Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın
bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah
benimde kanda enfeksyon değerim yükselmiş anyibiyotik tedavisi başladı 1 ay sonunda tekrar bakalım denildi aslında niyetim kilo vermek için bir değerlerime baktırmak olmuştu ama kismet başka oldu neyse artık sağlık olsun artık gerisi hal olunur diyelim tedavim bittsin bakarız
Sağlık olsun canım miniklerede şifa olsun hayırlı sonuçlar olsun
Geçmiş olsun efser sanada
Çocukların kan sonucu cıkmıs Metenin b12 cok yüksek cıkmıs bin küsürlerde internette bi zararı yok yazıyo ama bakalım doktora sorarım ikisinde de demir eksikliği var oda benden kaynaklı talasemi taşıyıcısıyım ben onlarda öyledir demisti doktor bi test yapılmadı ama belki onuda yaptırırım