HosbuldummHoş geldin
Çok geçmiş olsun bonusEvet 23 Nisan depremi baya sıva çatlağı olmuştu
Hosbuldumm, oy Allah bağışlasın ben bir tanesiyle zor baş ediyorumHoşgeldiniz Ankara’nın neresindesiniz bende Ankaradayım. 30 yaşındayım 2 oglum var 9 bucuk ve 4 bucuk yaslarında başak burcuyum burclar her yeni gelenle tekrar söyleniyo böyle bisey olustu burda
Maşallah abla.İyi pazarlar,
Sabah namazdan sonra yattım 10 gibi kalktım, eşim işe gitti ben çayı demledim
Büyük tencereler falan vardı onları yıkadım, torunumla markete gittik ona süt aldık, fırından simit aldık, geldik kahvaltı yaptık oğlumda evdeydi bugün
Pikeler yıkandı, balkonu yıkadım pikeleri astım, evi topladım, süpürdüm, sildim
Tuvaleti, lavaboyu yıkadım banyoyu sildim
Keşkeğin yahnisini koydum pişiyo
Buğdayınıda tavukla koydum oda pişiyor
Oğlumla kızım e bebeğe gittiler bebeklere ana kucağı alıcaklar , kızkardeşimde oraya gelicek oda bebeklere bişeyler alıcakmış, torunumla çizgi film izliyoruz
Dün misafirlerim vardı bugünü misafir sonrası temizliğe ayırdım
.
Robot evi süpürdü
Arap sabunlu suyla yerleri sildim
Islak mendille toz aldım
Cam olan yerleri cam sil/bezle sildim
Koltukları süpürdüm
Koltuk örtülerini serdim
Bulaşık makinesini çalıştırdım,boşalttım
Tuvaletleri yıkadım
Mutfak/Banyo lavaboları ovdum
Bebeğimin kıyafetlerini şartladım
Makineye attım çamaşırlığa astım
Süpürgelerin filtrelerini boşalttım
El süpürgesinin haznesini yıkadım
Makarna salatası yaptım yedik
Çöpleri çıkardım
Nevresimleri değiştirdim
.
Finito şuan belim sırtım fenaama hafta içi çamaşır yıkama ve yemek dışında işim yok nasipse
Anladım canım geçici bi dönem sıkma canını uyumasa Mete uyumazdı cok sükür düzeldi düzeliyo uykularıOlmadı sadece bebek çok zorliuyor geceleri çok sık uyanıyor beşiğine koyunca ağlıyor bizle uyumak istiyor uyku duzeni çok bozuldu 10 da uyuyor önceden 8 de uyurdu uykusuzluk çok halsizlik yaptı bende bide kan değerlerim vitaminlerim çok düşükmüş Ilaç alıyorum ama o düşğklğkte depresyon hali gibi yapıyor
Bende keçiörendeyim. Kaç yaşındaydı yavrunuzHosbuldumm
Çok geçmiş olsun bonus
Hosbuldumm, oy Allah bağışlasın ben bir tanesiyle zor baş ediyorumBatıkent tarafındayım ben siz neredesiniz ay anladım dedim acaba belli burçlar alınmıyor mu…
Tünaydın herkese hayırlı pazarlar
Dün hiç yazamadım, eşim sınava girecek diye tası taragı topladık çıktık dışarı, oğlan ona sarmasın diye akşam 11.30 gibi ancak donduk eve. Sabah bir uyumuşum, anca kahvaltı hazırladım ortalığı toparladım, şimdi kalan kışlıkları çıkarmaya başladım iyice soğudu burda havalar
HoşgeldinizMerhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Kar mı yağdı cidden naneBuz tuttum resmen öyle bir kar yağdı
Şükür senenin son düğününü de atlattımgece yarısına kadar böyleydim
Sivastamı yağdı naneBuz tuttum resmen öyle bir kar yağdı
Şükür senenin son düğününü de atlattımgece yarısına kadar böyleydim
Kar mı yağdı cidden nane
Evet baya yağdı sonra yağmura döndüSivastamı yağdı nane
Ne oldu atladım mı yokluğumdaayyy bugünlerde bir aydınlanma geldi
Buralarda buz gibi bu sene erken geldi kışEvet baya yağdı sonra yağmura döndüEki Görüntüle 3657476
Evet birden soğudu üstelik ne giyeceğimizi de şaşırdık iyice hayırlısı olsun yinedeBuralarda buz gibi bu sene erken geldi kış
Orduda da yağmış eşimin köyündeEvet baya yağdı sonra yağmura döndüEki Görüntüle 3657476
Çoğu yere yağmış su olmayan yerler var hayırla yağsınOrduda da yağmış eşimin köyünde
Bu sene erken yağdı sanki 🌨
Amin amin yağsın tabiÇoğu yere yağmış su olmayan yerler var hayırla yağsın
Hayr olsun İnşaAllahayyy bugünlerde bir aydınlanma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?