Bonus senin 3 çocuk vardı demi ? Allahım bunları yaşayıp 2. 3. Çocuğu nasıl düşündünüz ? Eşimle tövbe ettik ilk ve son diyoruzDışardan eve gelince bi müddet öğürürdüm çükü ev kokuyordu sorun sende değil demeyi çok isterdim
hiçbirinden haberim yokken olduBonus senin 3 çocuk vardı demi ? Allahım bunları yaşayıp 2. 3. Çocuğu nasıl düşündünüz ? Eşimle tövbe ettik ilk ve son diyoruz
Eşimle tövbe ettik ilk ve son diyoruz
Geçmiş olsun ablabizde ailecek hastayız tam iyileşiyim derken şimdide sinüzit olmuşum
İşte bütün bunlar unutulmasa kimse bir daha doğurmaz kızımda 9 ay kustum ama ikinciyi doğurdum tabi ben ikinciyi anca 8 sene sonra doğurdum kolay unutamamışım sanırımBonus senin 3 çocuk vardı demi ? Allahım bunları yaşayıp 2. 3. Çocuğu nasıl düşündünüz ? Eşimle tövbe ettik ilk ve son diyoruz
Bizimkilerde o civardaydılar o haftalarda normal geçen hafta gittiler biri 850 biri 830 gr boylarıda 29 cm mişFetal ağırlık 402 gr yazıyor abla raporda
Sağol selincimGeçmiş olsun abla
O nasıl oluyor efser kaza kurşunu mu hepsihiçbirinden haberim yokken oldu
4 ay iyiymiş senin bende öyle olsaydım yapılırdı çocukBen 9 ay kusmadım ki ya 4 ay sürdü sonra geçti tiksindiğim şeyi 2 sene nerdeysr yemedim azar azar yedim.
Şimdi görmemiş gibi yiyorum o ayrı yani unutuluyor
Herkes unutuluyor diyor ben unutmam heralde ya da senin gibi 8 10 yıl sürebilirİşte bütün bunlar unutulmasa kimse bir daha doğurmaz kızımda 9 ay kustum ama ikinciyi doğurdum tabi ben ikinciyi anca 8 sene sonra doğurdum kolay unutamamışım sanırım
Oy maşallahBizimkilerde o civardaydılar o haftalarda normal geçen hafta gittiler biri 850 biri 830 gr boylarıda 29 cm miş
İkinciyi 8 sene sonra doğurdum ben de.İşte bütün bunlar unutulmasa kimse bir daha doğurmaz kızımda 9 ay kustum ama ikinciyi doğurdum tabi ben ikinciyi anca 8 sene sonra doğurdum kolay unutamamışım sanırım
Bugünümüze şükür canmIyiyim mavişim
Sen nasılsın
Kuzum bahçe isleri gelen giden düğünler coktu bu yil yatılı misafirler vardıBugünümüze şükür canm
Nerelerdesin gözümüz seni arıyor
Bizimkiler cuma 27 haftalık olacaklar nasip olursa, bizim dr şeker yüklemesini gerek görmüyo ilkindede yaptırmadıOy maşallahsizinkiler kaç haftalık abla ? Şeker yüklemesi yapıldı mı ? 24. Haftayla şeker yüklemesi yapılacakmış doktorum yaptır dedi bana
İyi bakalım sağlıkla yiyin yaptıklarınızıKuzum bahçe isleri gelen giden düğünler coktu bu yil yatılı misafirler vardı
Sonra kışlık hazırlıklar derken koştur koştur bi yaz geçirdim şükür bitti herşey
Okuyunca tebessüm ettimİyi bakalım sağlıkla yiyin yaptıklarınızı
Kalabalık ortamların koşturmacası çok oluyor ama güzel bence, herşey gelip geçiyor anılar kalıyor geriye
Anılarım depreşti bn kalabalık ortamda büyüdüm şimdi ise gurbette yalnızım
bende büyük kız 12 yaşında istemişti oğlan da 6,5 yaşındaydıİkinciyi 8 sene sonra doğurdum ben de.
KArdeş diye sapıtmasaydı yapmazdım öyle bir tövbeydi
Kandırma çocuğuHahhaha sen bize gelsene bir sürü anı biriktirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?