• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canım nasılsın seninde benim gibi yeni yeni bitti işlerin sanırım okul açılınca geldim bahçe işleri senin yeni bitmiştir ama
Aynen nanecim bahçede domates var diğerlerinin zamanı geçti temizledik çoğu yeri domateste hemen kızarmıyor beklerken çürüyor göklü kalıyor asmalarda üzüm var pekmez kaynaticaz bi bu kaldı

Bende ev temizliği yapıyorum isler bitince nasıl hafifledim yinede benim işler bitmez telâşlarım koşturma şükür bu halimize

Sen nasilsin⚘🌺💕

Hiç duymadım bu cati nete faydaymış abla
bunları buldum nette
  • Vücudun hücre hasarları ve iltihaplanma ile savaşmasını sağlar.
  • Sindirim sistemini düzenlediği için kabızlık sorununu ortadan kaldırır.
  • Metabolizmayı hızlandırıp, vücudun yağ depolamasına engel olur.
  • Kolestrol seviyesini düşük tutması kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlar.

Aynen nanecim bahçede domates var diğerlerinin zamanı geçti temizledik çoğu yeri domateste hemen kızarmıyor beklerken çürüyor göklü kalıyor asmalarda üzüm var pekmez kaynaticaz bi bu kaldı

Bende ev temizliği yapıyorum isler bitince nasıl hafifledim yinede benim işler bitmez telâşlarım koşturma şükür bu halimize

Sen nasilsin⚘🌺💕
Bende iyiyim şükür 🥰
benim üzümlerin olduğu bahçe yanmıştı geçen sene bu sene komşu topladı kalan yeri domates de öyle ben git gel yapamadım haftasonu çoçukların kursları var bu sene

bunları buldum nette
  • Vücudun hücre hasarları ve iltihaplanma ile savaşmasını sağlar.
  • Sindirim sistemini düzenlediği için kabızlık sorununu ortadan kaldırır.
  • Metabolizmayı hızlandırıp, vücudun yağ depolamasına engel olur.
  • Kolestrol seviyesini düşük tutması kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlar.
Ay hiç duymadım tam diyete destek bir caymış

dene bir hafta faydasını görürsen yaz abla belkide kızlar biliyordur
tamam canım denicem inşallah ,ama bi haftada bi fayda sağlamaz bence en az 1 ay kullanmak gerekir herhalde
yağıda varmış ne kadar faydalı bi bitkiymiş

Back
X