- 20 Mayıs 2024
- 1.554
- 8.398
- 78
Hayırlı olsunEvet.
Umarım
İnşallah.
Annem çıkışı yine market gibi 9
Dedi
Şuan öyle 5/6 da gelmeli işe denk gelmedi.
Oda ondan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunEvet.
Umarım
İnşallah.
Dedi
Oda ondan.
İnşallahHayırlı olsun![]()
Sağolasın canım inşaAllahGeçmiş olsun canım sonuçlar tertemiz çıkar inşallah![]()
İnşaAllah arya seninde, ablamında kim sonuç bekliyorsa tertemiz çıksınGeçmiş olsun Penyez, bana da çekildi iki ay önce yaklaşık 45 dakika sürmüştü. İnşallah tertemiz çıkar![]()
İnşallah canım inşallahCanım benim inşallah güzel haberler alır bize de söylersin![]()
Geçmiş olsun hayırlı sonuçları alırsınız inşallahİyi akşamlar
Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın
bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah![]()
Geçmiş olsunbenimde kanda enfeksyon değerim yükselmiş anyibiyotik tedavisi başladı 1 ay sonunda tekrar bakalım denildi aslında niyetim kilo vermek için bir değerlerime baktırmak olmuştu ama kismet başka oldu neyse artık sağlık olsun artık gerisi hal olunur diyelim tedavim bittsin bakarız
Sağlık olsun canım miniklerede şifa olsun hayırlı sonuçlar olsun
Geçmiş olsunGeçmiş olsun efser sanada
Çocukların kan sonucu cıkmıs Metenin b12 cok yüksek cıkmıs bin küsürlerde internette bi zararı yok yazıyo ama bakalım doktora sorarım ikisinde de demir eksikliği var oda benden kaynaklı talasemi taşıyıcısıyım ben onlarda öyledir demisti doktor bi test yapılmadı ama belki onuda yaptırırım
Hayırlı sonuçlar çıkar inşallahİyi geceler
Biyopsi sonucumu beklerken öyle kapandım içime, hiçbirşey yapasım yok çocuğuma bakmak dışında![]()
Hayırlı olsun sedaEvet.
Umarım
İnşallah.
Dedi
Oda ondan.
TşklerHayırlı olsun seda
Sağolasın baloncuk inşaAllahGeçmiş olsun hayırlı sonuçları alırsınız inşallah![]()
Karnıyarık tavuklu mu, çok severimuyumuşum
patlıcanları kızartım
tavuğu üzerine koydum
çamaşırı serdim
yenisini makineye attım şimdilik bukadar
yok kıymalı yaptım yapıp dolaba attım Penyezim hafta içi bir gün pişireyim birazınıda buzluğa koydum hazır bir yemek olur.Sağolasın baloncuk inşaAllah
Karnıyarık tavuklu mu, çok severim
Akşam sizdeyim yemeğe![]()
Kolay gelsin dinlene dinlene yap efserimyok kıymalı yaptım yapıp dolaba attım Penyezim hafta içi bir gün pişireyim birazınıda buzluğa koydum hazır bir yemek olur.
kendimede tavuk suyuna çorba yaptım belki iyi gelir diye bu akşam onu yerler artık
gün boyu mutfaktaydım penyezim bu halsızlikle zar zor yaptım
Ocağın üzerine koymuş,Kolay gelsin dinlene dinlene yap efserim
Tavuğu üzerine koydum yazınca, bende sandım ki tavuklu karnıyarık yapıyorsun
Yanlış anlamışım![]()
Benim yemek yapmamla aram nasıl iyi anlayın işteOcağın üzerine koymuş,bizde bazen öyle söyleriz
Canım sonuç ne zaman çıkacak?İyi geceler
Biyopsi sonucumu beklerken öyle kapandım içime, hiçbirşey yapasım yok çocuğuma bakmak dışında![]()