- 11 Şubat 2022
- 5.522
- 14.794
- 198
Ben de çok söylerimOcağın üzerine koymuş,bizde bazen öyle söyleriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok söylerimOcağın üzerine koymuş,bizde bazen öyle söyleriz
Dinlene dinlene yapmaya gayret et işlerini canımKomşuma kahveye gittim bi de mutfakta biraz iş yaptım. Şimdi de ağrıdan ayağa kalkamıyorum![]()
Amin İnşaAllah sağolasınız canlarTertemiz çıksın inşallah canım![]()
Doktor ne diyor bu ağrılara. Kalsiyum magnezyum eksikliği falan olabilir miKomşuma kahveye gittim bi de mutfakta biraz iş yaptım. Şimdi de ağrıdan ayağa kalkamıyorum![]()
Bak hele ya. İş yapma yat demiyorda yavaş yap diyorDinlene dinlene yapmaya gayret et işlerini canımiki canlı olduğunu unutma iyisindir şimdi inşaAllah
Bilemedim ya. Ama varis olsa belli olmaz mıydı ?Oğluma hamileyken çok ağrım olmuştu varis kaynaklıymış böyle bir durum olabilir mi acaba limonsuz
En son magnezyumu 2 ye çıkarmıştı ama devam ediyor halaDoktor ne diyor bu ağrılara. Kalsiyum magnezyum eksikliği falan olabilir mi
Ben yat diyorumBak hele ya. İş yapma yat demiyorda yavaş yap diyor![]()
Yaa Mete de hala kalkıyo gece bazen 2 bazen 5 ama kalkmadıgı gün yok. Ama çok şükür eskiden bi saatte 4 kere kalkardı geceİlk zamanlar böyle uyku sorunları yaşarken birinin geçecek demesi bile öyle umutlandırırdı ki beni...hadi Aryacım biraz daha sabır derdim.
Sonuç: 2.5 yaşında hala geceleri 4-5 kez uyanıyor, hatta dün gece 4 de uyandı daha da uyumadı ben ümidimi kaybettim.
İnşallah tertemiz cıkar sonucları penyezİyi akşamlar
Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın
bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah![]()
Teşekkür ederimEfserim geçmiş olsun
Sizlerde geçmiş olsun ilknur![]()
Sonucun 2-3 güne cıkacakmıs sonradan gördüm Aryacım insallah güzel sonuclar alırsın kapatma kendiniİyi geceler
Biyopsi sonucumu beklerken öyle kapandım içime, hiçbirşey yapasım yok çocuğuma bakmak dışında![]()
Hayırlısı olsun sedacım. İnsallah gönlüne göre bi iş haberi gelir burda calısırkenEşim iş buldu da.
Öyle daha yeni.
Bi başlim dedi.
diğer iş başvurularından haber gelene kadar .
Buda bi yemek lokantası
Oranın siparişlerine bakacakmış.
sabah mesai saati 10 akşam 9
bir gün izin haftada.
sizce iyi olur mu ?
Bir önceki işte marketti oda siparişti .
onda tatil yoktu ona her gün gidiyordu.
bunda 1 gün tatil var demişler..
hayırlısı olsun inşallah.
Bir süredir evdeydi.. Haliyle sıkıldı.
Ağır bi kansızlık hastalıgı canım ama ben taşıyıcı oldugum icin ilac kullanmama gerek kalmıyo. Evlenirken eşlere yapılıyo ya bu test o hastalık iste akdeniz anemisi de diyolarilknurrr22 çok geçmiş olsun size de
Talesemi taşıyıcısı ne demek ben il k ez duydum
çocuk olduğu için evet zararı olmaz ama takip edilir ara ara değerler
bu demir eksikliği olmayan yok galiba yaa kadını da erkeği de hep eksik demirden
Cok geçmiş olsun yorma kendini dinlenyemek işim bitti bir bulaşıkları yıkadım
geldim attım kendimi yatağa
mutfakta istediğim gibi toplu değil
ama halim hiç yok ya bu antibiyotik halsizleştirdi anladım yada hastalık hissetiriyor kendini
Teşekkürler baloncukGeçmiş olsun hayırlı sonuçları alırsınız inşallah
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah![]()
Sanada geçmiş olsun limonsuz degerlerin daha yükselmemistir yeni kullanmaya basladıysan cokta ayakta kalma selin ablanın dedigi gibi variste olabilir o cok agrı yaparmışEn son magnezyumu 2 ye çıkarmıştı ama devam ediyor hala![]()
Sağol canım . Valla ilk defa duyuyorum. Varis ayakta olmaz mı? Olsa görünürdü diyorumSanada geçmiş olsun limonsuz degerlerin daha yükselmemistir yeni kullanmaya basladıysan cokta ayakta kalma selin ablanın dedigi gibi variste olabilir o cok agrı yaparmış
Tabiki de dinliyorumBen yat diyorumsen beni dinle
![]()
Bacaklarında değil benim dediğim varis yalnızBilemedim ya. Ama varis olsa belli olmaz mıydı ?
İyi akşamlar kızlar
Bugun sabah bende kan verdim
Kansızlık var her zamanki gibi baya düsük degerlerim
D vitamini eksik b12 eh iste magnezyum baya düsük yarın göstercem kendi sonuclarımı
Bugun cocuklarınkini gösterdim
Metenin b12si 1000 küsürlerde cıkmıstı doktor verme artık dedi
Ardanında 850 civarı cıkmıs onada gerek yok simdilik yeterli dedi d vitamini kullanıyodum devam et ona dedi
Arda da kansızlık var onu hematoloijiye götürcem bide su bende ki taşıyıcılık ondada gözüküyo sonuclara bakarsak dedi doktor ama testini orda yapıyolarmıs
Meteninde demir eksikligi varmıs ilac kullancak
Niye bu kadar detaylı yazdım bilmiyorum![]()
Cahillik başa belaBacaklarında değil benim dediğim varis yalnız
Geçmiş olsun İlknur niyeyse herkeste eksik bu değerlerİyi akşamlar kızlar
Bugun sabah bende kan verdim
Kansızlık var her zamanki gibi baya düsük degerlerim
D vitamini eksik b12 eh iste magnezyum baya düsük yarın göstercem kendi sonuclarımı
Bugun cocuklarınkini gösterdim
Metenin b12si 1000 küsürlerde cıkmıstı doktor verme artık dedi
Ardanında 850 civarı cıkmıs onada gerek yok simdilik yeterli dedi d vitamini kullanıyodum devam et ona dedi
Arda da kansızlık var onu hematoloijiye götürcem bide su bende ki taşıyıcılık ondada gözüküyo sonuclara bakarsak dedi doktor ama testini orda yapıyolarmıs
Meteninde demir eksikligi varmıs ilac kullancak
Niye bu kadar detaylı yazdım bilmiyorum![]()
Bende başıma gelince öğrendimCahillik başa bela![]()