Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun penyezim sonuçları tertemiz çıkar inşallahİyi akşamlar
Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın
bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah![]()
Geçmiş olsun Allah şifa versinbenimde kanda enfeksyon değerim yükselmiş anyibiyotik tedavisi başladı 1 ay sonunda tekrar bakalım denildi aslında niyetim kilo vermek için bir değerlerime baktırmak olmuştu ama kismet başka oldu neyse artık sağlık olsun artık gerisi hal olunur diyelim tedavim bittsin bakarız
Sağlık olsun canım miniklerede şifa olsun hayırlı sonuçlar olsun
çok geçmiş olsun
antibiyotik sonrası tamamiyle iyileşin inşaallah
sağolsun kızlarGeçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımkahvaltıyı eşim hazırladı topladı
mutfağı topladım
makineye çamaşır attım
karnıyarık içi hazırladım mutfağı topladım yoruldum az dinleneyim patlıcanların içlerini doldurayım kendimede tavuk suyu çorbası yapayım
sağol canımGeçmiş olsun canım![]()
Sağolasın selinim inşaAllahÇok geçmiş olsun penyezim sonuçları tertemiz çıkar inşallah
Geçmiş olsun canım sonuçlar tertemiz çıkar inşallahİyi akşamlar
Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın
bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah![]()
2-3 güne çıkar herhalde SerocumNe zaman çıkacak belli mi
Geçmiş olsun Penyez, bana da çekildi iki ay önce yaklaşık 45 dakika sürmüştü. İnşallah tertemiz çıkarİyi akşamlar
Anladım canım geçici bi dönem sıkma canını uyumasa Mete uyumazdı cok sükür düzeldi düzeliyo uykularısabah erken kalkması hariç
![]()
Canım benim inşallah güzel haberler alır bize de söylersin2-3 güne çıkar herhalde Serocum
Hayırlı olsun sedacımEvet.
Umarım
İnşallah.
Annem çıkışı yine market gibi 9
Dedi
Şuan öyle 5/6 da gelmeli işe denk gelmedi.
Oda ondan.
SağolHayırlı olsun sedacım