• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu olayın neredeyse aynısına iki ay önce parkta şahit oldum. O çocuk neydi öyle ateş topu gibi anası durdurmaya çalışıp bir yandan da gülüyordu 😏.eee tâbi ağaç yaş iken eğilir çocuğum ezilmesin diye başka çocukları ezmesine izin vermiyeceksin ,öyle bir hakkı yok 😏
Diğeri garibim annesi yanında olmasına rağmen o kadar çok korkuyordu ki 💔
Meteninde tepkisizligi beni çok üzdü
Hiç iyi değildim canım ameliyat oldum gece beni mahvetti :KK43: hemşireye söylemekte saat 5 geçince aklıma geldi🥺
Aa geçmiş olsun ne ameliyatı oldun yazdın mı kaçırdım yazdıysan

D doluanay dün senmi önermiştin papatya buharını sinüzit için
bende ibrahim saraçoğlundan baktım nasıl yapılıcağına kaynatıp 5 dakika buharına duruyosun 10 dakika arayla toplam 3 defa yapılıyo bi hafta on gün yapın diyo sinüsler boşalıncaya kadar
bugün başım ağrımıyo fayda etmeye başladı herhalde :KK49: :KK49:

👍Halılar yıkamaya gitti ev boş olunca daha bi soğuk
👍Pazartesi günü arka odalar yatak odalarını temizledim
👍Dün salon oturma odası bahçe temizledim
👍Bir sürü çiçeği attım için acıyarak
👍Bugünde mutfak banyoları temizliyecem

👍Annem yürümekte zorlanıyor koridorların duvarlarına tutunmak için çelikten boru yapılacak onlar gelirse koridorlar yarına kalıcak

👍Halılar cuma günü geliyor temizlikte biterse daha rahatliyacam

Bayadır ne yaptım ev temizliği düzeni gibi yazmıyordum bi özet geceyim dedim

Böyle temizliklerde belki sizinde dikkatinizi çekiyordur o kadar gereksiz şey varki birikmiş dolaplarda onlarda ayrı hizmet istiyor yoruyor

Günaydın ❤️

1000094905.webp

Eslinna Eslinna çok geçmiş olsun bununla geçmişler olsunn
Allahyardımcın olsun inşaallah

kızlar herkese selam olsun

MssPARE MssPARE maşaallah maşaallah, ellerine sağlık olsun.. Güle güle sağlıkla kullanın inşaallah

benim halılar öylece geldi bekliyor ay sonuna planlıyorum dip bucak komple yeniden temizlik ve halıları sererek missss
allah ım hepimize huzurla sağlıkla neşeyle bereketimizle tüm ailemiz sevdiklerimizle oturmayı nasip etsin

MssPARE MssPARE temizliğim bitsin ben de çok rahatlayacağım hakkaten.. İnsanın üzerine konulmuş bir çuvalla gezmek temizlenmeyen yerleşilmeyen ev :)

ben hiç 3.bir şei tutmuyorum artık
evim neredeyse boş fazlalığa tahammülde azalıyor geçen zaman içinde ://

Allah anneciğini de şifaa versin inşaallah

Back
X