Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnanki artık kimseye şaşırmamak gerek, çünkü bu zaman öyle bir zaman olmuş ki herkes mal mülk peşinde baksana evladının gözü malda mülkte..
Söyleyecek sözüm çokta neyse..
Allah hayırlı evlatlar versin herkese
Allah seni ve hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Amin canım inşallah

Evet
Bu ödevde daha önce bana dar olan ayakkabı terlik verdim. Dağıttım..
Ayakkabılık temiz..

İlaçların biraz önceki tarihli olanları ayırıp attım.
Hamileyken ilaç kullanamadım ondan biriken vardı.
Umutun çorabını dikerim.
Bende

Böyle insanlardan uzak dur İlknur, belli ki çok haset biri...
Önceki yazını alıntılayamadım, evlendikten sonra çalışmadım hiç eşim özelde çalışmamı istemedi zaten doğuda yaşıyoruz az para, çok iş...
Benim kazandığım bize yetiyor dedi, zaten evlendik 8-9 ay sonra babam vefat etti bende de öyle özelde çalışma isteği olmadı.
Atanırsam çalışırım, başladım ben de yavaştan...
Dediğin gibi kendi paramı kazanmayı ben de çok istiyorum, eşim sağolsun araba altımda her istediğimi alıyor ama yine de bu hazırkonuşluk beni rahatsız ediyor.

Eminim faydası olurdu ve şimdiye düzelmiştim belki de...
Bu dünyadaki görevini yap, yaşa, mutlu ol, gül, iyi ol yazmışsın İnan gözlerim doldu okuduğumda
Umarım her şey, hepimiz için çok güzel olur.

Biliyor musun aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyorum. Çok şükür belki her şeyimiz var ama bi mutlu olsam sanki olmamam gerekmiş gibi düşünüyorum bende. Hayır diyorum bu kadar mutlu olamazsın senin bi yanın hep eksik diyorum resmen kendime ve orda kendi modumu kendim düşürüyorum. Gerçekten mutsuz olmaktan daha kötü bi durum gibi kendine bunu reva görememek

Hayriye

sabah eşim işe saat 9:50 de gitti
Kahvaltı zaten yapmıştık.
Mutfak süpürdüm. Yatak odamın yastık kılıfını çarşafını değiştim.
Havluları yeniledim.
çöp attım.
Nohut haşladım soğudu buzluğa koydum. Umut uyurken
bulaşık makinesini boşalttım. Akşama yemekler yaptım.
öğleden sonra turşu yaptım.
sonra umut uyandı doyurdum onu .
Oyuncak oynadık. Poğaça yaptım irmikli muhallebi yaptım..
vakit çabuk geçip akşam oluyor .
7 buçukta uyudu
Sonra ben yemek yedim.
şimdi çay içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…