip tırnaklaarını metenin suratına geçirdi. Bişey yapmış olsa yine tamam Mete onun düştüğü yerde bile degildi tabi cok sinirlenip bağırdım cocuga napıyosun sen diye cektim daha vurmaya calısıyodu. Bak vuramazsın insan arkadasına vurmaz dedim hala bana sanane diyo o kadar sinirlerim bozuldu ki aglıcaktım hırsımdan. Asla vur demek istemiyorum cocuguma ama böyle tepkisiz kalması da zoruma gitti yüzüne tırnaklarını geçirdi ya kanattı suratını.

Evet canım 5 hafta var, su fazla olunca hamur işini ve tatlıyı az ye diyo dr lar

Maalesef bazı çocuklar böyle karşılık vermeyince şiddetin dozunu artırabiliyor öğretmeniyle ve çocuğun velisiyle görüşebilirsin

Maalesef bazı çocuklar böyle karşılık vermeyince şiddetin dozunu artırabiliyor öğretmeniyle ve çocuğun velisiyle görüşebilirsin
Ögretmeniyle konustum sınıf icinde olmuyo zaten benden cekindikleri icin yapamıyolar dedi. Velisi yanımızdaydı özür diledi kac kere cocugada dilettirmeye calıstı dilemicem dedi cocuk. Dünde zaten cocuga karsı bi kaç lafı hoşuma gitmemisti ogluna söyledigi anne öyle olunca cocuktanda bisey bekleyemiyorum maalesef

Senin yanında çoğumu dövdü, ne arsız çocuklar var kınamıyorum ,Allah korusun
Çocuklarımızı güzel yetiştirebilelim
Annesini çağırıp konuşman lazım

Senin yanında çoğumu dövdü, ne arsız çocuklar var kınamıyorum ,Allah korusun
Çocuklarımızı güzel yetiştirebilelim
Annesini çağırıp konuşman lazım
Annesi ordaydı zaten abla ilk vurmaya kalktıgında engel oldum cektim meteyi uzaklastırdım sonra kendi kendine kosup düstü kosarak geldi bi anda metenin yüzüne tırnaklarını geçirdi senin yüzünden düstüm diye hic alakası yok Metenin beklemiyodum ki zarar verecegini. Annesi özür diledi kac kere kusura bakma dedi sonrada cocuga ses kaydı attırmıs whatsaptan mete özür dilerim bi daha yapmıcam diye ama 3 oldu bu her seferinde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…